od Altair » 16 čer 2017 21:30
Vanessa: Dobře, tak já si ji tam najdu. Ty se zamkni a nikomu- +větu už nestačí doříct a jen kouká, jak Zuzka vystřelí ke schodům+ Počkej! +zavolá na ni marně a pak jen zavrtí hlavou+ Celá máma +zamumlá si pro sebe a vydá se za ní dolů+
+když se Bea objeví v baru, několik osob v místnosti najednou zpozorní. Nikdo z přítomných si nevšimne, když se začnou mezi sebou dorozumívat pohledy. Zničehonic se tam objeví Fahíd a rychle zamíří k Bei, která je k němu otočená zády. Najednou se zarazí, když k ní přiběhne dítě a osloví ji mami. Fahíd během vteřiny změní původní plán. Popadne tu malou holku a přiloží jí k hlavě pistoli. Ve stejném okamžiku Beu obklíčí několik snědých mužů, v rukou se jim objeví střelné zbraně, ve tvářích odhodlání střílet na všechno, co se pohne. Hosté z baru se v panice rozeběhnou ven. Jeden z mužů zaryje Bei hlaveň pistole do páteře a zasyčí jí do ucha špatnou angličtinou se silným arabským přízvukem+ Ani se nehni! +Fahíd, který tomu zvrácenému představení velí, udělá stejnou osudnou chybu, jakou dělají všichni filmoví padouši v závěru filmu – místo aby co nejrychleji zabili toho, po kom celou dobu jdou, začnou se před ním vykecávat+ Moc rád se s vámi opět setkávám, slečno Stein. Netušil jsem, že máte tak hezkou dceru +drží v šachu Zuzku, aby se Bea nepokusila udělat nějakou hloupost+ Přišel jsem vás zabít, Beatrix. Omlouvám se za to +zatváří se, jako by ho to skutečně mrzelo+ ale je to nejlepší způsob, jak se pomstít tomu asasinskemu bastardovi za vyvraždění mých lidí. Tady už vás ten váš ochranitel v kápí nezachrání +provokativně se ušklíbne do jedné z kamer+ A ta vaše ubohá ochranka už vůbec ne. I když, čím více křižáků přitom zhebne, tím líp +není pochyb, že je smířený i s tím, že tady zemře mučednickou smrtí a že nebude váhat vzít sebou co nejvíc nevěřících+
Altair: +čeká, jak se Jerry postaví k jeho varování a oči mu opět zabloudí k monitoru. Ke svému zděšení zahlédne, jak tam nějaký muž ohrožuje Beu pistolí. Na nic nečeká a zběsile vyběhne z pracovny a nahoru po schodech+
Naposledy upravil
Altair dne 17 čer 2017 17:41, celkově upraveno 2
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!