Já tě zabiju! Tohle ti nedaruju! Parchante! +Ale po chvíli ji to mlácení do kufru přejde - protože to bolí a tak jenom nadává a slibuje mu krutou pomstu+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Slyšel sem už horší věci...+zaparkuje před mýtinkou, mávne na vojáky, kteří zírají kdo mu to řve v kufru a otevře ho+ Dovezl sem vám šéfovou...+a okázale ignoruje průpovídku z hloučku "to nám byl čert dlužen..."+
+Vyskočí celá rozcuchaná a uválenu z kufru+ Zmetku! +hodí po něm kobercovku a rázuje si to dovnitř+ Na co čumíte?! +urve se na vojáky+ Ste nikdy neviděli nikoho vylézt z kufru?! Padejte makat! +no nečeká až pudou a sama odkráčí k sobě+
+Chytne kobercovku a zabouchne za ní kufr+ Nemáš zač... A taková milá holka to bývala...+pokrčí ramenama na vojáky+ Tak jak se tu máte? +dá si s nima cigaretu než se pude ubytovat+
(Jak jsem psala, Zombie kolem Vánoc vynecháme z reality )
+Na Mýtince a vůbec v celým Rakousku probíhá tradiční Krampuslauf, kterej si užívají nejen děti, ale i dospělí - a zvlášť vojáci, kteří dostanou propustky a kostýmy...+
musíš mě naučit řídit, abych si pak mohla aspoň dojet s prckem k doktorovi. +uculí se na něj, a když dojedou na mýtinku, vystoupí z auta, počká na něj a pak se vydá sněhem okolo baráků ke kluzišti+