yohannčin byteček

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: yohannčin byteček

Příspěvekod Beatrix » 12 úno 2013 12:55

To vím....+koukne na felixe a nechá se od něho zahřívat, jak u ní hnízdí a dál ho ohlazuje+ Díky! +vezme si to, gestem jí připije a napije se+ ále...když řeknu do pokoja, tak tím nemyslím, abys stála na schodech a šmírovala. +usměje se, ale zavrtí hlavou+ čím míň toho zatím víš, tím líp. jo a abych nezapomněla...+podá jí hodně tlustou obálku+ Odměny za minulej rok.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 12 úno 2013 15:16

a.. kam jel? +zeptá se nenápadně a napije se spokojeně+ ňam... aleeee +uculí se+ to je jak bys mi řekla, že jsi někam schovala čokoládu ale nesmím ji hledat +sedne si a nabídne si sýr+ tak.. aspoň něco řeknii.. já to nikomu neřeknu! fakt! +zavrtí rychle hlavou+ týjo.. to je promě? fakt? +zírá na ni+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 12 úno 2013 15:48

Pracova. +uculí se na ni, že jí to neřekne+ To sice je..ale tak to halt funguje. +užere uzenýho a krmí i Felixe+ Tak...ten chlap nás snad už nebude chtít zabít. +prozradí jí+ Což je informace hodnoty zlata. +ujistí ju+
Mhmm, +přikývne a popíjí+ jako spolumajitelka těžíš i z mých soukromých obchodních aktivit. Můžeš si pořídit třeba novej domek, nebo tak něco. +mávne rukou, že je tam peněz tak na tři baráky+ Ještě sem nevěděla jak to vyjde, díky mé exkurzi do vězení a tak, takže sem to nechala až na jednorázový vypořádání. +jako tu výplatu+ Jinak všechno v hospodě v pořádku? Kdybys chtěla...mít víc věcí pod palcem, nebo tak...+že stačí říct+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 12 úno 2013 16:27

aaa... takže... mmmmm.. on teď dělá pro tebe? +engel+ fakt? +vykulí očka+ a to chtěl? proč? +namíchá pití rovnou do džbánu aby si mohly dolívat+
wow! tak.. dům nepotřebuju.. ale že bych si koupila auto +zamyslí se+ nebo motorku! ale na té neumím...mmm víc věcí? +pozvedne obočí+ a jako co? já myslím, že bar mi stačí
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 12 úno 2013 16:42

Už to tak vypadá...vadí? Mhm, teda to mu bylo celkem jedno, ale chtěl Zuzku. Myslel si, že má něco, co nemá. +dopije a ochotně si dolije+
+musí se usmát+ Hlavně se na té motorce nezabi.
No jako třeba...kdybys chtěla papírovat..dělat objednávky i pro kuchyň..+rozhodí rukama+ já nevím, co bys mohla chtít. Rozjet tu třeba nějakej vysněnej byznis...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 12 úno 2013 17:38

áá.. co pro tebe bude přesně dělat? +vyzvídá furt+ zuzka.. to je ta.. malá holčička, že.. co tady.. s váma bývá? +moc o tom neví, vlastně vůbec nic+
vysněnej byznis... +zamyslí se+ no. .zverimex už mám.. tak.. asi ani ne? vůbec nic mě nenapadá +pokrčí ramínkama a doleje jim+ ale každopádně dík
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 12 úno 2013 17:44

+znova se usměje, trochu se k ní nakloní+ To se odemě vážně nedozvíš. +mrkne na ni pobaveně, zase se vrátí k Felixovi a napije se+ Jo...no jo...+uvědomí si+ ty ju asi ani neznáš, co. Tak to je Zuzka. A asi tu už zůstane. +což musí důkladně zapít+
Tak kdybys na něco přišla...stačí přijít. Sem si vlastně říkala...Zuzka bude mít narozeniny...sedm...myslím..+nakrčí nad tím nachvílu čelo, no dojde k závěru, že to by mohlo sedět+ Tak sem se chtěla zeptat, jestli dojdete na oslavu?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 12 úno 2013 17:52

no počkej počkej! to musím vědět! nebo mu to poví engel! +pokývá hlavou a jak Leo vidí tu péči, tak si na beu vyskočí, že jako chce taky mazlit+ Zuzka...a... kde ste ji vzali? +nebo spíš komu, pomyslí si, muhehe+ eee..na oslavu? +vykulí oči+ mmm.. no.. tak jako.. můžem žejo +zamyslí se nad tím+ a nebudem vám tam vadit?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 12 úno 2013 18:13

(ts, asi kradu děti néé)

Nepoví. +ujistí ju+ To je mezi ním a mnou, vy máte svých intimních tajemství počítám dost.
No co ty...+uvelebí se líp a synchronizovaně kočata ohlazuje a odrbává+ Doufám, že zachvílu nepřiskočí i Sněhulák...
Dostala jsem ji do péče...je to sirotek po jednom..mafiánovi z Bratislavy. Což ona teda neví, takže jí to nebudeme vykládat. +koukne na yohannku, že né, že jí to hned vykecá+ Vadit? +napije se+ Poté co sis Engela nastěhovala sem se ještě ptáš?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 12 úno 2013 20:55

(pampadam)

jakto? to mi musíte říct, notaaaaak +překecává ju+ já to nikomu neřeknuuu.. nemůžete mít spolu tajemství!
+a kočata synchronizovaně vrní+ fakt? po mafiánovi? týjo.. a.. jak vám to s ní jde? co ste jí řekli?
já si sem nikoho nestěhovala, to on sááám +uculí se+ já na něho náhodou byla i zlá nazačátku
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek