Beatrix Stein

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Zuzka » 10 kvě 2015 09:32

+doběhne jí do ložnice+
všechno nejlepší! +a skočí za ní s kytkou+
Obrázek

a tohle donesl pošťák +předá jí krabičku+
Všetko najlepšie k svátku. K.
Obrázek
Zuzka
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 10 kvě 2015 15:07

Co?! +nadskočí na posteli a kouká kolem okolo co se děje až zaostří na Zuzku+ Co? +znova se nechápavě zeptá a dumá, jestli zapomněla na vlasntí svátek a pak jí to dojde+ Jo tak! +rozzáří se+ No ta je krásn! Děkuju! +olíbne Zuzanku na tvář a uzme si ju obejmout k sobě+ Bože já jsem tak ráda, že tě mááám! +tulí si ju k sobě+

+Si převezme pak balíček a docela smutně se pousměje, no napíše děkovnou smsku a dají si se Zuzkou bonbonky+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 11 čer 2015 01:22

+Zuzka je u babičky a Bea má všeho tak trochu plný zuby. Prvně se jen tak nenápadně prochází po bytě a rozhlíží se a přemýšlí, jestli zase někoho nepřinesou čerti, no nakonec otevře sejf, vezme si odtam zazipovanej sáček a odebere se pod deku...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 19 čer 2015 14:55

Obrázek
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 20 čer 2015 00:11

+Když dojde dom a najde před dveřma zásilku s kytkou bez vzkazu, tak chvilku přemýšlí od koho by to mohlo být, no pak nazná, že je to fuk a dá je do vázy. A ještě si s něma udělá selfíčko :D
Pak si dá vanu a jelikož je na Mýtince krásně teplá noc, tak si vyjde na balkon a sleduje hvězdy.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 20 čer 2015 00:13

+Sedí v autě, no když vidí, že se u Bee rozsvítilo, tak vystoupí, zapálí si cigaretu a dívá se do oken. Dlouho se nic neděje, třetí cigaretu už típl o květináč a chce odjet, když Bea vyjde na balkon a kouká někam nahoru. Musí se usmát, protože moc dobře ví, že se zase kochá hvězdama. Stojí a skoro se bojí dýchat, aby na sebe neupozornil. No Bea je zřejmě myšlenkama mimo a toho co se děje dole - i když tam právě procházijou hluční vojáci - si vůbec nevšímá...+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 22 čer 2015 23:19

+Zvládne se natáhnout pro mobil a zavolat mamce, ať Zuzku vyzvedne a nechá si ju u sebe. Pak až do tmy leží na zemi, střídavě brečí a střídavě zírá do blba. Když se ji podaří vstát, udělá si lajnu na lince a chvílu čeká. Přijde jí to málo, tak ještě dvě přidá, vyjde na balkon a vyleze na široký zábradlí. Je docela hvězdná noc, takže má dobrej výhled, ale ona se spíš dívá dolů. Né proto, že by chtěla skočit, ale přemýšlí, jestli tím Zuzčina mamka vážně vyřešila všechny problémy. Jestli by to vyřešilo její problémy. I pro její okolí. Už si skoro říká, že jo, když si vzpomene, co všechno Zuzce na prázdniny slíbila...možná to může ještě počkat...projde se po zábradlí sem a tam, pak sleze a stulí se tam do křesla, kde dál zírá do blba.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 28 čer 2015 13:30

+Na víkend sbalí Zuzku, vyfasuje i děcka od Marka a Johna, plus přibere Lucase s bráchem a s mamkou je vezmou na Moravu na víkend na hody, kde mají největší úspěch kolotoče a cukrová vata.

Obrázek
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 24 črc 2015 18:48

+Balí Zuzku na tábor, koupila jí megakufr a skládá jí tam snad půlku skříně a vždycky když se otočí, tak Zuzka to naopak za jejíma zádama vyskládává ven+
Z: Já toho nebudu tolik potřebovat!
B: To nevíš! Co když bude pršet, nebo bude hic, hm? Autobus to uveze!
Z: Tak si vezmu deštnííík! +koulí očima+
B: S deštníkem se blbě běhá v lese, na to potřebuješ pláštěnku! A budeš mi každej den ráno a večer volat!
Z: To nemůžu! Tam nesmíme mít telefony!
B: Ty máš vyjímku! Chci vědět o všem, co se tam bude dít! A když už tam nebudeš chtít být, tak stačí napsat smsku!
Z: Achjooo! +vyhodí další dva svetry a strká to pod postel+ Ale já tam chci býýýt!
B: Jestli se dozvím, že tam děláte něco nebezpečnýho....!
Z: Dyť je to tááábor!
B: Jo, ale vím, s kým jedeš. +podívá se na ni, že ví, jak ju kluci navedou na nějakou blbinu vždycky+
Z: No jooo...+protáhne a sedne si zdrceně na postel+
B: +sedne si k ní a přivine ju k sobě+ Pocem...bude se mi po tobě hrozně stýskat...+mufá jí vlasy+
Z: Dyť taky nebudeš doma...
B: No a o to víc se mi bude stýskat! Musíš mi posílat pohlednice a Bärb mi je naskenuje!
Z: Ale mamí, dyť je to jenom na dva týdny...
B: To by ses divila, jak dlouhý se dva týdny můžou zdát...+olíbne jí čelo a zadívá se na ten kufr+ Chm...on je snad bezednej, nebo co...+vstane a de tam futrovat další věci.+

+Když Zuzku dovypraví a další den i vyprovodí na bus, dobalí si svůj kufr, kde naopak má citelně problémy s místem a odjede na letiště+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 23 srp 2015 11:47

+Když se ráno probere vedle Žanie, tak jen tiše zaskučí, páč si zachytla o kroužek v nose+ Co to..sakra...au-bože! +rychle se hrabe podívat do zrcadla+ Kdo mi to dovolil?! +zhrozeně+ A pane bože...+prohlíží se jak vůbec celá vypadá, jako by to táhla týden nonstop+ Chlast je zlo...po drogách takhle nevypadám...
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek