Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » 04 led 2017 23:25

+né že by se jí chtělo, ale po silvestru odfrčí z améru a nastoupí hned na Mýtinku do pracovního procesu+
chm.. by jeden řekl že tu bude klid.. +povzdechne si, kolik je tam lidí+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Security » 08 led 2017 15:33

A nenudila by ses, kdyby tu byl klid? +ozve se jí za zádama a když se otočí, tak má rovnou před nosem...+

Obrázek
Security
Security

Příspěvekod yohannka » 09 led 2017 21:49

+otočí se a zírá+ co.. +koukne z kytky na něj+ co tady děláš? +říká si že už má asi halucinace+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Security » 09 led 2017 23:33

Říkej si tomu třeba novoroční dovolená, ale jsem tady, kotě. +přitáhne si ji k sobě, spokojeně se uculí a hezky sladce ji políbí na přivítanou+ Tak nějak se mi začlo hrozně rychle stýskat a...teroristi mají zrovna padla...nejspíš dumají kde co provést, takže se zatím můžu věnovat tomu, co mám rád...+předá jí kytku a jak ji má u sebe, tak jí sjede tlapama až na zadek.+
Security
Security

Příspěvekod yohannka » 10 led 2017 22:00

ale to... fakt? +začne se culit+ tak jen ať dumají +obejme ho jednou rukou a oňuchává kytku+ teda ta je ale krásná! a vůbec.. to je pěkný, žes přijel, čekala jsem že tě uvidím tak za pár měsíců! +usmívá se spokojeně a olíbává mu rty+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Security » 11 led 2017 22:19

Mhmm...+olíbne jí bradu+ To nejlepší, co na benzínce měli. +zatváří se, že je boss+ Za pár měsíců...mě uvidíš taky! +dá jí pusu na nosík a vezme si od ní nedočkavě další polibek+ Ideálně, kdybych si tě mohl zabalit s sebou na cesty, to by se mi líbilo...
Security
Security

Příspěvekod yohannka » 15 led 2017 00:22

fakt? to je dobře! +opětuje mu spokojeně polibky+ mohli byste řešit nějaký místní teroristy.. vůbec by mi to nevadilo +zašklebí se+ mhmm.. yohannka na cesty, malé cestovní balení do kapsy, jasně! +směje se+ taak chceš ubytovat?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Security » 15 led 2017 13:03

Nevím čím to je, ale jediný cíle, co tu máme jsou pod touhle střechou a... to pak nedopadá moc dobře. No co, jezdíme po celým světě, akorát by nikdo nesměl vědět, že seš tam semnou. +vezme si ještě polibek a odtáhne se+ Jo puso, jsem po té cestě docela vyšťavněnej. Nechápu, že to vždycky tak dobře zvládáš... Dostanu pokoj?
Security
Security

Příspěvekod Tirage » 16 led 2017 23:11

spolu s Et přijdou - tedy tváří se, že jen tak a na kafe, ale vlastně jdou prověřit ty drby o svatbě Beušky.
nadšeně se vítá s Yohi a Beou, pokud je tam zastihne, otáčí se, jestli tam neuvidí známou zvěř nějakou, a kouká, kdo tam je ze známých v kuchyni, protože má tendence lézt až dozadu a zjišťovat, jak se mají a co je nového :) je sice o něco dospělejší, ale že by byla nějak zvlášť distinguovaná, to ne :) a taky nenápadně zjišťuje, co na tu svatbu říká Amon.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Eternity » 16 led 2017 23:15

taky zdraví a objímá Beu a Yohi a známé zdraví a mává jim, ale aspoň nikam neleze do kuchyně :) dá si kafe se šlehačkou a vodu a dortík a pusa jí i přes nápoje a sladkosti jede, jak se vyptává a odpovídá, jak se všichni mají a co dělají a nedělají. většinu všetečných otázek kolem svatby sice vysloví Tir, ale Eternity je taky jedno velké nastražené ucho. :)
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince