Beatrix Stein

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Beatrix » 21 úno 2015 13:01

+Lapne plakát, zvedne obočí a pak se uculí+ Ale to je skvělej terč! +schová si to na později, až se pude cvičit, beztak jí to pude líp, než obvykle!+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 23 úno 2015 20:22

Obrázek
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 24 úno 2015 13:23

A hele! Terč i s xichtem! +přiloží to k tomu druhýmu, kterej už je rozstřílenej skoro na padrť+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 02 bře 2015 00:31

+Čeká ho služebka, tak si sbalí věci do kufru, ještě si zajde do posilovny a vezme Zuzku na pohár a pak na nějakou dobu odjede.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 07 bře 2015 16:33

+Podařilo se jí nasmažit řízky a uplácat salát, převědčila Zuzanku, aby si oblíkla něco hezkýho i na doma a dojde pro Hanse+ Tak...tohle je náš byt...tady je to na otisk...ukaž, zrovna tě tam naprogramuju...ale potřebuješ k tomu ještě klíč...+nechá ho otisknout prst a když ho tam nakliká, tak mu dá i klíč+ Poď dál...a jako doma...Zuzi! +no jak se otočí, tak o malou zvědavku málem zakopne+ Jo! Tohle..je Zuzka. +předsune ju před sebe+ Zuzi, tohle je Onkel Hans...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod H.W. Hoffmann » 07 bře 2015 16:48

Dostanu vlastní klíče jo? +potěšeně si je dá do kapsy a sleduje Zuzku a přitom si nenápadně prohlíží byt od vchodu+ Ahoj Zuzko...můžeš mi říkal klidně Will...jak budeš chtít. Tady pro tebe něco mám...

Obrázek

Doufám, že už na to nejsi moc velká....
Nezáleží na tom, kolik lidí jsem zabil, ale na tom, jak se chovám k živým.
H.W. Hoffmann

Příspěvekod Beatrix » 07 bře 2015 16:50

+Beovitě si ho rentgenuje pohledem a tváří se trochu nedůvěřivě+ Will je lepší. +prohlásí pak, našpulí pusu a dívá se co jí to dal a chce se tvářit hrozně nad věcí, ale udělá jí to radost, takže se začne usmívat+ To je hezký! Děkuju! Můžu si to jít vybalit? +dělá oči na Beu+

B: No jasně, utíkej...+pustí ju a podívá se na Willa+ Je ti jasný, že budeme muset absolvovat posezení u čaje...+culí se+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod H.W. Hoffmann » 07 bře 2015 17:03

Nemáš zač, hlavně, že se ti to líbí.... +otočí se k Bei+ Jo, to je. Proto jsem to přece koupil. +mrkne na ni+ Tak...+rozhlídne se+ Kde máš toho svýho architekta?

B: On se asi zdržel v práci...+pousměje se+ To víš, je vytíženej...

Architekti jsou dnes na roztrhání...

B: Jsou. +podívá se na něho+ To přece víš sám nejlíp.

No jo...už mlčím...

B: Nachystám na stůl, zatím si to tady třeba projdi...dáš si červený?

Eee...rači pivo?

B: Že se vůbec ptám..+přikývne, že pro něho samořzejmě má+

+Projde se nenápadně po obýváku, přičemž nahlídne do všech místností. Chvilku sleduje Zuzku jak ukazuje morčeti porcelán a pak dojde za Beou do kuchyně+ Ložnice zvlášť?

B: +dá mu pivo rovnou+ Jo...chrápu.

Moje první žena taky chrápala...a nebylo to chrápání, co způsobilo rozvod...

B: +povzdychne si+ Wille...víš, že-+no klapnou dveře a vejde Kristián+

+otočí se ke dveřím a tváří se tak, že se Kristián dvakrát rozhlídne, aby se ujistil, že vešel do správnýcho bytu+

K: Omlouvám se, na silnici byla uzavírka...? +sleduje ty dva a napadne ho, že se na něho dívají stejným pohledem, no snaží se si to nebrat osobně a natáhne ruku k hostovi+ Já jsem Kristián...Aeternus...Bein přítel...+tak nějak neví co by ještě dodal+

W: +Chvílu se ani nehne, no pak mu ruku stiskne, možná až moc silně a dívá se na něho poněkud zvrchu+ Hoffmann.

B: +dojde si stoupnout vedle Kristiána+ Hans Wilhelm Hoffmann. Můj strýc. +dodá a podívá se na Willa trošku vytýkavě+ Řízky jsou akorát, tak umýt ruce a...+gestem aby si došli posedat+ Zuzi!...

K: Jo....+pousměje se a rači odejde do koupelny+

W: Tohle mytí rukou by muselo trvat hodně dlouho...+zamrmle si pro sebe směrem ke Kristiánovi a jde se umýt ke dřezu v kuchyni, pak si sedne ke stolu a všichni se nají, přičemž atmosféra mezi ním a Kristiánem zůstane poněkud dusnější+
Nezáleží na tom, kolik lidí jsem zabil, ale na tom, jak se chovám k živým.
H.W. Hoffmann

Příspěvekod Kristián » 08 bře 2015 00:47

+na MDŽ ráno, probudí holky kytičkama+ dobré ráno dámy! Užijte si svůj den +nachystá jim dobrůtky+ dneska se o vás budu celej den starat!

Obrázek
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 08 bře 2015 12:24

+Zuzka se k ní v noci nakvindovala, takže leží napříč postele přes Beu a ta se protáhne a pootevře oči, jak do pokoje svítí slunko+ No né, tomu říkám probuzení! +culí se+ Děkujem! - To budeš mít ale krušnej den! +ušklebí se, že se docela nadře a Zuzka to jenom potvrdí...+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek