Kuchyň

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Kuchyň

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 zář 2014 17:11

Jo a bydlela bych v takovým ledovým zámku a měla k obědu, snídani i večeři zmrzlinu. +zazubí se na ně vesele a nandá si ještě šlehačku a asi tak půl litru čokopolevy+ Mrtvoly ve sklepě? To bude pěkná zbírka. +uculí se a ujídá svou zmrzlinu+ Náhodou jsem jednou byla blond, ale omylem. Bylo mi asi sedmnáct a čtyřikrát jsem se odbarvila z černé, protože jsem chtěla mít fialový vlasy jako Lein z Gilmorek. +zahihňá se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 15 zář 2014 17:53

+nandá si hromadu ze všech zmrzlin, zalije to rumem, až se to topí, na to hromadu šlehačky a čokolády a kouká z které strany se do toho pustit+ žiš!!! já zapomněla! okamžitě přestaňte jíst! +zařve a uteče... a jak se vrátí tak nese hromady takových těch deštníčků a střapatejch blbostí co se dávají do pohárů a napíchá jím to tam+ už můžete.. +pokývá spokojeně hlavou+
nojo musím si tam udělat tajnou cestu.. ale žádný mrtvoly! sbírka.. že bych tam chodila zvát vojáky ať se dojdou podívat na mou sbírku mrtvol? +zahihňá se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2014 20:02

Fakt? +uculí se a pokouší se představit si Wenai blond, no moc jí to nejde+ A máš nějaký fotky? +směje se+ mně se děsně líbily modrý, doma mě málem zabili, když jsem to zkoušela. +uculuje se, a loví lžící zmrzlinu z rumovýho jezera+ CO? +vyděsí se, že je ve šlehačce jed na krysy nebo něco, ale deštníček je nutnej, to zase jo, ajedensi píchne za ucho do vlasů+ To by bylo děsně sexy určitě. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 zář 2014 21:22

No mám asi dvě na facebooku možná nějaký přežili. +zasmejese a malém se utopí ve lzicce zmrzliny jak se lekne když yohannka zařve+ Co? +koukne na ní vyplasene a pak si oddechne a uculi se+ Ty ses cvok. Jo namrtvoly na mou mrtvolu mě z tebe trefí. +zasmeje se a dá si do vlasů strapecek+ Hned je to lepší. +zasmeje se a ji zmrzlinu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 16 zář 2014 19:59

no co.. že vám to teď chutná líp, noo? +zatváří se že co by bez ní dělaly+ cha..bych tam pak mohla dělat exkurze a vybírat prachy. něco jako: a v levém rohu vidíte mrtvolu známé wenai...
Mh.. když vlasy, tak jedině fialový.. nebo fialovočerný, jinak to neni vono +zakroutí hlavou a snaží se spočítat kolikrát vidí svou misku se zmrzlinou+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 19 zář 2014 23:28

No, je to o mnoho lepší. +přikyvuje pochvalně, a loví v rumovým moři zmrzlinu+ neboj, my tě pohřbíme se lžící na zmrzlinu jako faraona. +zazubí se na Wenai+ Budem tě ukazovat jako Tutanwenai. +zasměje se+ jo? myslíš, že by mi fialový slušely? +prohlídne se kriticky v naběračce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 zář 2014 01:45

Já myslím že fialový vlasy by slusely kazdymu. +zamyslí se nad tím+ Však si to můžeme zkusit ne? +zasvítila ji oči+ Můžeme si je obarvit hned. +navrhne+ No jo ta zmrzlina je hned lepší. +uculi se a dlabe to jak nezavrena+ No jasný na mě rejzovat prachy to by vám šlo. +směje se+ A co bych z toho měla já co? +směje se a začne z toho skytat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 20 zář 2014 11:49

Tutanwenai +chichotá se že ani není schopná sněst lžičku zmrzky+ hele jako.. slušela, ale fialová stejně nejvíc sluší mě, tak abyste pak neplakaly dáámy +zašklebí se+ to můžem.. ale nemáme barvu.. vlastně mám barvu na plot! ta je taková.. hustější noooo. Nebo tím.. čárymáryfuk +zamává rukou že jako někdo kdo to umí kouzlem a rozhlídne se po nich, jestli tohle umijou+
no, co bys z toho měla.. ležela bys za regálem plným vína a vedle tebe určitě bude pár beček s pivem.. co víc bys chtěla! +směje se a plácne wenai po zádech aby neškytala+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 20 zář 2014 13:15

mohla bych si střihnout ofinu. +kouká na sebe do tý lžíce+ jó, obarvíte mi vlasy? +zasvítí jí oči+ tak ty bys měla procenta z prodeje, a hlavně věčnou slávu. +zasměje se+ tak u barvu na plot něčím naředíme. +přimhouří oči zamyšleně+ třeba rumem! +koukne na ně+ to bysme byly i pěkně voňavý. hele počkej, toho tě zbavíme. +zamává rukou na tu škytavku+ musíš se postavit na hlavu a zadržet dech a napít se piva obráceně!
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 zář 2014 19:01

No... +zamyslí se nad tím+ Čárymáryfuk bysme asi mohli, ale to by nás odtud vyhodili, ne? +koukne na ně pochybovačně, ale pak se na ně zazubí+ A k těm bečkám chci hadičku. +skáče od jednoho k druhýmu a doplňuje si zmrzlinu jak zrovna potřebuje+ Rumová barva na vlasy! +zamyslí se nad tím+ To je naprosto geniální nápad. +pokýve hlavou a škytne+ Ale jak se pije pivo obráceně? +koukne na Vici nechápavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince