Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 22 kvě 2016 09:58

jáá to věděla! + uculí se a houkne do kuchyně ať to nachystají a podá mu cíga+ no vlastně.. proč ne +rozhlídne se+ teď je tu docela mrtvo, nevezmeme si to ven na zahrádku? Je tam hezky.. +usměje se a jde si do kuchyně pro lívanečky s borůvkama, konvici kafe a džusu a spolu s jeho snídaní to tam nechá donýst+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 28 kvě 2016 11:54

Máš mě přečtenýho...+zvedne vzdávajícně ruce+ Jo můžeme, ještě není tak hnusný vedro jako v létě. +dojde si sednout ven a zhluboka se nadechne. tak nějak mu to příde, že už hrozně dlouho neměl příležitost jen tak sedět venku a nemuset přitom nad něčím přemýšlet. Jak mu to donesou, tak poděkuje a pustí se do jídla+ Mh, výborný! Tady umíte nejlepší snídaně...+pochvaluje si+ Tak co, jak se máš? +koukne na ni+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 01 čer 2016 22:42

já vím +zašklebí se spokojeně, že ví, co on rád a posadí se i se snídaní venku+ jojo, teď je tu fakt krásně, člověk by tu nejradši jen tak seděl celej den a nic nedělal... žejo? +je jí to úplně jasný, že na něco takovýho zrovna on myslí+ mhm.. hlavně když má člověk hlad.. to se pak zavděčíme čímkoliv +uculí se a pustí se taky spokojeně do jídla+ no... jak.. tak nějak.. asi dobře, je jaro, to mám ráda... tak zušlechťuju doma zahradu +pokývá hlavou+ je to tam teď moc hezký.. teda né že bych se chtěla chválit.. a co ty, pořád z práce do práce?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 03 čer 2016 11:09

+Uculí se+ Čteš mi myšlenky? +ale přikývne, že má naprostou pravdu+ Vy ocud ani nepotřebujete jezdit na dovolenou, nikde víc klidu než tady už nenajdete. Teda...když zrovna není cvičení...
Tak...je pravda, že občas musím jest vážně "cokoliv", ale tady v civilizaci ne..
Co zvířata? Nepřibylo ti nějaký? A jak se mají tygři? A Lorinka? +usměje se+ Já myslím, že se klidně můžeš chválit, tys na tohle byla vždycky šikovná.
+přikývne+ Nevím jak bych to udělal, kdyby se tu o kluky nestaraly aupairky...asi bych je musel dát na nějakej internát...s tím co se děje ve světě na jednom místě moc nepobudu...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 07 čer 2016 10:29

jistě že čtu, jak jinak +zaculí se+ no já to říkám pořád.. i když je fakt, že jak vypuknou prázdniny, tak se to sem začne sjíždět a to už pak moc klidu není.
Tygři tloustnou! +postěžuje si +hele, támhle +ukáže opodál, kde se oba válijou na slunku a nehnou ani fousem+ jsou to horší lemry než já...ale zato Lorinka.. tu občas hledám celej den, když si tak vyrazí na procházku po bytě +směje se+ ale jinak mi nic nepřibylo..+zavrtí hlavou+
Jo, tady jim nic nechybí, to je fakt. Někde na intru by to stálo za nic...a.. seš doufám, opatrnej, žejo? Víš že nechceme aby je jednou dovezli na sto kousků?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 25 čer 2016 11:11

Pořád to tu je kapacitně klidnější než ve městech. A pár metrů v lese už nepotkách skoro nikoho.
Neměli by se víc hýbat? Puč je vojákům ať je trochu proženou...+těžko říct, kdo koho...+ Skovává se ti jo? +směje se taky+ Nedávno se mi někdo pokoušel prodat gorilu...tak sem si na tebe vzpomněl...a udal sem je ochráncům zvířat...
Zase by se naučili něco o životě. Beatrix se tady snaží vytvářet až moc ideální a bezstarostný prostředí pro děcka. Což v kontrastu s naší realitou neívm, esi je moc dobře... +pousměje se na ni - spíš tak jako konejšivě+ Já jsem vždycky opatrnej...
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 30 čer 2016 09:09

no to jo, ale je tady hodně věcí pro celý rodiny, jako welness a atrakcí pro děti a tak.. takže si tu o prázdninách fakt moc neodpočneme +zašklebí se+ ale lepší než ve městě, to zas jo.
vidíš, to bych mohla ať se trochu pohnou, jinak mi přerostou přes hlavu. Nojoo schovává, asi si myslí, že je to hrozně zábavný, když běhám dvě hodiny po bytě a volám ji +směje se a popíjí džus+
Jako že bys mi ji sem dovezl? +cuknou jí koutky+ no tos dobře udělal! +jak je udal+
No.. to jo.. tady je to takovej.. jinej svět +pokrčí rameny, že s tím holt moc nezmůže asi nikdo+ otázka jestli je to dobře nebo špatně. Noo jen aby, to známe +mrkne na něho+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 04 črc 2016 21:29

To je nevýhoda personálu! Zase znám horší práce... Tak...ono to možná zábavný fakt je! +směje se+
No třeba, neměla bys radost? Taková...gorilka...sou prý docela chytrý...
Asi každej děláme co můžem. Jak to vůbec vypadá s těma zombie? Ještě se tu objevujou, nebo už se vám jich podařilo zbavit?
Engel
Člověk

Příspěvekod yohannka » 07 črc 2016 07:56

nooo kdyby mě někdo u toho sledoval, tak se dozajista pobaví, to zas jo +zašklebí se+
emm. no.. já.. sice je to divný, ale opice prostě nemám ráda +zašeptá a úplně se stydí+ jsou takový.. divný
no, ještě se tu jedna dvě občas objeví, ale Bea a vojáci to mají samozřejmě pod kontrolou. +mávne nad tím rukou a pomalu se jí tam začnou u baru scházet lidi+ asi budu muset jít dělat.. nebo dělat že něco dělám
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » 14 črc 2016 21:27

Tak vidíš! +pokýve moudře hlavou+ Fakt? No..některý sou hnusný, to je fakt...ale Lorinku máš ráda, ne? Ono je to s opicema těžký. Taky je extra nemusím, ale pak když k tobě přijde a začne tě drbat za uchem...a nabídne ti banán...odolej! Ony taky umijou dělat oči! Teda gorily moc ne...jako malý ještě jo, ale jako velký ti prostě ubalijou facana, když neděláš to co chcou ony. Nebo ti ukousnou hlavu...nebo rozšlápnou...prostě tak něco no.
Hlavně, že dokončili to sérum. Bylo by dost nepříjemný mít tu živý mrtvoly i v létě...to musí zavánět i na sněhu, natož v hicu.
Jasně...to tě už nebudu zdržovat...tak...se třeba zase někdy stavím?
Engel
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince