Remusova pracovna - soukromé konzultace

Odchyt nebezpečných tvorů - magičtí škůdci - výkup a prodej - vypouštění do volné přírody

Moderátor: Remus Lupin

Re: Remusova pracovna - soukromé konzultace

Příspěvekod Jenny » 09 srp 2017 10:15

+se zájmem vyslechne, co je čeká dnes v práci a je na ní vidět, že už se na to těší+ Vážně můžu dnes krmit sama? +rozzáří se, oblékne si pracovní plášť a seběhne s Remusem dolů do prostor s klecemi a výběhy a už jí vůbec nepřijde, aby se bála nebezpečí, co tam číhá. Pod Remusovým dohledem prochází od kotce ke kotci a rozděluje přesnou dávku jídla a vody zvěři a moc se před Remusem snaží, aby mu ukázala, že to už zvládne sama. Odvážně vleze i do výběhu třaskavce a mluví na něj uklidňujícím hlasem+ Klídek, Herbertku, hned zmizím +třaskavec si už na ni trochu zvykl a její přítomnost ve svém teritoriu ho už tak nedráždí, tak ji jenom pozoruje zpovzdálí. Když se nakonec ocitnou před dveřmi, za kterými Remus chová akromantuli, Jenny se zarazí a koukne tázavě na Remuse+ Ehm, říkal jste, že tyto dveře nemám otvírat...
Jenny

Příspěvekod Remus » 10 srp 2017 10:42

Proč by ne, už sis to vyzkoušela. +pousměje se tomu jejímu nadšení, prochází s ní jednotlivé výběhy a drží se zpátky, jen pozoruje a nechá jí prostor zvládnout to sama, jen u třaskavce si tedy dává větší pozor, aby kdyžtak rychle zasáhnul+ No vidíš, jde ti to. +usměje se, a když dojdou k akromantuli, přikývne+ Ano, v tomhle případě pouze provedeme diagnostická kouzla... +mávne hůlkou v pár složitých pohybech+ jestli je v pořádku... +poklepe na dveře špičkou hůlky, a dole se objeví dvířka podobná těm pro kočky, akorát jsou větší a otevírají se dovnitř+ a šoupneme jí dovnitř něco k snědku. +pošle dovnitř pytel plný drobných hrabošů+ dovnitř vůbec nechodím, pokud nemá nějaké zdravotní problémy, nebo si od nás nějaký lektvarista neobjedná speciální dávku jejího jedu. +osvětlí jí+ Ale je jí tam dobře, uvnitř je to kouzlem zvětšené a očarované tak, aby si připadala co nejvíc jako ve svém přirozeném prostředí. +ujistí ji, že tam pavouk nestrádá+
Remus

Příspěvekod Jenny » 10 srp 2017 21:21

+celá září, když si vyslouží od Remuse pochvalu a motivuje ji to k tomu snažit se ještě víc. Učí se, jak pečovat o akromantuli, aniž by jí utekla, to se v budoucnu určitě bude hodit. Když mají všechnu zvěř nakrmenou, vrátí se k naplánovaným povinnostem+ Ještě nikdy jsem tůňodava neviděla. Jsem docela zvědavá, jak vypadá. Proč se mu vlastně musí dávat okurka se jménem? +sleduje Remuse, jak se taková okurka vyrábí+
Jenny

Příspěvekod Remus » 12 srp 2017 17:28

Brzy už to zvládneš úplně sama. +pousměje se+ Což se bude hodit, až budu mít doma novorozence. +dodá s úsměvem+ Vlastně... vypadá trochu jako opice. +uculí se+ ale šupinatá. +vytáhne z lednice dvě okurky+ obvykle se živí lidskou krví, ale z nějakého důvodu mu okurka s vyrytým jménem udělá takovou radost, že ti pak neublíží. +potřese hlavou se smíchem a ostrým nožíkem do povrchu začne vyrývat svoje jméno, naštěstí není moc dlouhé+ Kdybychom to neudělali, vůbec by nás k sobě nepustil. +vysvětlí+
Remus

Příspěvekod Jenny » 13 srp 2017 00:12

Nemějte obavy, ráda vás zastoupím, až budete potřebovat. Jen doufám, že to všechno zvládnu sama +pousměje se a začne do okurky snaživě vyrývat své jméno, aby bylo pěkně čitelné+ Doufám, že si nás bude už natrvalo pamatovat, že nám nemá ublížit +musí se spoléhat, že to bude fungovat. Když mají okurky se jmény hotové, vrátí se do sklepa k výběhu tůňodava+ Klidně jděte první +s šibalským úculem mu dá přednost+
Jenny

Příspěvekod Remus » 15 srp 2017 20:19

Myslím, že určitě ano. +usměje se spokojeně+ A kdyby náhodou, stačí letaxem zavolat. Ale opatrně, aby ti náš drak neukousl hlavu v krbu. +zasměje se+ Mělo by to fungovat spolehlivě, tak uvidíme. +přistoupí k výběhu a nejdřív zamřížovaným okénkem vhodí dovnitř obě okurky. Cosi prudce vrazí do dveří, a pak se ozvou dravé mlaskavé zvuky, následované tichem+ myslím, že můžeme... +pootevře opatrně dveře, tůňodav sedí v koutě a zvědavě si je prohlíží, ale nevypadá, že by je chtěl napadnout+ tak se na tebe podíváme... +poznamená, přistoupí blíž a provede pár diagnostických kouzel+
Remus

Příspěvekod Jenny » 16 srp 2017 19:56

Vy máte draka? +vykulí oči navrch hlavy+ Já draky zbožňuji! Otec mi je ale zakazuje, že je to nebezpečné. Jak je velký? Asi se k vám budu muset někdy pozvat, hrozně ráda bych ho viděla +vnucuje se se smíchem. Vleze opatrně za Remusem do kotce tůňodava, ale drží se blízko dveří, nechtěla by, aby ji vysál krev jako upír+ Ahoj... ta menší okurka byla ode mně +oznámí zvířeti čistě pro pocit bezpečí, není si totiž jistá, jestli tůňodav umí číst :D+ Budete mě muset naučit ty vaše úžasný kouzla +kouká ohromeně, jak Remus diagnostikuje na dálku+
Jenny

Příspěvekod Remus » 16 srp 2017 21:23

Zas tak velký není, je to dračice. +usměje se+ Není to úplně tradiční mazlíček, ale je velice inteligentní, a ví co smí nebo nesmí... a zastavit se někdy můžete, ale nejspíš až budou děti trochu větší, myslím, že moje žena v prvních týdnech po návštěvách moc toužit nebude. +usměje se+ hm. +zamračí se trochu+ opravdu má trochu nižší hodnoty než je normální. +mávne hůlkou, aby se před nimi čísla objevily ve vzduchu a ona je taky mohla vidět+ asi ho budeme muset uspat a provést pár testů. +konstatuje, vytáhne z kapsy lahvičku a opatrně mu nalije pár kapek do vody. pak už jen chvíli počká, než se tůňodav napije, a spokojeně usne, než ho pomalu přenese do ošetřovací místnosti+
Remus

Příspěvekod Jenny » 16 srp 2017 22:46

Díky za pozvání +uculí se+ Jasněže ne hned. Je mi jasné, že vaše žena asi nebude na mně moc zvědavá. Ale moc ráda bych ji poznala. Musí být výjimečná, když jste si ji vybral +poznamená se špetkou závisti+ Co to znamená? +zírá na ty čísla, které jí vůbec nic neříkají. Pomůže odnést tůňodava do ošetřovny a dělá Remusovi sestřičku :D+
Jenny

Příspěvekod Remus » 17 srp 2017 22:40

Moje žena je daleko společenštější než já, ale řekl bych, že toho budeme mít s dvojčaty zezačátku docela plné zuby. +zasměje se+ To ona je. +pousměje se tak měkce+ Tohle je tep... a tohle krevní tlak. Hodnota bílých krvinek... magický koeficient... +ukáže jí čísla, položí bezvládného tůňodava na stůl a ohledá ho pořádně, jestli nemá vnější zranění, a odebere mu krev+ Hm... to vypadá na nevhodné krmivo. Tůňodav musí dostávat krev, alespoň zvířecí. V podstatě je díky špatné stravě "anemický" +zamračí se+ Někdo si pořídil mazlíčka a nezjistil si, jak se o něj starat. +zamumlá nesouhlasně+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Beast Company