Bazén, posilovna, bahenní koupele a jiné procedury

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Bazén, posilovna, bahenní koupele a jiné procedury

Příspěvekod Styx Lupin » 08 bře 2018 21:56

Cítím se jako... dezert +uculí se na něj zpod té čokoládové polevy a líně relaxuje. Masérka se zatím přesune na Remusova záda, které mu stejně tak zahřeje a rozmasíruje horkými lávovými kameny a nakonec mu kameny přiloží podél celé páteře a zabalí ho do prostěradla. Masér smyje Styx čokoládu a pak jí udělá ještě masáž vonnými olejíčky, překvapivě příjemnou vzhledem k jeho fyzickým proporcím a taky ji zabalí jako mumii a pak je tam oba nechají osamotě odpočívat a relaxovat+ To bylo úžasné, viď? Budeme sem muset chodit častěji +zavrní nadšeně+ Jaké to bylo s těmi lávovými kameny? Ta čokoláda byla skvělá... víš, jakou budu mít teď jemnou pleť? +uculí se vesele+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 bře 2018 23:56

rozhodně tak voníš. +uculí se, cítí to i na dálku, a sám se čím dál víc rozpouští pod horkými kameny, cítí, jak mu teplo pro niká kůží do svalů a odplavuje zatuhliny a bloky, fyzické i psychické, svalové napětí ještě z předchozí proměny+ to bylo velice příjemné... popravdě mě tenhle zážitek dost překvapil. +usměje se tak líně, a cítí se uvolněný až do morku kostí+ Myslím, že by to mohlo být dost příjemné hlavně brzy po úplňku. +poznamená+ Jako Bella s Nickem? +zasměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 09 bře 2018 23:30

To není problém zařídit. Vždycky jednou za měsíc se k té krásné slečně objednáš, aby tě dala dokupy +líbí se jí ten nápad+ Myslíš jako dětskou prdelku? +zasměje se+ Tak až tak jemnou asi ne... ale nebudu mít k tomu moc daleko +zahihňá se a to už je vyruší maséři, kteří je přišli vymotat z prostěradel. Styx s Remusem poděkují za příjemný zážitek, šoupnou jim do kapsy nějaké to dýško a pak se obléknou+ Tak teď bychom to měli završit nějakou výbornou večeří, co říkáš? Mám hlad +zobne si tam z té ovocné mísy nějaké občerstvení a ucucává z ananasového drinku+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 10 bře 2018 21:57

Myslím, že by mi to mohlo pomoct s regenerací. +přikývne+ Přesně tak. +zasměje se+ Teď už by měli být v posteli... +uvědomí si+ Snad jsou poslušní. +usměje se, a podívá se na slečnu masérku s novým respektem, protože mu dala pěkně zabrat+ To tedy ano, stihlo mi dost vytrávit. +uculí se na ni, a pohladí ji rty po krku, aby ozkoušel tu novou jemnost+ Jak se cítíš? +usměje se a vrátí se s ní zpátky do restaurace, kde mají nachystaný soukromý salonek+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 10 bře 2018 23:02

Dvojčátka naštěstí spala, už když jsme odcházeli. Myslím, že Mathilda by je sama do postele jen tak nedostala +uculí se a na chvilku se zasní, když si vzpomene na ty jejich drobečky+ Stýská se mi po nich +povzdechne se trošku, ale nechce kazit večer, který je jenom jejich+ Cítím se úžasně +trochu se zachvěje, jak ucítí jeho rty na krku+ Tohle musíme podniknout častěji. Mimochodem... všechno nejlepší k narozeninám, Vlčku +stoupne si na špičky a dlouze ho políbí+ Doma tě čeká pár dárečků +mrkne na něj a usadí se v salonku k připravenému stolu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 11 bře 2018 00:08

To asi ne... ale ty to zvládáš celkem s přehledem. +usměje se na ni s trochou obdivu, usadí se s ní ke stolu a podívá se, co mají v nabídce+ Ráno je zase uvidíš. A jsou v těch nejlepších rukou. +usměje se konejšivě a pohladí ji po ruce+ Tak už to asi bude pořád, celou dobu se těšíš na chvilku klidu, ale sotva jsi bez nich... +zasměje se+ Děkuji, Karkulko. +políbí ji vděčně+ Myslím, že tohle je ten nejhezčí dárek. +usoudí s úsměvem a nalije jim víno+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 11 bře 2018 13:22

No, občas mi to taky dá pěkně zabrat. A to jsem pak utahanější, než když přijdu z mise +uculí se, ale tak něžně+ To už je asi náš úděl rodičů, že i když jsme bez dětí, stejně na ně pořád myslíme. Ale tento výjimečný večer si užijeme, to ti slibuju +stiskne mu jemně ruku+ Myslíš tím, že jsme tady spolu sami? Tobě stačí tak málo ke štěstí? +zavrtí se smíchem hlavou, ale je dojatá+ Tak co si dáme? +nakoukne do jídelníčku a vybere si nějakou mýtinskou specialitku+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 11 bře 2018 20:13

No vidíš, až se vrátíš do služby, už ti budou Amonovy mise připadat jen jako taková odpolední aktivitka. +zasměje se+ Jak to vlastně s tím vracením vidíš? +podívá se na ni zvědavě a objedná si jehněčí+ Málo? Mně to nepřijde jako málo. +usměje se+ Je to víc než dost. +pohladí ji palcem po prstech+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 11 bře 2018 23:48

Myslím, že máš naprostou pravdu. Nepamatuji misi, která by mi dala zabrat tak, jako ti dva naši draci +zasměje se pobaveně, ale pak trošku zvážní+ Do smrtijedských misí zatím nepospíchám, Amon přece říkal něco, jako že mám být na mateřské tak dlouho, jak budu potřebovat. A já se chci dětem věnovat, co nejdéle to půjde. Ale... +zarazí se+ možná budu muset... jen občas... udělat něco pro řád +koukne na něj zkoumavě+ Ale nebude to často a nebude to na dlouho +ujistí ho s úsměvem+ Nebude ti to vadit? +jeho názor je pro ni důležitý+ A já jsem šťastná, že tě mám +usměje se na něj a to už jim přinesou talíře, tak mu popřeje dobrou chuť a pustí se hladově do jídla+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 12 bře 2018 13:42

Dobře. +přikývne, a chopí se vidličky+ Jsem rád, že to Amon vidí rozumně. +usměje se, přece jen se mu představa, že se pouští do nebezpečí, líbí ještě trochu míň, než dřív+ Hm... +zamyslí se a pomalu dožvýká sousto+ Vím, že řád je závazek na celý život. S tím jsem si tě bral. +pousměje se+ Bylo by ode mě pookrytecké proti tomu teď něco namítat... +pokrčí rameny+ A věřím ti. +podívá se na ni+ Vím, že nebudeš zbytečně hazardovat a chovat se nezodpovědně. Já ti nic zakazovat nechci a nebudu. +usměje se povzbudivě+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince