Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Eternity » 21 led 2017 18:31

chytne pití, protože si řekne, že to může všechno jenom vylepšit. tetování si taky - stádně - šoupne do výstřihu, protože usoudí, že je to lepší než na čelo. na čelo si dá ty super brýle. nějak se jí do ruky dostane maršmelouní pindík. chvíli ho nerozhodně drží a říká si - k čemu, když je tu tolik všelijakejch chlapů. a pak ho jakoby nic hodí do sklenky šampáňa místo jahody a pokračuje do lokálu :) vykřikuje něco jako: na nevěstu! a připíjí si se všema kolem.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod yohannka » 21 led 2017 18:31

Bea: boží prsten žejo, ten kámen, ten ti bude každá závidět! +směje se a upraví jí závojík i korunku aby jí to hrozně slušelo+ jojo, od toho pouta přece jsou!
ááá já tomu pořád nemůžu uvěřit, že se vdáváš! +poobjímá ji+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2017 18:32

yohi: no jasně, kam jinam než na srdce? +zazubí se a dolívá honem vypitý panáky a máčí v nich gumový pinďoury+ Jooo! +zavýskne+

Na ženicha! Jo, připoutej ho k topení a běž nakupovat +směje se+ Tancujeeem! +zvýší volume nějaký hudbě co tam hraje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2017 18:34

+vejde dovnitř, když to konečen stihne+ Ahoj! Už jsem tady! Už jsem tady taky! +pozdraví všechny+ Tak všechno nejlepší nevěsto. +pozdraví nevěstu a obejme ji+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2017 18:36

Wenai: čáááu! +zazubí se+ Na, lepíme si tetování na prsa. +strčí jí jednu tetovku a taky tričko Bridesmaid a šampus s brčkem+ Je to velice stylová párty. +culí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 21 led 2017 18:37

Vici: K topení né, topení pak tlačí! +objímá ji, stejně jako ostatní - nejspíš už poněkolikáté - a taky po několikátým panáku+

A další přípitek na moje družičky a na moje svědky! Ať mi všechno statečně odsvědčí a oddruží!

yohannka: si piš! takovej jen tak někdo nemá! +objímá ji až ji trochu polije pitím+ Já tomu taky ještě pořád nevěřím, co máš z toho!

Wenai: +jak de zrovna okolo tak ji vehementně obejme+ Ahoooj! Poď se napít! +dává jí skleničku do ruky, prvně prázdnou, no jak si toho všimne, tak jí přihraje plnou+ Slavíme, že připoutám Kristiána k topení!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eternity » 21 led 2017 18:39

snaží se Bei taky popřát, připít si s ní a obejmout ji. kolem je tolik lidí. (ale nejdřív si ji musí zkontrolovat, že je pod závojem fakt ona :) ) takže rovnýma nohama do štěstí? super! gratuluju! a jakej vlastně je, ten tvůj? dlouho tu nebyla, tak nic moc neví :)
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Styx Lupin » 21 led 2017 18:40

Myslím, že to měli celou dobu pod kontrolou. Ty jejich pistole byly jenom atrapy, pro jistotu. Jen jsme se báli, abys tomu tvému známému nestrhla kuklu z hlavy, to by všechno prasklo +zasměje se+ Jasně, říkala jsem ti přece, že to s tebou pořádně zapijeme! +kopne do sebe panáka+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 21 led 2017 18:42

Eternity: +koukne jak se jí ten pindík v šáňu rozpustí+ týjo.. je to dobrý? +a šupne si ho tam taky+
Vici: jo vlastně na srdce.. tak to jo!
Wenai: ahoooj! +nasadí jí príma brejle.. viz. pozvánka+
Bea: a musíš ho tam zamknout v nějaké kompromitující pozici!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 21 led 2017 18:46

Styx: Jako Enzovi? +nakrčí přemýšlivě čelo+ Vlastně bych se nedivila, kdyby se mě chtěl zbavit doopravdy! Pro Assassíny asi fakt platí, že kam nemůže ďábel, nastrčí mě!

Eternity: +když k ní doputuje a objímá ji, je už celá veselá a rozevlátá a snaží se nalepit si tetovačku do výstřihu, ale je nějaká levá+ Ahoooj! Ty seš tu taky! No to je skvělý! No jasně, my se s tím nepářem! Děkuju! +vlepí jí pusu na tvář+ Kristián? +zamüslí se+ Skvělej. My sme spolu vlastně už tak dlouho, že si to bez něho nedovedu ani představit.

yohannka: Kompromitující? Kristiána? Myslíš, že by se někdo dožil toho, aby o tom mohl vyprávět?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince