Vstup do vlkodlačího doupěte a obývací pokoj

Zde sídlí vlkodlak...

Moderátor: Remus Lupin

Re: Vstup do vlkodlačího doupěte a obývací pokoj

Příspěvekod Manori » 11 zář 2014 17:41

*Remus se tváří naprosto nevinně a jde pomoct Bei najít, co kde mají, grilu se uzme mezitím Postrach a jak se mu to zdá - po čuchu - že by co mohlo být, tak to různě nandavá na talíře, které Man trocha nahřeje, aby jim to venku nestydlo, zatímco se Kristián ujme pití*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Engel » 11 zář 2014 17:57

+Típne cigaretu a doběhne gratulovat zároveň s yohannkou+ Všechno nejlepší a hlavně tuhej kořínek! +mrkne na Styx a dá jí pusu+

+pak si nechá naložit dva talířky, nabere k tomu nějaký olivy, okurky, pečivo a donese i yohannce+ Ták prosím...
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 11 zář 2014 19:58

Bea a Kristián: +obejme ji a převezme si od ní dárky+ Páni, to ani nepoberu +kouká, co všechno dostala+ No ten je krásny +obdivuje dort+ To ty sama? +ochutná čokoládovou jahůdku z vršku a dort odloží na stůl, že ho potom rozkrájí+ Žiši, to je jídla jak pro regiment +směje se, co všechno s Kristiánem přinesli+ Tak moc děkuji.

No to jsem opravdu nečekala +přikyvuje se smíchem Kristiánovi+ A tohle už vůbec ne +zasměje se, jak jí tam mlaskne pusu+ Tak nalévej a hlavně nerozlévej +mrkne na něj a ukáže mu, kde jsou sklenky+

Becca: Díky moc +přijme gratulaci a vezme si dárečky+ Tak tohle vypijeme spolu. Tohle snad můžeš +mrkne na ni vesele+

Viki: +taky se s ní obejme+ Jé, Fragonard...vůně Francie +hned si očuchá a je spokojená+

yohi a Engel: +vezme si od nich dárky a poděkuje, neodolá, aby si jednu čokošku neotevřela+ Tak já nemám s Remusem o překvapení nikdy nouzi +směje se+ A tohleto je obzvlášť příjemné překvapení.

Tuhej kořínek? +zadívá se na Engela+ Nechystáš se mně přejet tím svým novým fárem, že ne? +odpoví mu se smíchem+

Man a Postrach: +taky se s nima poobjímá a opusinkuje (od Postracha se nechá i oslintat:D)+ Jé, to můžu sníst? +zasměje se, když si vezme dýku do ruky a zjistí, že je z čokolády+ Moc děkuji +uculí se a zakousne se do jablkové kytky:)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 11 zář 2014 20:07

+když se se všemi uvítá (snad jsem nikoho nevynechala, křičte) a odloží dárky, vezme si od Kristiána skleničku+ Máte všichni plné sklenky? +zkontroluje si to+ Chci vám všem poděkovat za úžasné dárky a za to, že jste mně takhle příjemně překvapili. Mám hroznou radost a jsem z toho úplně dojatá, fakt nekecám +směje se+ A nejvíc děkuji tady Remusovi. On ví, za co +stoupne si k němu a políbí ho něžně+ Tak na zdraví všem +pozvedne skleničku a se všemi si připije+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 11 zář 2014 20:23

Remus: +po přípitku ho stranou obejme kolem pasu a koukne mu do očí+ Tak to se ti tedy povedlo, Vlčku +šeptne mu+ Prý jenom zkontrolovat dům... ty lháři +uchichtne se, stoupne si na špičky a vtiskne mu vroucí polibek na rty+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 zář 2014 20:26

Styx: jasně, to můžu, takže ráda přijímám. +zazubí se vesele. Uzme si tam skleničku a poslouchá Styxin proslov.+ Nene, na tvoje zdraví! +zvedne svoji skleničku k přípitku, přiťukne si s ní a usmívá se+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 zář 2014 20:29

+vklouzne potichu dovnitř když už tam všichni jsou a dá dárek na hromadu k ostatním (jsem na mobilu dodám později) a pak počká až se Styx přestane miliskovat a taky ji jde popřát+ Ahoj. +usměje se na ní+ všechno nejlepší k narozeninám a ať se máš pořád dobře. +usměje se+ Prima oslava. Super překvapení co? +jen se uculi a nechce ji moc otravovat když je tam takovej srumec a Tak si jde dat něco k pití+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 11 zář 2014 20:44

Becca: Tak jdeme na to ne? +mrkne na ni šibalsky a se rozdvojí:) a zašijou se někam za kůlnu:) a otevřou si láhev+ Jsme si nevzaly sklenky +pleskne se po čele+ Budeme pít z flašky, ne? +napije se první, ze začátku jen tak decentně a poválí drink v ústech+ Hm, kvalitní, ochutnej +podá jí flašku+

Wenai: Jé ahoj Wenai +přivítá se s ní (prý miliskovat:D)+ Díky moc +usměje se na ni+ No to je opravdu super překvapení! Jsem se oblékla jako do lesa, ne na oslavu +směje se+ Kam jdeš? Pojď se napít s námi +nabídne jí láhev, když se Becca napije+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2014 20:54

Styx: No jo, já tušila, že by se ti to mohlo líbit. +uculí se, a chopí se tam nějakýho drinku+ Páni, tady to je úplně na samotě. +rozhlídne se tam v lese+ Tak hlavně hodně zdraví a lásky, všechno ostatní si člověk může zařídit sám. +zazubí se, a uzme tam Postrachovi nějaký maso na tácku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 11 zář 2014 21:08

styx: to je dobře +jak říkala že nemá s remusem o překvapení nouze+ aspoň se nenudíte! ale máte to tu pěkný +rozhlídne se+.. a remus skvěle griluje! +uculí se a dá si hned porci co jí marek donesl+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Remus House