Beatrix Stein

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Haldir » 02 říj 2016 10:27

do palce? ale tak to přežiju.. navíc zvířátka mi jen tak neubližují +uculí se a je z toho jejího otírání pěkně vzrušenej+ ty taky dráždíš.. kobru bosou nohou +cukne mu koutek+
hledám .... +spokojeně ji pohladí přes tu tenkou látku přes prsa a okousne jí bradavku+... a já vždycky najdu, co hledám +ušklíbne se trochu sebevědomě a zlehka jí shrne ramínka a tímpádem i přetáhne ten zbytečnej kus látky z hrudníčku+ seš moc oblečená +konstatuje+
no tehdy jsi byla s amonem.. takže by zabil buď on mě, nebo já jeho +ušklíbne se+ protože já bych se s tebou nechtěl jenom.. kamarádit +tak přespokojeně se kochá výhledem, protože to už přecejenom dlouho neviděl+ no právě.. budete to řešit tak dlouho až.. zestárnete, umřete a stejně nic nevyřešíte. Zbytečnost +zavrtí hlavou a pak už jenom polibkama sjede z dekoltu na její prsa a něžně jí je olíbává+
Haldir

Příspěvekod Beatrix » 07 říj 2016 20:56

To by ses divil. Tady na mýtince se občas objevijou hezky agresivní zvířátka...+ musí se smát+ Jo tak kobru! Jsem nevěděla, že jsi zvěromág!
+projede mu rukou vlasama, jak ji příjemně olíbává, prohne se proti němu a tiše zasténá+
Amon by zabil především mě. Taky se mu to už několikrát skoro podařilo... Ne? A co bys semnou chtěl? +vyprsí se nenápadně a zkoumavě ho pozoruje, odhaduje ho spíš na to, že se mu budou líbit menší vnady - přede jen jsou elfky takový hubený a většinou plošší+
Co máte vy elfové pořád s tím umíráním? Nechci se o tom teď bavit...+zamrmle, zavře na chvílu oči a užívá si to+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Haldir » 11 říj 2016 18:55

Nezapomínej že jsem elf.. my si rozumíme i s agresivníma. No vidíš, co o mě všechno nevíš +směje se+
Ale to by byla velká škoda, kdyby tě zabil. No co..co.. třeba tohle +jak má tak pěkně odhalenej hrudníček, tak se nemůže doslova vynadívat – právě, že to jen tak nevidí...víc jí výstřih rozerve a zlehka jí olízne a pak něžně okousne bradavku. Přitom jí prsa moc příjemně tlapama ohlazuje+ dobře, nebudeme... tohle je lepší než řeči o umírání +zašklebí se a jednou rukou ji nenápadně sjede z hrudníčku níž na bříško+
Haldir

Příspěvekod Beatrix » 29 říj 2016 22:01

+Zavrtí se, začenichá a spokojeně se usměje+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Haldir » 29 říj 2016 23:18

+taky se usměje, jak cítí jak se vrtí a pohladí ji po zádech+ ještě spíš? +zašeptá opatrně a prstem ji pohladí po tváři až na krk
+
Haldir

Příspěvekod Beatrix » 30 říj 2016 11:56

Mhm...trochu...+zašeptá a zamručí spokojeně+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Haldir » 30 říj 2016 15:31

tak spi +zašeptá jí do ouška, zlehka jí ho olíbne a prolíbává se lehkýma polibkama přes tvář na krk a ramínko+
Haldir

Příspěvekod Beatrix » 30 říj 2016 17:11

Jen tak...chvilku...+je jí tak příjemně, že by takhle mohla zůstat napořád. Jen tak si to vychutnává, pak se k němu otočí čelem a s přivřenýma očima si najde jeho rty a něžně ho políbí.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Haldir » 30 říj 2016 20:19

klidně chvilky dvě.. nebo tři.. +zašeptá a jak bea vyhledá jeho rty, tak ji pohladí a krásně ji začne líbat, že kdyby stála, tak by se jí podlamovaly kolena+
Haldir

Příspěvekod Beatrix » 30 říj 2016 23:09

Bože...ty seš úžasnej...+zamumle mu do rtů a div se nerozpustí, jak je jí tohle mazlení příjemný+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek