Enzo: +když vidí Marcuse od hlavy k patě nacuclého krví, pomyslí si, jestli Altairovi v žilách ještě vůbec něco koluje
, ale mlčí, je Marcusovi vděčný, že zachránil jeho příteli život. Vyslechne si sestřičku a to by nebyl on, aby s ní trošku nezávazně nezaflirtoval. Celou noc pak zůstane u Altairova lůžka, kdyby se náhodou jeho velitel probudil+
Altair: +během noci zůstává kvůli velké ztrátě krve v bezvědomí, dýchají za něj přístroje a další přístroje hlídají jeho životní funkce, do žil mu kape krevní transfuze. K ránu se ovšem stane zázrak a Altair se probere. Okamžik mu trvá, než mu dojde, kde je a proč tady je. Nakonec spočine pohledem na Enzovi, dřímajícím na židli+ Assassin spící ve službě? Z toho kouká týdenní samotka +neodpustí si poznamenat poté, co si sundá takový ten inhalační náhubek+
E: +trhne sebou a koukne na Altaira+ Koukám, že tě humor nepřešel, tak to s tebou nebude tak špatné +vycení na něj bílé zuby+ Jak se cítíš?
A: Jsem slabý jako podřadný hašiš +přizná, s námahou se posadí a prozkoumá si ovázaný hrudník+ Jsou všichni ti hajzlové mrtví? Měl tam být i jeden s páskou přes oko. Fahídův zástupce. Nikde jsem ho ale nezahlédl +chce se ujistit, že nikdo z nich nepřežil+
E: +zavrtí hlavou+ Žádnou poloslepou mrtvolu jsme neodklízeli. Seš si jistej, že tam měl být taky?
A: Podle toho vězně, kterého jsem vyslýchal, tam být měl +vytáhne si ze žíly kanylu od krevní konzervy a pokusí se vstát z postele, ale trochu se mu zamotá hlava, tak to chvilku se zavřenýma očima rozdýchává+ Přines mi mé hadry a zbraně +rozkáže mu podrážděně, má vztek, že není ve formě+