od Beatrix » 24 črc 2015 18:48
+Balí Zuzku na tábor, koupila jí megakufr a skládá jí tam snad půlku skříně a vždycky když se otočí, tak Zuzka to naopak za jejíma zádama vyskládává ven+
Z: Já toho nebudu tolik potřebovat!
B: To nevíš! Co když bude pršet, nebo bude hic, hm? Autobus to uveze!
Z: Tak si vezmu deštnííík! +koulí očima+
B: S deštníkem se blbě běhá v lese, na to potřebuješ pláštěnku! A budeš mi každej den ráno a večer volat!
Z: To nemůžu! Tam nesmíme mít telefony!
B: Ty máš vyjímku! Chci vědět o všem, co se tam bude dít! A když už tam nebudeš chtít být, tak stačí napsat smsku!
Z: Achjooo! +vyhodí další dva svetry a strká to pod postel+ Ale já tam chci býýýt!
B: Jestli se dozvím, že tam děláte něco nebezpečnýho....!
Z: Dyť je to tááábor!
B: Jo, ale vím, s kým jedeš. +podívá se na ni, že ví, jak ju kluci navedou na nějakou blbinu vždycky+
Z: No jooo...+protáhne a sedne si zdrceně na postel+
B: +sedne si k ní a přivine ju k sobě+ Pocem...bude se mi po tobě hrozně stýskat...+mufá jí vlasy+
Z: Dyť taky nebudeš doma...
B: No a o to víc se mi bude stýskat! Musíš mi posílat pohlednice a Bärb mi je naskenuje!
Z: Ale mamí, dyť je to jenom na dva týdny...
B: To by ses divila, jak dlouhý se dva týdny můžou zdát...+olíbne jí čelo a zadívá se na ten kufr+ Chm...on je snad bezednej, nebo co...+vstane a de tam futrovat další věci.+
+Když Zuzku dovypraví a další den i vyprovodí na bus, dobalí si svůj kufr, kde naopak má citelně problémy s místem a odjede na letiště+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.