od Amon » 12 srp 2017 14:34
+Do místnosti vpadnou vojáci a rychle odklízí mrtvolu. K Bei doběhne Káťa a nenamáhá se Bei nic říkal, protože je jí jasný, že ju stejně moc nevnímá, ale hlavně zkontroluje, jestli jsou obě se Zuzkou v pořádku. Pak jí zazvoní telefon a musí jít zařídit...provozní záležitosti...přece jen tolik mrtvol, to chce organizaci...+
+Zvenku se ozve hromová rána a oblohu prořízne zelený blesk. Vzápětí se na obloze rozzáří znamení zla a spustí se liják. Když Amon vkročí na Mýtinku, tak se v celé budově znatelně ochladí. Tváří se nadmíru nasraně a všichni mu jdou z cesty. Když narazí na Jerryho, tak mu jenom kývne a jde nahoru. Na Altaira cestou blýskne rudým, lehce výhružným pohledem.
Dojde až nahoru a jde rovnou k Bei. Nekomentuje celou situaci, chvíli sleduje, jak objímá Zuzku a pak jí ju vezme. Bea vyděšeně vykřikne a když uvidí, že je to Amon tak se zamračí na Jerryho stojícího u dveří:+ To nemůžeš!
A: A kdo, Ty?! +zavrčí na ni a Zuzka se ho ochotně chytne kolem krku a nepřestává plakat+ Říkal jsem ti, že se něco takovýho stane! Říkal jsem ti, že to musíš řešit! +Hladí malou konejšivě po zádech+
B: Nevíš co to udělá! +natahuje se pro Zuzku+
A: Říká matka roku! +uhne jí a rychlým krokem zamíří ven+
B: Amone! +vyskočí a běží za ním+ Zastav! Dej mi ji! +u dveří ji odchytne Markus a nevypadá to, že by ji hodlal pustit+ Pušt! Je to MOJE dcera! Nech mě! +zuří a kope - no marně...+
A: +ještě se venku na Beu otočí+ A přesto děláš pořád tak špatný rozhodnutí... +zamračí se na ni, blýskne se a je pryč i se Zuzkou+
Parchanti! +Bea křičí, brečí, nadává...no není jí to nic platný. Markus ji "odloží" na sedačku v lokálu a jde se dál věnovat zraněným+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...