od Styx Lupin » 11 zář 2014 19:58
Bea a Kristián: +obejme ji a převezme si od ní dárky+ Páni, to ani nepoberu +kouká, co všechno dostala+ No ten je krásny +obdivuje dort+ To ty sama? +ochutná čokoládovou jahůdku z vršku a dort odloží na stůl, že ho potom rozkrájí+ Žiši, to je jídla jak pro regiment +směje se, co všechno s Kristiánem přinesli+ Tak moc děkuji.
No to jsem opravdu nečekala +přikyvuje se smíchem Kristiánovi+ A tohle už vůbec ne +zasměje se, jak jí tam mlaskne pusu+ Tak nalévej a hlavně nerozlévej +mrkne na něj a ukáže mu, kde jsou sklenky+
Becca: Díky moc +přijme gratulaci a vezme si dárečky+ Tak tohle vypijeme spolu. Tohle snad můžeš +mrkne na ni vesele+
Viki: +taky se s ní obejme+ Jé, Fragonard...vůně Francie +hned si očuchá a je spokojená+
yohi a Engel: +vezme si od nich dárky a poděkuje, neodolá, aby si jednu čokošku neotevřela+ Tak já nemám s Remusem o překvapení nikdy nouzi +směje se+ A tohleto je obzvlášť příjemné překvapení.
Tuhej kořínek? +zadívá se na Engela+ Nechystáš se mně přejet tím svým novým fárem, že ne? +odpoví mu se smíchem+
Man a Postrach: +taky se s nima poobjímá a opusinkuje (od Postracha se nechá i oslintat:D)+ Jé, to můžu sníst? +zasměje se, když si vezme dýku do ruky a zjistí, že je z čokolády+ Moc děkuji +uculí se a zakousne se do jablkové kytky:)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)