Kuchyň

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Kuchyň

Příspěvekod Victoria » 06 zář 2014 19:20

jo, já jsem úplná dáma. +zazubí se, a pije svý pivo se zvednutým malíčkem+ Někde tu koluje. +koukne se, a zachrání brko z popelníku+ Přesně tak, nejlepší druh piva je hodně. +souhlasí a potáhne si+ Jelikož po pivu rostou prsa, to je známo. +koukne na ně že to je jasný¨a podá brko zas yohannce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 07 zář 2014 12:31

no a aby byly poznat ty dáámy, tak někdo za dámu být nesmíí +směje se jak to tam dlabe rukama a uhrábne si další hrst+ No jestli porostou nějakou rovnou úměrou... tak.. abych si po té párty koupila nový prádlo! +vezme si zachráněnou trávu a spokojeně si potáhne+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 zář 2014 18:10

Jo a taky pupek. +zasměje se a dlabe dort, jako by se nechumelilo+ Ale to se nás netýká. +zazubí se na ně a trochu si utře pusu od krému, i když je to víceméně zbytečný, protože pak zas dlabe+ No důvod jít si koupit nový prádlo se dycky najde, ne? +zasměje se vesele a taky si trochu piotáhne z brka, ale ne moc a pošle ho dál+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 07 zář 2014 19:28

Tak na kupování prádla je každá příležitost dobrá. +zazubí se vesele, a ukrajuje si desetidekový sousta+ Ne že by to nebylo potřeba. +zasměje se, jak si nahlíží do výstřihu+ Tak já myslím, že to pivo už to nevytrhne. +kouká na ten velkej dort a poplácá se po břiše, vezme si brko k sobě a trochu si potáhne, než ho zas pošle dál+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 08 zář 2014 17:36

nooo ale to by bylo zajímavý říct tomu svýmu - hele zlato, pila jsem moc piva, takže potřebuju novou podprsenku! +směje se+ by koukal. S tím pupkem je to horší. A proto.. si dám řízek, ten je dietní! +otevře troubu kde je zbytek řízků a pět minut si vybírá+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 zář 2014 20:35

No a dort je jistě domácí, tudíž taky dietní. +rozhodne se a ještě ho tak pomalu ujídá, jak už skoro nemůže, ale je děsně dobrej+ Tamten si vem. +radí yohannce přes rameno+ Nee, tamhle ten. +ukazuje jí se lžičkou plnou dortu+ Dej mi ještě, prosím. +koukne na Vici a potáhne si taky z brka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2014 12:15

Tak já myslím, že by byl rád, nový podprsenky jsou vždycky dobrý. +zazubí se+ řízek! +vykulí oči+ ty brďo, tady ať otevřeš kterýkoliv dveře, všude je jídlo. můžu tu bydlet? +nadchne se, a jde si taky jeden dát+ Mně někdo říkal, že když střídáš slaný a sladký tak se to neutralizuje. +zamyslí se s plnou pusou, a podá Wenai brko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 09 zář 2014 12:57

a co tenhle? +rozhoduje se tam mezi řízkama, nakonec si veme vítězně do každé ruky jeden+ sakra chybí mi ruka na trávu! +ukusuje střídavě z řízků+
joo tady je jídlo úplně všude! +pokývá vědoucně hlavou+ jenom to co se hejbá se nejí +koukne jak tam proběhne pes a za ním miniprasátko+
a fakt se to neutralizuje a prý je to i zdravý.. jsem slyšela.. takže +zamyslí se fakt hluboce+ takže žiju tak děsně zdravě že že.. že...+hledá co z toho vyvodit+ že asi nikdy neumřu!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 zář 2014 14:11

Jo, ten je boží. +uculí se a pak akorát ustrne obdivem, jak to božácky vyřešila+ Paráda. +přikývne+ Na, potáhni si. +dá jí potáhnout, když má teda plný ruce a pak si taky potáhne+ Já myslím, že když střídám slaný a sladký, tak skončím na záchodě. +zazubí se na ně rošťácky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2014 15:08

Neboj, my tě obsloužíme. +zazubí se na yohannku, a jenom kouká, co jim ta běhá za faunu+ Páni, to je úplná pekáčová velikost. +poznamená, když vidí toho malýho pašíka+ No to bude nejspíš to tajemství hubnutí. +zasměje se na ten záchod, a taky si trochu potáhne+ Úplně nejlepší ještě by bylo mít na to sluhu. +vykulí oči+ aby mi přidržoval řízek, a druhou rukou mě krmil dortem. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince