Vstup do vlkodlačího doupěte a obývací pokoj

Zde sídlí vlkodlak...

Moderátor: Remus Lupin

Re: Vstup do vlkodlačího doupěte a obývací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 11 zář 2014 21:19

Viki: Francouzka se prostě nezapře +mrkne na ni+ Jo, samota. Je to hluboko v horách, mimo civilizaci. Remus si to tady postavil, ještě když byl sám, aby měl tady klid +uculí se+ Ale je to přímo ideální pro chvíle, když člověk chce vypadnout daleko od lidí a nebýt nikým rušen.

yohannka: To se tedy naštěstí nenudíme +směje se+ Jo, je to tady příjemně útulné. Mám to tady ráda. To je ale fakt pravda, že Remus dobře griluje. Má rád maso, tak se naučil ho skvěle připravovat +taky si nějaký kousek urve+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 zář 2014 21:56

Styx píše:Becca: Tak jdeme na to ne? +mrkne na ni šibalsky a se rozdvojí:) a zašijou se někam za kůlnu:) a otevřou si láhev+ Jsme si nevzaly sklenky +pleskne se po čele+ Budeme pít z flašky, ne? +napije se první, ze začátku jen tak decentně a poválí drink v ústech+ Hm, kvalitní, ochutnej +podá jí flašku+

Jasně, z flašky stačí. +zahihňá se, vezme si flašku a napije se+ Hmm, dobrý to je. +pokýve hlavou a podá ji zpátky Styx+ Je to úžasný, co pro tebe Remus zorganizoval. +podotkne s úsměvem+ Vypadáte fakt šťastně. +usměje se na ni+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 11 zář 2014 22:06

*Dorazí s mírným zpožěním, a hned hledá Styx.* Ahoj, oslavenče! Všecno nejlepší! *Přižene se k ní, když ji konečně objeví, pořádně ji obejme a předá kytku a něco dobrýho na zub.* Promiň, že jdu pozdě, nějak jsem se zdržela, *omlouvá se a pak se s úsměvem rozhlíží.* Přišla jsem o něco? *zajímá se.*

Spoiler: show
Obrázek

Obrázek
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 11 zář 2014 22:22

Becca: +zase si vezme k sobě flašku+ Jo, to je +přikyvuje souhlasně+ Remus má pořád takové skvělé nápady. S ním se člověk nikdy nenudí +uculuje se+ Nejenom vypadáme. Jsme +usměje se trochu zasněně a opět si lokne+ A co ty, jak pokračuje ta tvoje známost? +je děsně zvědavá+

Cairo: Ahoj, Cai +uvítá se s ní s objetím+ Moc děkuji +vezme si od ní dárečky, čokoládovou jahůdku si šoupne do pusy, taky jí nabídne a kytku dá do obří vázy k ostatním kyticím+ V pohodě. Hlavně že jsi přišla +mrkne na ni s úsměvem+ Tak zatím se tady ještě nikdo moc neopil, nikdo nepopral, nikdo se neztratil v lese, takže jsi vlastně o nic nepřišla +zasměje se+ Možná snad o výtečný grilovaný steak. Jdeme si pro něj +vede ji ke grilu a cestou jí podá sklenku se šampaňským+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 11 zář 2014 22:33

Styx: *Zobne si taky jednu čokoládičku a zazubí se na ni* tak to je dobrý, to zatim vypadá na klidnej večer. Ale ono to ještě přijde, neboj *zasměje se, vesele do ní drcne ramenem a vezme si skleničku.* Díky, *upije a nechá se víc než ochotně dostrkat ke grilu.* Páni, pořádnej flák masa, to jsem přesně potřebovala, mám hlad jako vlk, *kouká na ty dobroty, co se pečou na grilu, najde si talířek a přitočí se zpátky ke grilu a kouká, jestli si má nandat sama, nebo jí bude něco přiděleno.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2014 22:37

Tak to jsme mu ten klid docela zbortili. +zazubí se, jak tak kouká na tu sešlost+ Já bych se asi bála, že mě tu sežerou medvědi. +uculí se+ Tak co, tušilas, co se chystá, nebo to bylo úplný překvápko? +usměje se tázavě a ožírá tam ten parádně ogrilovanej kus masa+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 zář 2014 22:44

Styx: no to je dobře, aspoň tě udržuje ve stálém napětí. +zamrká na ni vesele+ Mnoo....já myslím, že dobře. (přímo skvěle, zase jim jde o kejhák, že my jim taky nedopřejem chvíli klidu, schízám ubohým :zed: :lol: ) +usměje se tak jemně a pohled jí změkkne+ Popravdě mám skoro až strach být šťastná. Vzhledem k tomu, jak to dopadlo posledně...+povzdechne si a potřese hlavou. Pak se ale znovu usměje, nehodlá si tu na její narozky vylívat srdce a vykládat o své vztahové paranoie:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 12 zář 2014 00:03

Cairo: Huš, radši to nepřivolávej +směje se+ Ráda bych, aby si to tady všichni hezky užili. A já s vámi +přistrčí si taky talířek+ Tak co si dáme? Tenhle vepřový steak vypadá krásně propečeně. Šup s ním ke mně. Co si vybereš ty? +jakože klidně může do toho hrábnout sama;)+

Viki: Pro dnešek to určitě přežije +zasměje se+ Ale stejně, co je se mnou, tak toho klidu už beztak moc nemá +uculí se nevinně+ Je to tady chráněné kouzly, takže sem žádné zvíře nevleze. Neručím ale, že za hranicí žádného medvěda nepotkáš. Zatím se nám to ale ještě nestalo +pokrčí s úsměvem rameny+ Nic jsem netušila. Byla jsem sem zákeřně vylákána +směje se+ A co je vlastně nového u vás?

Becca: Napětí, jo, toho si užiju docela dost +culí se od ucha k uchu+ Tak to je super (heh, to nejde dopřát schízám klid, pořád se musí něco dít:D Já už mám taky v hlavě další akční věc se S+V, již brzy) Jasně, chápu, že to zklamání v tobě zasilo nedůvěru. Ale zkus se konečně přes to přenést a užívat si to, co máš teď. Uvidíš, že to bude tentokrát jiné, lepší +pohladí ji povzbudivě po rameni+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 12 zář 2014 08:11

Styx píše:
Man a Postrach: +taky se s nima poobjímá a opusinkuje (od Postracha se nechá i oslintat:D)+ Jé, to můžu sníst? +zasměje se, když si vezme dýku do ruky a zjistí, že je z čokolády+ Moc děkuji +uculí se a zakousne se do jablkové kytky:)+

Ano, tu můžeš beztrestně sníst...*přikývne, když se Remus vrátí a zas si převezme gril, kde dá další várku, aby tam nepošli později příchozí hlady nedejmerlin* Nechtěl jsem porušit tradici, že ti doneseme něco bojového...ale zase něco do sbírky...to už by byla trochu nuda.
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 12 zář 2014 08:16

(nj, schízy....ty nemůžou mít klid nikdy :D)

*uzme si tam pití pro sebe a Postracha z batůžku, co donesl Remus, sice se v něm málem ztratí...* hergot, to není kouzelnický batoh, to je černá díra! Co tam všecko je, půl Walesu?*zahrozí Remusovi ke grilu, ale flašu vyloví a rozleje si spokojeně*

Beccy: Chceš to říznout, nebo jedeš dneska čistou...*koukne na ni, když jde kolem, že už se chytila něčeho ostřejšího*

Bea: tak co je nového? Pošta došla?*koukne na ni tázavě*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Remus House