Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod Obsluha » 06 srp 2016 11:37

+a jak si tak leží, tak na ní prvně přistane jedna strašilka..pak druhá..a nakonec třetí a vystavujou se tam jak na předváděčce+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 07 srp 2016 22:28

+asi tam usla, ale tohle ji vzbudí, že pomalu otevře jedno oko... druhý...a má hned voči jak talířky+ áááááá! +zaječí na celou Mýtinku a v poslední chvíli se zarazí aby sebou neflákla do vody, protože by fakt nechtěla vysvětlovat, proč jsou najednou všechny tři strašilky mrtvý+ kšš.. kšššš! běžte pryč! hušušušuš!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » 12 srp 2016 10:53

+Strašilky na ni koukají stylem "vo co jí jako de?" a nevzrušeně se po ní procházijou, kroutijou se a pak se sejdou na jednom místě a vypadají jak drbny na rožku, jako by si vykládaly co novýho na Mýtince+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » 12 srp 2016 22:33

no to mi poser záda.. +zamumlá když je takhle vidí+ umíte plavat? co? +snaží se nějak opatrně dostat ke břehu a radši si k tomu přihne z toho co jí ve flašce zbylo+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Ares_de_Saintclair » 13 srp 2016 10:50

+Zrovna de okolo Ares a trochu překvapeně se na yohannku podívá jak ji slyší+ To je nějaký rehabilitační?
Asche zu Asche, Staub zu Staub, wenn der Teufel regiert, ist alles erlaubt.
Ares_de_Saintclair

Příspěvekod yohannka » 20 srp 2016 22:42

+málem už tuplem zabublá pod vodu, ještě že lehátko je pevný!+ eee... mmm? co? ale néé, takovýhle rehabilitační ehm.. metody tu opravdu neposkytujeme +zrudne+
Alee.. nemohl byste mi pomoct? Mám tu takový.. delikátní problém +snaží se dohrabat se k okraji, což jí jde dost blbě, jak se kvůli havěti snaží ani nepohnout+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Ares_de_Saintclair » 24 srp 2016 21:41

+Jenom se křivě ušklíbne, jak ju sleduje+ To jsem rád, akorát jsem si říkal, že si zajdu na masáž a tohle mě trochu vyděsilo...
Mh? +zaostří co to tam má+ Nejsou to ty...strašilky? +přidřepne si ke kraju a pomůže jí přitáhnout se ke břehu+ Co s nima máte v plánu?
Ares_de_Saintclair

Příspěvekod yohannka » 25 srp 2016 13:25

no.. tak to by mě vyděsilo taky +přizná, když si to představí+
jo, přesně tak... no, utopit je nemůžu, zašlápnout taky ne, ideálně odnýst do bezpečí, protože jestli se jim něco stane, tak budou padat hlavy +koukne na něho a opatrně se snaží nabrat strašilku do ruk+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Ares_de_Saintclair » 04 zář 2016 13:02

Něco mi říká, že to budou ty strašilky, co dostaly děcka, žejo...+opatrně je posbírá všechny tři z yohannky a hrozně nenápadně ju přitom párkrát otlapne+ V tom případě jim nesmíme urvat ani jedno nožičku...+konstatuje a strašilky přenese na kvítko na vokně a vrátí se+ Jaká je voda?
Ares_de_Saintclair

Příspěvekod yohannka » 04 zář 2016 13:59

joo, to jsou přesně vony, takže nezlámat ani nožičku +nechá si je ze sebe vzít a oddechne si+ děkuju! jste můj zachránce! +usměje se+ no voda je báječná, nechcete ji vyzkoušet? +prohlíží si ho+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince