Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod Byron » 14 pro 2015 00:29

Jasne tak hned jak pojede zpatky tak zacnu s teorii. +Usmeje se na ni a hnedka ji dozene a chytne ji za ruku a snih jim krupe ppd nohama a on vzpomina jak ji dal prvni pusu ale je ticho pac nechce bejt trapnej
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 pro 2015 00:32

jéé, teorie. +zašklebí se+ nemůžu si prostě nechat udělat falešnej řidičák a nedělat testy? +uculí se, proplete si s ním prsty, a druhou ruku strčí do kapsy do tepla, dělá stopy do sněhu sněhulema, a kouká tam na led a jak je to tam furt stejný+ víš co si pamatuju? tu děsně dlouhou šálu co si měl, když jsme se potkali. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 pro 2015 00:35

No to sice muzes ale stejne se musis naucit ridit protoze nechci aby se tobe nebo prckovi neco stalo. +Zasklebi se na ni nazpatek ale vesele a jde s ni+ No jo ta byla dobra tu musim zas nekdy vytahnout. +Pousmeje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 pro 2015 00:37

já vím, já bych se bála za volant, kdybych si nebyla jistá. +přikývne, a křupe ve sněhu vedle něj, takovým vycházkovým tempem okolo kluziště+ jo, a když ses zatočil tak se kolem tebe celá omotala, to bylo fakt roztomilý. +zazubí se na něj+ nebo když sme tancovali. +usměje se pro sebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 pro 2015 00:39

To odmitam zcela ur ite jsem byl desne drsnej a mocnej a muznej. +Zazubi se na ni ponekud cvokle+ Jo to bylo moc pekny. Myslis ze bysme si ted mohli zatancovat jenom tak? Na snehu?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 pro 2015 00:42

velice mužnej, hnedka mě to odrovnalo. +přikyvuje vážně+ jo? +koukne na něj překvapeně, ale má radost+ no když tak pěkně prosíš. +uculí se, a chytne se ho, jak jí břicho dovolí+ to je pěkný. +usměje se, a trochu se o něj opře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 pro 2015 00:44

To si myslim. +Uculi se desne moc a pak ji obejme nejak setrne a zacne se s ni otacet na snehu. Zadny blbiny ale prijde mu to desne pekny a kouka na ni+ Jsi desne moc pekna vis to? +Pousmeje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 pro 2015 00:48

to si piš, obzvlášť ty tvý bezprstový rukavice a parádní brka. +zazubí se, a nechá ho s ní otáčet jak chce, drží se ho a trochu se mu culí tam do toho teplýho místa pod límcem na krku+ jo, obzvlášť v týhle čepici, ty kecko. +uculí se, ale dá mu za to pěknou pusu+ jsem fakt ráda, že jsme sem zašli. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 pro 2015 00:50

V te ses obzvlaste roztomila. +Uculi se na ni a da ji pusu na nos+ Az ti bude zima tak rekni. Pujdeme dovnitr jo? +Usmeje se pac je stastnej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 pro 2015 00:53

+nakrčí nos, pač ho má trochu zmrzlej, a uculí se+ nee, ještě ne, mně se tu líbí. +usměje se+ a zas taková zima není. +zavrtí hlavou+ pojď, obejdem to dokola. +navrhne, drží se ho za ruku, a usmívá se+ příští rok si tu zas zabruslíme.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince