Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod Garett Rivery » 26 bře 2015 12:50

E: +překvapeně sebou trhne, když se nečekaně zahřeje a vzápětí jí začne být příjemné teplo, ani ten mokrej zadek skoro necítí+ Dík. +zamručí, přeci jen jí bratr naučil trochu toho slušného chování, aby cítila potřebu alespoň poděkovat, opráší si zbytek sněhu ze zadní části svého těla a vesele se na Cairo uculí+ Tohle? +mávne k nim ledabyle rukou+ To je jedna z jeho nejoblíbenějších činností. Nejraději provozovaná před přáteli přehozeného přes rameno. +vysvětlí zamručeně, ale v očích jí vesele jiskří+

G: Děkuju, lásko. +usměje se na Cairo, když je tak hezky zahřeje a jemně jí líbne na tvář+ Nemel sebou tak nebo tě upustím. +varuje jí se smíchem a hezky důkladně jí pohladí po zadečku+ Jídlo si dáme později. Zase takový hlad nemám. +usměje se směřujíc ke zmrzlé ploše+ Kde se tady dají půjčit ty věci na nohy? +zajímá se načež jí pomalu spustí na nohy, opatrně aby mu nespadla do sněhu+ Kdybys poslouchala co ti říkám, tak by k tomu nedošlo. +zakření se na Eriku vesele, v očích trochu té mužské stránky, když si vzpomene na co Erika naráží+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 26 dub 2015 22:54

Nojo, to zní jako celej on, *zasměje se a když ji postaví na zem, je trošku zčervenalá, jak se jí nahrnula krev do hlavy, a možná taky trochu kvůli tomu, jak hezky sklouzla po jeho těle.* Brusle se půjčují támhle, *ukáže ke dveřím do lokálu.* Počkejte tady, skočím tam, *letmo líbne Garetta, na Eriku mrkne a vejde dovnitř a trvá pár minut, než vyjde ven a nese troje brusle.* Doufám, že jsem to trefila správně, *prohlásí a rozdá jim je. Obuje se, vleze na led a trošku zavrávorá, než chytne rovnováhu.* Tak co, jdete taky? *zeptá se zvesela a natáhne k nim ruce, aby jim kdyžtak pomohla udržet se na nohou.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 07 čer 2015 01:24

+Vrací se ne úplně střízlivá z pracovní schůzky, když před ní zabliká policejní auto a policajt na ni mává, ať si zajede ke krajnici+ No to snad...Scheisse! +chce na to šlípnout, ale v posledním okamžiku si všimne, že jí v cestě ve tmně stojí ještě další příslušník, tak zaparkuje a rychle si dá žvýkačku.
Dopravák k ní dojde, posvítí jí do obličeje a ignorujíc její xichtění jí řekne, ať si vystoupí.+ Aleee...to přece...proč? Já přece nic... +dostane napomenutí, tak si teda vystoupí a koulí očima, protože po ní chcou k dokladům ještě řidičák+ Já ho totiž asi někde-+a to už podle občanky, kterou odevzdala, druhej policajt hlásí, že jí ho sebrali už před několika rokama+ - ztratila... +zatváří se překvapeně nad tou informací+ Ale to musí být nějakej omyl! Já-+ani neví jak a už se kymácí po lajně, dýchá do balonku a vypisujou hlášení o jejím zatčení a berou jí klíčky+ Tohle nemůžete! +dupne si nožkou, načež jí s klidem odvětijou, že můžou...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 07 čer 2015 01:29

+Několik metrů za nima potichu zaparkuje velký auto a když už Beu hodlají nakládat policajti k sobě do auta, tak se za nima ozve hlas+ To já jsem řídil. +všichni tři se na něho překvapeně otočijou - Bea asi ze všech nejpřekvapeněji a kluci policajtský se podívají ještě jeden na druhýho, co to má být.+ Já řídil to auto. +zopakuje a sáhne si do kapsy, při čemž oba policajti sáhnou po zbrani+ V klidu, pánové...+naznačí, že o nic nejde a pomalu vytáhne dva lístky na vyprodanej zápas, který právě draze koupil u překupníka a podá jim je+ Myslím, že jste si chtěli prohlídnout moje doklady...+podá jim doklady podložený pár bankovkama a v klidu si zapálí. Policajti trochu koukají, ale přikývnou a řeknou, že mu musijou ty doklady zkontrolovat a odejdou se domluvit co a jak.
Kris se otočí k Bei.+ Takže pořád ještě bez papírů...? +vyfoukne kouř bokem a obhlídne hvězdný nebe+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 07 čer 2015 01:37

+Ještě chvílu mlčí, jak to zpracovává a pak chce bodnout rukou do vzduchu, ale má želízka, takže akorát zachrastí železem a obrazí si ruku o dveře+ Au! Sakra! Ty mě sleduješ, nebo co?! A řidičák nemám kvůli tobě! To by sis mohl ještě pamatovat!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 07 čer 2015 01:37

+Zvedne obočí+ Nevypadáš zrovna moc vděčně...na to, že jsem tě právě zachránil od cely...
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 07 čer 2015 01:38

Zachránil?! Já jim taky mohla dát úplatek!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 07 čer 2015 01:39

Mohla...+přikývne. Típne cigaretu o policejní auto a nakloní se k ní až tak blízko, že ji to musí znervoznit+ ...ale nedala....+zase se odtáhne+ Nehledě na to, že takovej úplatek ani nemáš...+zhoupne se na patách důležitě+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 07 čer 2015 01:40

+Nachvílu přestane dýchat a má pocit, že se jí zastavilo i srdce, no jen se Kristian odtáhne, tak zase nabere dech+ Máš z toho aspoň odpovídající potěšení?! Co tu vůbec děláš? Nemáš být někde...+chce zase mávnout rukou a zase se švihne o dvéře+ A-uuu! +zaskučí+ - v tahu! +dokončí předchodí větu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 07 čer 2015 01:42

Ale tak...+trochu se uculí, ale hned se zase tváří vážně+ Já to přece nedělám pro potěšení... Já ti nechci nějak radit, ale jestli budeš takhle pokračovat, tak tě budu muset vzít ještě do nemocnice...+poznamená+ Už jsem zpátky...prozatím...+a policajti se vrátijou, že teda "řídil on", vrátijou mu doklady - bez pěnez a odemknou Bei želízka+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince