Eisbahn

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Eisbahn

Příspěvekod Victoria » 10 pro 2017 22:14

+jak začne hrát hudba tak se musí děsně uculit, protože to je boží+ Teda, ty víš jak na mě. +zasměje se, aby nepoznal, že je trochu dojatá, že si to pamatuje, zatočí se kolem něj na bruslích a zatahá ho za šálu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 pro 2017 22:17

No, možná už trošku jo. +zasměje se a rozejede se za ní, chytne ji za pas a tančí s ní po ledě, sem a tam a směje se a trochu se s ní zatočí+myslíš, že zvládneme piruetu? +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 pro 2017 22:18

+omotá mu ruce kolem krku a točí se tam s ním a je jí jasný, že se culí jak pako, ale to je úplně fuk+ víš, že nám tahle písnička hrála na svatbě? +uculí se+ jasně že zvládneme, my zvládneme všecko. Možná spadnem, ale elegantně!
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 pro 2017 22:24

Ne? Vážně? A já jsem tam byl? +zazubí se na ni+ Jasně, že si to pamatuju, kočko. +usměje se a zastaví se tak aby byl naproti ní a políbí ji, tak pěkně, aby věděla, že si pamatuje každou chvilku, co s ní byl+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 pro 2017 22:26

No to nevim, byl tam takovej fešák v kiltu, tak jsem mu řekla ano. +zazubí se, omotá kolem něj ruce a pěkně ho políbí+ Je to moje srdcová písnička. Básníčku. +uculí se, šlohne mu to cigáro a potáhne si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 pro 2017 22:30

+nechá jí cigaretu a kouká na ni, jak je pěkná a jak má krásný rty, když kouří a nejen tehdy+ Až ti bude zima, tak řekni, půjdeme se zahřát, mám pro tebe překvapení, ale myslím, že bysme měli ještě aspoň spadnout každej jednou na zadek, jinak by to nebylo ono. +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 pro 2017 22:33

jo? +uculí se a pomalu vyfoukne kouř+ já pro tebe nemám překvapení, mám jen nový spodní prádlo, jsem trapná. +uculí se+ Ale můžem si udělat takový to tetování jako když v hospodě škrtají piva, čtyři čárky a pátou přeškrtlou. +zazubí se na něj+ já myslím, že na to nemusíš čekat moc dlouho. +zasměje se, foukne na něj kouř a rozjede se od něj po ledu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 pro 2017 22:38

Ty ale nemáš mít překvapení, to mám mít já, tohle je moje práce. +řekne jí a usměje se na ni tak hezky, pak ji pustí, trochu neochotně a rozjede se po ledu a kouká na ni, takže zachvíli skončí na zadku v závěji, protože se nekoukal kam jede+ Já jsem první!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 pro 2017 22:42

nene, přece máme výročí oba, ne jen já. +zazubí se, zkouší jet pozadu a projíždí kolem něj tam a zpátky, a jak spadne, musí se rozesmát, a jede mu pomoct+ dobrý? +směje se a chytne ho za ruce, ale ujíždí jí to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 pro 2017 22:43

Dobrý dobrý! +směje se a stáhne ji k sobě+ A už jsme tady spolu! +směje se a zlíbá ji, aby si nemyslela, že něco musí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince