Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod yohannka » 31 pro 2014 23:14

+poschovává havěť aby se nebáli chudínci a nachystajou si s vojákama a zaměstnancema doslova hromadu šampáňa na půlnoc a čekají na ohňostroj, na kterej si radši vemou i tmavý brýle aby jim nevypálil voči...ehm+ :Gl*
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 02 led 2015 00:52

+Má na silvestra neodkladnou práci, ale nechá si od kamarádů napíchnout kamery na mobil a důrazně sleduje yohannčin každej krok...+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 04 led 2015 21:34

+... a že je na co se koukat, hlavně ta olíbávací pasáž o půlnoci... no jede to tam do rána a dopoledne tak nějak odpadne se vyspat+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 07 led 2015 15:08

+No to málem rozmlátí telefon a už si v duchu zapisuje, komu rozbije vizáž, až se vrátí na Mýtinku...+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 11 led 2015 11:52

+veme havěť ven na procházku a seznamuje novej pandí přírustek se sněhem, což má velkej ohlas+ a neskákejte do závějí! běžte hezky za tygrem +kterej tam závějí razí slušnou cestu+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2015 02:02

!VAROVÁNÍ! ČTETE PŘEKOPÍROVANOU HISTORII Z CHATU, TAKŽE JE POTŘEBA ČÍST JI ODSPODA, ABY TO BYLO CHRONOLOGICKY! !KONEC VAROVÁNÍ!

Jean.Tannen: to byla nehoda! +vykulí oči, a hádá se ještě když se objeví u upírskýho klubu+ tady bych teda radši nic nerozbíjel. +podotkne+

locke.lamora: my né, to tady Mistr Tannen. +zazubí se, chytne se jí jako klíště, a přemístí se s ní do Slastí, pěkně hnedka před vchod+

Victoria.Winter: ty seš tak statečnej. +uculuje se+ děsně moc si zatrsáme. +zazubí se+ to je moc dobře. +uculí se+ slastííí! +zazubí se, obejme ho a děsně ho přemístí do slastí+

Cairo_: Díky, *usměje se, jak na Isaaca za tu flašku, tak na Jeana, že vrátí ty brusle.* Jů! Tancování! *těší se a jak ji Isaac vyzve k tanci, hned vyskočí.* Bude mi potěšením, pane, *udělá už trochu vratký pukrle a zavěsí se do něj*

Isaac.Walker: Pomůže Jeanovi s těma bruslema a pak se vrátěj zpátky ven.* Takže razíme tancovat, *otočí se ke Cairo a nabídne jí rámě.* Smím prosit, madam? *naznačí poklonu*

WenaiLafayette: +uculí se a hnedka se u něj ohřívá+ My sme vyrazili okno? +vyvalí oči+ No, tak tobysme fakt měli zdrhat. +uchechtne se a přemístí je oba jinam+

Byron_: Jasně, že se nerozbila, když jsem ji zachránil. +směje se a vstává a kontroluje si součástky+ Jsem celej! +hlásí se smíchem+ No jo, do slastí tančit!

Jean.Tannen: +chytne Wenai za obě ruce a pomůže jí vstát+ jo, než na nás někdo vyletí za to vyražený okno. +zazubí se a sbírá brusle na hromadu+

locke.lamora: no pocem ty zmrzlinko. +zazubí se a ohřívá ji trochu, a pomáhá jí vstát+ takže slasti, jo? +zahýbe obočím, a už je lehce líznutej+

Victoria.Winter: Flaška? +zeptá se s nadějí+ Byron? +kňourne potom, a osahává kdo má co zlomený+ jo, asi radši půjdem. +zazubí se, a odkulí se z Byrona stranou+ hele, nerozbila se. +zajásá, a hnedka se napije+

Isaac.Walker: Dojede ke Cairo a stojí nad ní a kouká, jestli si něco neudělala.* Dobrý?

Cairo_: Jo, asi radši jo, *souhlasí a vyhrabe se z tý hromady. Dokodrcá se ke kraji, sundá si brusle a mne si naraženej bok* To chce pořádně promazat, *usoudí pak* Nejlíp zevnitř, kde je nějaká flaška? *zjišťuje a jak se zmíní o flašce, hned jí jednu sežene a podává.*

WenaiLafayette: +hnekda se k němu přitulí, protože je jí zima+ Jo! Já chci do tepla! +směje se a chytá se Jeana, aby ji zvednul, nebo aspoň zahřál+

Byron_: +chytá Vici i flašku a Cairo taky, aby si nenabili a vypadá u toho asi velmi vtipně, nakonec to jakž tak pochytá, protože skončí pod nima všema+ Ugh! +vyrazí ze sebe jenom+

Jean.Tannen: to by možná bylo rozumný.+uculí se, jak kouká na tu kolizi+ tak třeba do slastí? do tapu můžem přijít i vylitý. +navrhne, a hrabe se ze závěje+

locke.lamora: máme wenai a máme rum! +zazubí se vesele, obejme ji a přihne si od ní+ dál? +zvedne hlavu podezíravě+

Victoria.Winter: děcka my se tak srazíme. +směje se, ale čím se řítí blíž, tím víc jí tuhne úsměv+ Byronee! +zakvílí a natáhne ruce, poněkud naslepo, načež jaksi cítí akorát náraz+ flaška! +hekne+

Isaac.Walker: *Zpovzdálí sleduje tu kolizi a jenom zakroutí hlavou* Teda, vy se tu normálně přizabijete, *okomentuje to* Co se radši přesunout dál? Někam, kde je teplo a míň ledu, *zazubí se*

Cairo_: *snaží se taky dostat k flašce jako první, takže se tam pochopitelně všichni srazej* Au, *postěžuje si, jak si narazila kostrč, ale hned hledá tu flašku* Nevylili jsme to? *strachuje se*

Byron_: já chcu tohle! +směje se a jede hnedka za nima baba nebaba a snaží se tam být dřív, než holky a děsně kličkuje+

WenaiLafayette: Hurááá! máme rum!+ směje se a napije se a poak ho podá klukům, aby si taky dali, že jo+

Jean.Tannen: cojééé +zakvílí taky Jean a děsně se směje+ rum! +zajásá+

locke.lamora: tak se načerni a oni se budou bát tebe. +zazubí se na ni, překulí se zpod Jeana a k ní+ já ti ho podám. +dohrabe se k hromadě flašek a vybere jí ruma+ tumáš kůstko. +uculí se+

Victoria.Winter: neříkej že nemáš druhý. +zazubí se na Byrona a jede si pro tu tequilu+ no to já si ráda nechám. +zaculí se, strčí si ho mezi rty, rzojede se, a poněkud se řítí na Isaaca, teda momentálně na flašku+

Isaac.Walker: *Kouká, jak se na něj najednou řítí celej dav.* Správnej chlap ví, kdy má zařadit zpátečku, tady to máte lidi, *blýskne úsměvem, postaví flašku na led a jede pryč seč může*

Cairo_: To beru, ale brko si nech, *zakření se a dojede ji* Pojď, chytneme ho spolu! *vezme ji za ruku a těžko říct, jestli si navzájem pomáhaj, nebo se brzděj* Tu tequillu musíme mít!

Byron_: Nééé já jsem chtěl brko! +zakvílí, ale když spatčí Vici, radši se klidí dál, protože babu nechce+ A tequillu chcu taky. +zubí se na Isaaca+

WenaiLafayette: Já nemůžu! Já se bojim! +směje se a jede jakž tak kamsi+ Klucííí. +zakvílí a skončí vedle nic+ Já potřebuju rum. +rozhodne se+

Jean.Tannen: útóóók! +zaječí a sejme Lockeho do sněhu, trochu ho zasype sněhem a pak se odkulí a jen se děsně moc směje+

locke.lamora: tak se honem rozjeď, nebo brzo dostaneš babu. +zazubí se+ neboj, já tě zvednu, aý hodíš tlamu. +culí se, ale pak do něj najede Jean, takže oba skončej na hromadě v závěji+

Victoria.Winter: nene tebe. +zazubí se vesele, a moc mu na botách ujet nemůže, ale snaží se+ hele, tak mi dej babu a já ti dám brko. +navrhne cairo, a přijde jí to velice férový, ale pak zmerčí tu tequilu+ jů! +vykulí oči a jederadši za isaacem+

Isaac.Walker: Možná to chce jenom správnou motivaci, *zajede ke kraji, zaloví v závěji a ukáže jí flašku tequilly* Tak si pro ni pojeď, princezno, *láká ji a pozadu pomalu jede dál od ní*

Cairo_: *Chvíli se snaží, ale všichni jí ujížděj.* To neni fér, *stěžuje si* Vy jste všichni děsně rychlí.

WenaiLafayette: Díky. +uculí se a taky mu podrží křížky a jde na led a fakt se snaží udržet se na nohou+. Už jsem na tom nestála děsně dlouho. +směje se+

Byron_: Nééé honí tebe! Néé honí mě! +vyjekne+ Moje brko! +snaží se zároveň dohonit brko a ujet Cairo a děsně se mu z toho zaotaj nohy+

Jean.Tannen: +když zdrhne dost daleko, otevře ještě jedno šáňo a jenom se směje, a pronásleduje lockeho, aby ho strčil do závěje+

locke.lamora: Jdem. +usměje se na ni, podrží jí klínky, a pak se taky vydá na plochu, trochu mu to ujede, ale jinak docela vykružuje+ počkej tam ne. +kouká kudy se žene cairo a směje se+

Victoria.Winter: pomóc, honí mě! +zazubí se a ujíždí před ním+ né, honí tebe. +zasměje se, projede kolem něj a uzme mu brko, a jede s kořistí pryč od cairo+

Isaac.Walker: *rozesměje se, když sebou Cairo tak hezky sekne, a už se chystá jí jet na pomoc, ale když vidí, že dostane babu, radši rychle změní směr*

Cairo_: Dík, *věnuje mu okouzlující úsměv* Hej! *ozve se dotčeně a kouká, jak mizí v dáli a usoudí, že toho už nedožene, takže se vydá honit Byrona a za chvilku už je mu v patách.* Byrone, zdrehej! *varuje ho aby neřekl, že to neni fér, že o tý hře nevěděl*

Byron_: Já jsem tuplovanej šílenec! +zazubí se na ni+ A mám tlupu podlých divokých jezevčíků! +zakoulí očima+ Já chci taky šáňo! +rozhlíží se, kde je a hnedka jede za ní+

WenaiLafayette: +taky se na něj usměje a stiskne mu ruku+ Tak jdeme bruslit. +přikývne a jde si nasadit brusle+

Jean.Tannen: hele, mě padaj ženský k nohám! +zazubí se na ostatní, natáhne ruku a pomůže jí na nohy, podá novou flašku, a dá jí napít z tý+ a máš babu. +zazubí se a plácne ji přes ruku, načež děsně rychle ujíždí+

locke.lamora: +no on rozhodně nikam nespěchá, hezky jí polibky oplácí a trochu jí ochmatává křivky, pro připomenutí, a pak se na ni usměje+

Victoria.Winter: ty seš největší šílenec, ty delikvente+směje se, podá mu brko, a když už nvražděj isaaca, zkouší si holubičky a piruety+ dej mi. +sebere Jeanovi šampus, a ujede s ním po ledu+

Isaac.Walker: Před šílenou ženskou tě může zachránit zase jenom ženská, *zabrmlá moudře, ukořistí flašku Jacka a obuje brusle, aby se mohl taky chvíli předvádět na ledě, docela mu to jde.*

Cairo_: Téda, schovávat se za ženskou... *kriticky zamlaská, obuje si brusle a jede za Jeanem, aby jí dal napít šáňa. Jenom to neubrzdí a složí se mu k nohám*

Byron_: Já si dáám! +výskne a obkrouží kolem ní kruh a pak osmičku+ Jako škola pro šílence a alkoholové delikventy. +směje se+

WenaiLafayette: +trošku se uculuje a ještě chviličku ho líbá, protože je to moc boží+

Jean.Tannen: už zase? +zazubí se na Wenai a Lockeho když běží kolem, a nechá kolovat flašku šampusu+ to je jak školní výlet. +směje se, když vidí jak se tam honí+

locke.lamora: počkám. +uculí se na Wenai a schová se s ní do tmavýho koutku aby ji děsně zlíbal a trochu osahal, protože to už dlouho nedělal, že jo+

Victoria.Winter: woooohooo! +výskne, a letí rovnou na led, kde se sklouzne po podrážkách, zastaví a odpálí brko+ kdo si dááá? +zavolá, když si potáhne, a pomalu k nim bruslí po botách+ vraždaa! +zaječí, když to vidí, a honem běží Cairo pomoct a zalehnout Isaacovi nohy+

Isaac.Walker: *Sice čeká odvetu, ale ne takovou, takže než se vzpamatuje, je celej zasypanej a zmrzlej. Nějak se zpod ní vyhrabe a regulérně zbaběle zdrhne k ostatním* Pomoc! *zasípe a schová se za Wenai*

Cairo_: *zaječí na celý alpy, jak se lekne, zahodí brusle, s flaškama zachází trošku opatrněji, a pak skočí rovnou na Isaaca a smete ho do závěje*Jen počkej, ty mizero, já ti dám!*už mu cpe sníh pod oblečení*

Byron_: Šampaň pártýýý! +vyskočí a mete ven+ Tady na, odpal to. +podá Vici zapalovač+ Cairo je sper akční, smeje se a taky si vezme brusle+

WenaiLafayette: Počkej. +zastaví ho ještě a stáhne ho tam někde do koutku a děsně ho objímá a líbá+

Jean.Tannen: co? kde? +vykulí oči, a kouká, že tam zůstal, tak se vyškrábe a žene se taky ven, rovnou bouchne šáňo a vystřelí okno+ jejda! +zasměje se a upije+

locke.lamora: dáš? +uculí se, a když vidí ty flašky, vykulí oči a hrne se taky, ven, Wenai chytne za ruku a táhne ji za sebou+ šampaňpárty. +uculí se na ni v běhu+

Victoria.Winter: no jo! +vzpomene si, že ho má za uchem+ tak teda šáňo! +přikývne, a jde na bar pomoct Cairo s flaškama, brusle si ani nebere+ jdeme! +zasměje se a vyběhne ven, a tam je šupne do závěje. ty flašky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 02 bře 2015 00:13

+V rámci volební kampaně s Kristiánem každýmu usmaží vlastnoručně vytvořený bramborák, že se zásoba brambor na Mýtince povážlivě snižuje+

Obrázek

Brááámboráky zadarmoooo!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 10 bře 2015 22:18

*Objeví se kousek za hospodou, pěkně všichni tři, vcelku, z nikoho ani kousek nechybí.* Tak co, v pohodě? *zeptá se jen tak ze zdvořilosti, protože nečeká, že by se cestou někomu vážně něco stalo.* Takže... *mávne rukou kolem,* vítejte v Alpách, *zazubí se.* Chcete se napřed stavit na něco k jídlu, nebo si nejdřív zabruslíme a najíme se až pak? Já osobně bych byla pro bruslení, protože tady tak dobře vařej, že se člověk pak pár hodin nemůže ani hnout, *doporučí jim vesele a natěšeně pošilhává směrem ke kluzišti, kde se prohání pár lidí.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 11 bře 2015 19:06

G: Já mám všechno. +zahlásí, když se jich Cai zeptá, jestli jsou v pořádku a až pak se rozhlédne kolem+ Páni... je tu děsná zima. +zavrtí se, jako by chtěl zatřást srstí, kdyby byl ve vlčí podobě+ No... +zamyšleně koukne na Cairo a z ní na hospůdku a pak zase zpět, zavětří a nad tou vůní spokojeně zamručí+ ... jsem pro bruslení. +rozhodne se nakonec poměrně neochotně, než čapne Cairo pod kolenama a přehodí si jí přes rameno+ Ještě mi zapadneš do toho sněhu a už tě nenajdu. +zubí se vesele a poplácá jí po zadku+

E: +nečekaně se jí pod nohama objeví pevná zem, najednou není a pak je, dezorientovaně se rozhlídne kolem, otočí se a třepne si na zadek do sněhu+ Jo zima. +zavrčí nevrle, načež jí Garett se smíchem pomůže na nohy+ Vůbec nevim čemu se směješ. +zamračí se na něj, než se její pozornost stočí k něčemu zajímavějšímu a to k jídlu a vůni co se line jejich směrem+ Já bych si klidně dala jídlo... +zamručí, než se za nimi rozeběhne+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 12 bře 2015 23:04

Nojo, jsme na horách, *pokrčí rameny a podaří se jí udržet vážnou tvář a ani se neusmát, jak Erika zahučela do sněhu.* Něco s tím udělám, dokud ještě můžu. Tady kolem se totiž nesmí čarovat, *vysvětlí a na všechny sešle ohřívací kouzlo, takže je jim rázem krásně příjemně. Kouká, jak oba pošilhávají po hospodě a musí se tomu smát.* Takže nejdřív jídlo, úplně vidim, jak se vám oboum sbíhaj sliny, *podotkne vesele a rozesměje se, když ji Garett popadne a ona najednou visí hlavou dolů.* Hej! Pusť mě! *stěžuje si a zakroutí sebou. *Děláš tu lidem divadlo, *napomíná ho, ale v hlase jí zní smích.* Tobě tohle dělá taky? *zeptá se Eriky a přitom se snaží vyndat si vlasy z pusy, jak jí visej všude kolem hlavy.*
Cairo
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince