Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Altair » 31 kvě 2017 21:32

+Vanessa, protože se tady dobře vyzná, jak tady kdysi dělala au-pair havěti:), vyběhne nahoru k Beiným komnatám a zabuší na dveře+ Beo? Jsi doma?
+Enzo ze skrýše dalekohledem pozorně sleduje okolí, neunikne mu žádné přijíždějící auto, žádný příchozí host+
+Altair předpokládá, že Jerryho najde nejspíš v hospodě:), vejde proto dovnitř, téměř neviditelně se zamíchá mezi ostatní hosty a nenápadně se rozhlíží. Hledá Jerryho a taky cokoliv - kohokoliv podezřelého. Otevřenými dveřmi do salonku zahlédne Jerryho, kývne na něj a vykročí za ním. Než však dojde až k němu, dřív ji uslyší, než ji uvidí. Otočí se za tím hlasem zrovna ve chvíli, když rozčilená Bea projde kolem salonku+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 03 čer 2017 10:29

Zuzka: +Z bytu se chvílu nic neozývá a pak otevře dveře Zuzka, prohlídne si Vanessu od hlavy až k patě - našpulí přitom Beovitě pusu a moudře prohlásí+ Já nesmím otvírat cizím lidem. A vy jste divně oblečená. +pokýve hlavou+

Bea: +Něco vypočítává na prstech, takže svýmu okolí vůbec nevěnuje pozornost. Za stálé debaty dojde až k baru, kde si vezme stoh pošty a zády k salonku dokončí rozhovor. Chlápek nakonec přikývne a zařve něco ve stylu, že to ještě nebere jako dořešenou věc a vypadne. Bea se prohrabuje obálkama a ještě si u toho něco mrmle.+

Jerry: +Bea ho ani omylem z přemýšlení o dalším tahu nevytrhne. Jeho spíš znervozňuje, když je Bea potichu, to je pak špatný. Posune figurkou a vítězně se na Bärbel uculí. Jeho úsměv ale poněkud stuhne, když uvidí Altaira. Rychle vstane a za paži ho zatáhne za roh, aby ho Bea neviděla, kdyby se otočila.+ Co tu sakra děláš??!! +zavrčí vztekle a vypadá, že ho hodlá na místě zabít+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 08 čer 2017 20:23

Vanessa: To je správné +přikývne a dřepne si proti ní+ Ale přesto jsi otevřela +usměje se na ni přátelsky+ Ty jsi Zuzka, žejo? Já jsem Vanessa. Viděly jsme se na Styxině svatbě +připomene jí+ Maminka je doma? Potřebovala bych s ní nutně mluvit.

Altair - Jerry: Taky tě rád vidím +odpoví jízlivě, očividně je stejně „nadšen“ z toho jejich setkání+ Klid, přišel jsem za tebou +přemůže se k dialogu+ Jedná se o Beatrix, hrozí jí nebezpečí. Mohli bychom si v klidu promluvit? +zpoza rohu nenápadně sleduje Beu, nemíní ji spustit z očí+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » 10 čer 2017 21:30

Za mnou?! +to ho opravdu zaskočí :D + To není nic novýho, a dál? +uškíbne se, ale podívá se, že Bea tam něco vypisuje na baru, kývne na Bärb, že se zachvílu vrátí a táhne Altaira za Beinýma zádama do sklepa. Tam naťuká kód na dveře Beinýho kanclu - ukáže do kamery fakáča :D a jdou dovnitř.+ Takže? +podívá se na něho a nalije si skleničku. A aby nebyl nepohostinnej, tak mu hodí malou petku vody. Zároveň taky na monitorech zapne kamery z baru, aby měli výhled.+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Altair » 11 čer 2017 14:12

+moc se mu nelíbí, že ho Jerry táhne do sklepa, kde to na rozdíl od něj vůbec nezná, proto je nadmíru ostražitý. U Jerryho si nemůže být jistý ničím :D. Pousměje se nad tím jeho fakáčem, věnovaným vlastním lidem a stáhne si kápí více do čela, aby ho na druhé straně kamer nemohli identifikovat+ Vzpomínáš na tu partičku magorů, co věznili v Sýrii Beatrix +začne, když za nimi zapadnou dveře kanclu a sundá si kapuci+ Mám potvrzené zprávy, že několik přeživších se chystá ji unést. Přímo tady na Mýtince +zachytí v letu petku a s chutí se napije, po tom přemístění mu docela vyschlo v krku+ Nechci dělat paniku, ale může to být kdykoliv. Dnes, zítra, nebo možná že už tady někde jsou. Proto jsem přišel za tebou, abych tě varoval a postaral ses o to, aby se k Beatrix nedostali +snaží se mluvit klidně, nerad by před ním dal na sobě znát strach o Beu+ Rád bych tady zůstal, dokud nebude po všem. Neměj obavy +dodá, když vidí, jak se na to Jerry zatváří+ nemusí vůbec vědět, že jsem tady +při rozhovoru mu zrak neustále bloudí k monitorům+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Zuzka » 11 čer 2017 22:22

+chvilku ju zamyšleně sleduje, ale pak si vzpomene že ji fakt viděla+ není tu, je dole.. +našpulí pusu zamyšleně ještě víc+ víte co, já vás za ní zavedu +zavře za sebou dveře a vede ji dolů kde hned uvidí Beu u baru+ mami?
Zuzka
Člověk

Příspěvekod Altair » 16 čer 2017 21:30

Vanessa: Dobře, tak já si ji tam najdu. Ty se zamkni a nikomu- +větu už nestačí doříct a jen kouká, jak Zuzka vystřelí ke schodům+ Počkej! +zavolá na ni marně a pak jen zavrtí hlavou+ Celá máma +zamumlá si pro sebe a vydá se za ní dolů+

+když se Bea objeví v baru, několik osob v místnosti najednou zpozorní. Nikdo z přítomných si nevšimne, když se začnou mezi sebou dorozumívat pohledy. Zničehonic se tam objeví Fahíd a rychle zamíří k Bei, která je k němu otočená zády. Najednou se zarazí, když k ní přiběhne dítě a osloví ji mami. Fahíd během vteřiny změní původní plán. Popadne tu malou holku a přiloží jí k hlavě pistoli. Ve stejném okamžiku Beu obklíčí několik snědých mužů, v rukou se jim objeví střelné zbraně, ve tvářích odhodlání střílet na všechno, co se pohne. Hosté z baru se v panice rozeběhnou ven. Jeden z mužů zaryje Bei hlaveň pistole do páteře a zasyčí jí do ucha špatnou angličtinou se silným arabským přízvukem+ Ani se nehni! +Fahíd, který tomu zvrácenému představení velí, udělá stejnou osudnou chybu, jakou dělají všichni filmoví padouši v závěru filmu – místo aby co nejrychleji zabili toho, po kom celou dobu jdou, začnou se před ním vykecávat+ Moc rád se s vámi opět setkávám, slečno Stein. Netušil jsem, že máte tak hezkou dceru +drží v šachu Zuzku, aby se Bea nepokusila udělat nějakou hloupost+ Přišel jsem vás zabít, Beatrix. Omlouvám se za to +zatváří se, jako by ho to skutečně mrzelo+ ale je to nejlepší způsob, jak se pomstít tomu asasinskemu bastardovi za vyvraždění mých lidí. Tady už vás ten váš ochranitel v kápí nezachrání +provokativně se ušklíbne do jedné z kamer+ A ta vaše ubohá ochranka už vůbec ne. I když, čím více křižáků přitom zhebne, tím líp +není pochyb, že je smířený i s tím, že tady zemře mučednickou smrtí a že nebude váhat vzít sebou co nejvíc nevěřících+

Altair: +čeká, jak se Jerry postaví k jeho varování a oči mu opět zabloudí k monitoru. Ke svému zděšení zahlédne, jak tam nějaký muž ohrožuje Beu pistolí. Na nic nečeká a zběsile vyběhne z pracovny a nahoru po schodech+
Naposledy upravil Altair dne 17 čer 2017 17:41, celkově upraveno 2
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Chris Devon » 17 čer 2017 11:57

+Pozdvihne obočí a podívá se na Altaira+ Na ty se nedá zapomenout. +Trochu s výčitkou+ Ale ty ste předpokládám všechny zabili, když ses odtam dostal... +konstatuje+ Přeživších? Jak to kurva děláte svou práci? +zakroutí nad ním hlavou+ To jako že kvůli ní pojedou až sem? +nevěřícně+ Tos mi to došel říct fakt brzo...+ušklíbne se+ Ne - nemusí, nesmí! vědět, že jsi tady! +zvýší dost popuzeně hlas+ Kvůli tomu vašemu debilnímu románku se málem předávkovala a vážně mě nebaví ji z toho tahat a čekat kdy ji Zuzka najde mrtvou!
+Taky se otočí podívat, co Altaira na monitoru tak zaujalo...+ Kurva! +narozdíl od něho ale mobilizuje prvně Mýtinku a sám sice jde nahoru, ale tak, aby nebyl viděn+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 17 čer 2017 12:16

+Bea vzhlídne od papírů k Zuzce a usměje se+ Zuzi... +pohladí ji po vlasech+ Copak?

+Jelikož je chlastací pátek :D tak dnes zroovna v lokálu žádní vojáci nejsou... Když Fahíd popadne Zuzku, tak po ní stihne Bea akorát tak natáhnout ruku a s hrůzou si uvědomí, kdo vážil tak dalekou cestu až sem. Úplně ji přitom zabolí už dorostlý nehet.+ Ne! +Už už se natahuje po pistoli v kabelce, když ucítí bolestivé rýpnutí pistolí do zad+ Au! +zavrčí a chtě-nechtě zvedne ruky vzhůru, přitom kývne Bärbel ať okamžitě zmizí, takže se to kolem nich dost vyklidí. Naopak ale nahoru už běží pár vojáků, co měli službu u monitorů, který Bea gestem směrem ke kameře zastaví, aby tam z toho neudělali hned jatka a hlavně, aby to neschytala Zuzka.+ Nesdílím vaše nadšení...+procedí kysele skrz zuby a horoucně přemýšlí, jak z toho dostat Zuzku.+ Nemyslím si, že by vás to zas tak mrzelo...+zavrčí, ale trochu udiveně kouká, že se přes ni hodlají mstít Altairovi.+ S Altairem jsem nemluvila už půl roku a je mu vážně úplně jedno, co se děje tady! Křižáků?! Jakých křižáků?! My tady nemáme s těma vašima válkama nic společnýho! +ano, kecá... :pii a rukou přitom furt dělá odmítavý gesto na kameru+
A Zuzka s tím vším nemá vůbec nic společnýho! Je to ještě dítě! Nechte ji jít a semnou si můžete dělat co chcete! Za vraždění dětí vás Alláh určitě neodmění!!
Zuzi...to bude dobrý...+pousměje se na malou a teď už jí tečou slzy, protože předpokládá, že ji vidí naposledy...+ Mám tě ráda... +zašeptá jí+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassins » 17 čer 2017 18:02

Altair - Jerry: +nepovažuje za důležité Jerrymu vysvětlovat, že zabili všechny radikály, které v táboře našli, ale že pár jich zbaběle uteklo dřív, než se asasíni k nim dostali a ti teď tady dělají ze sebe pomstychtivé hrdiny. Ovšem když mu Jerry prozradí, že se Bea kvůli němu málem předávkovala, tohle s ním už dost zamává+

Vanessa: +Vanessa nepřijde zároveň se Zuzkou - jednak kdyby byla s ní, tak by se Fahíd Zuzky nemohl tak snadno zmocnit, druhák kdyby Fahíd zahlédl asasínku na Mýtince, pojal by podezření, že se něco děje - takže Vanessa přijde dolů, až když už je akce naplno rozjetá. Zpovzdálí hodnotí situaci, jak z toho dostat Zuzku i Beu, aniž by se jim zkřivil vlas na hlavě+

Enzo: +pozornost Enza ukrytého ve stínu upoutá nezvyklý šrumec před Mýtinkou; ječící hosté vybíhající z hospody a vojáci běžící dovnitř+ Ben zona! +zakleje sprostě a v neblahé předtuše vlítne dovnitř+
Assassins

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince