yohannčin byteček

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: yohannčin byteček

Příspěvekod Beatrix » 20 úno 2013 17:20

No kdo, kdo...Engel a Kristián! +vyplázne na vojáky jazyk+

+padne zpátky do křesla+ Né ukládat, říkalas, že je nuda být bohatá!

+musí se tomu usmívat+ Když já z toho mám hroznou radost, ale zároveň mám i strach, že se něco pokazí a bude to pak..moc smutný. Úplně se bojím něco plánovat! Asi bílý. Klasika by byla asi fajn. No jistě, že se budou píct dorty! a koláčky!

No pokoje nádherný! se divím, že sme se nikde nesrazili! Já doufám, že se tam někdy ještě podíváme, spalo se tam skvěle...i ten zbytek noo...

Jinej nemáš? To nedostáváš prstýnky? Třeba by ti engel dal! kdyby sis nenápadně postěžovala, jak máš málo šperkůůů...musíš ho trochu nakopnout. Jak to máš vůbec s Davidem?

Spešl pokoj pro havěť je sice praktičtější..a pláč přes zeď slyšíš tlumeně...ale velká postel máhodně předností!

Zdrhali? Co ste tam prováděli! Notak! +uzme si kus dortu a cpe se+ Referuj!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 20 úno 2013 18:03

otázka je, jestli to umijou!

tak..strach má člověk dycky žejo.. podívej se jak dopadla moje svatba, no.. což si.. tak nějak snažím nepřipouštět a nemyslet na to. Ale to by člověk nemohl pak dělat nic, takže se neboj! koláčky! ježiš já mám na ně už chuť!

i ten zbytek jooo? +uculuje se+ ste dováděli na pokoju co +chichotá se+ ale je fakt, že to byla nádhera.. a ten jejich sachr dort! mhhh! to bych mohla jest taky furt

noo prstýnky fakt nedostávám +směje se+ ani šperky nijak.. i když jo, hele to jsem dostala na vánoce +ukáže přívěšek kočičky co dostala od engela+ a zas je to dobrý, aspoň nemusím pořád přemýšlet jakej šperk jsem dlouho nenosila a pak je škoda je odkládat do šperkovnice, když jich je moc... no s davidem.. sme teď kamarádi.. ikdyž.. ho mám fakt ráda a sou chvíle, kdy mám chuť za ním zajet a.. mm....no.. jak říkám, spoustu věcí si nepřipouštět a už vůbec na ně nemyslet! +usměje se rychle tak nějak nepřirozeně+

nooo tak co co +zrudne+ to je tajnýýýý
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 21 úno 2013 00:59

Aby nás nevyléčili definitivně!

Jak dopadla? Já tam teda nebyla, ale cos říkala, tak byla pěkná, ne? Elvis, Béla, co víc si přát! Taky bych si dala..a musíme tu jest..dort! +zakroutí nad tím hlavou, jaký sou chudinky+

Trošku... +uculuje se+ Čoveče jako sachr výbornej, ale mě ten dort až tak nikdy neokouzlil. to třeba víc ujíždím na mozartovi! těch se můžu užrat!

fakt né? tak to je někde chyba! do engela kopnu, až ho potkám! jé pěkná kočička! a teď ani nic k valentýnovi? +sleduje ju a krčí čelo+ Ty ho máš furt ráda, žejo? +dolije jim+ Nemáš absinth? Ale na to fakt nesmíš myslet, nebo se zblázníš. Myslíš, že já Mária už ráda nemám? Nebo Johna..nebo Alexe...+povzdychne si+ neboo Lea! Ale prostě Kristián...+zálibně se usměje+ a tak to máš s Markem, ne?

Tajný? vy...+sleduje ju chvílu a vykulí oči+ Vy ste tam souložili?!!! Kde??? +hned zvědavě+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 21 úno 2013 07:34

no to teda! +zašklebí se+

no jak jak.. vidíš že bych byla šťastná manželka? Jinak jo, svatba byla pěkná moc.. o to je to takový.. smutnější. žeee dort místo koláčků, achjo! +směje se a doleje jim+

Já ten dort teda naprosto miluju! +úplně se zatetelí při té vzpomínce+ jooo mozartovky jsou taky bezva. .ale dort!

néé prostímtě hlavně ho nikam nekopej! +směje se+ tovíš že jsem dostala pěkný dárečky, třeba nádhernou kytku s tulipánama.. neoboo tohle! +ukazuje jí naušničky netopýrový+ ty jsou roztomilý!
Nojo, mám.. +donese jim absinth+ ale fakt se bojím, že prostě.. marka nechám ikdyž ho miluju. Nebo se s ním schválně rozhádám, abych se pak mohla usmiřovat+ zašklebí se+

noommmm... v looži+ +uculí se+ ale víš jak to bylo náročný být potichu! +postěžuje si+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 24 úno 2013 01:22

ale já nemluvím o životě PO svatbě, ale o svatbě. +upřesní+ mně to teda příde celkově takový smutný, že je svatba...a co dál? lidi se už jenom rozcházijou..ale tak nějak doufám, že se vlastně nic nezmění - což nevím, esi je vlastně dobře, nebo špatně.

furt se ještě necháš uplatit tulipánama, jo? no zachvílu jich bude venku plno, tak ti je může Engel narvat přímo na zahrádce. Jééé ty sou hezký! +směje se naušnicím+ Slušijou ti! a pak, že šperky nedostáváš! a tohle je co?
Proč bys ho nechávala, když ho miluješ? +nechápavě, nalije jim, ťukne si a hned to do sebe hodí a nalívá jim znova+ to usmiřovat joo, ale ot není nechat nafurt. navíc..nevím nevím..když se k tobě už takhle nastěhuje..aniž by sis všimla..jestli se nechá odpálkovat..on je jak suchej zip! drží a drží! +směje se tomu+

ježííš! +smích+ vy ste znesvětili mou milovanou operu! a jaký to bylo? jako..TO..to..je dobrej? +vyzvídá+ A co lidi?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 24 úno 2013 12:47

nojo svatba je pěkná.. ale hrozně rychle uteče! Hlavně právě bacha koho si tam zveš.. půlku lidí to nezajímá.. druhá půlka přijde ze slušnosti a okatě se nudí +zakoulí očima+ bych je pak nejradši ubila dortem. To e nemůžou na tu chvílu ani přetvařovat? Proto jsem to měla tak.. na tajnačku.. ikdyž.. tebe jsem pozvat mohla, noo +koukne omluvně+

no jasně že jo, tulipány jsou nejhezčí +usměje se+ joo to jsou, budou se hodit na halloween!
protože jsem divná +pokrčí ramenama+ a mám pak z toho takovej divnej pocit...nejhezčí je stejně takový to, jak se dáváš s někým dohromady a zkoumáš jestli to půjde,nepůjde... první sex a tak +usměje se+
suchej zip! +začne se smát+ n oto teda jo! ještě horší!

jakooo to? +zrudne+ no jasně že je dobrej.. jinak bych s ním nebyla tak dlouho! +zašklebí se+ no lidi dělali šššš.. a .. ehm ehm +směje se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 24 úno 2013 15:16

No já bych...si to asi představovala v hodně úzkým rodinným kruhu. Jako chci to samozřejmě oslavit se všema, ale myslím, že přímo na obřad stačí něco maličkýho. Navíc Kristián nemá rád moc lidí za zádama, takže nevím, esi neutečeme do vegas a nevezmeme se tam!
Mohla, ale nepozvala! +poučí ju a zase jim dolije+ Ty nepiješ!

Ale to bys musela sbírat furt někoho novýho..nebo se můžete furt rozcházet! +povzdychne si+ Navíc sice je to nejhezčí, ale nevíš co můžeš čekat.

Joo? +culí se+ Tak to musí být hooodně dobrej! Lach! Se nedivím! Vám záviděli!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 24 úno 2013 16:43

do vegas! tam by to mohlo být taky dobrý! a oddával by vás elvis! +culí se+
jak jako nepiju, už vidím dvojitě.. dva tygry +koukne na tygra+ stádo koťat.. +koukne na číčata+

furt rozcházet, to je dobrej plán +pokývá hlavou+ a pak mě zabije a bude!

noo ještě že sme měli looži jenom pro sebe! +směje se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 25 úno 2013 13:16

Jo, asi by to byla sranda! Ale spíš to vezmem ve větší vážnosti.

Jaký tygry? +rozhlíží se a má takovou mlhu, že nevidí ani nohu+ jaký koťata?!! +osahává sedačku kolem sebe+

pak nás zabije všechny, až mu hrábne...+upřesní+

náhodou..v hledišti by to byla větší sranda! i pro herce! +směje se+

já ti nevím..ale asi už pomalu..+pokouší se vstát, no nevstane+ nebo že bych tady? +přemýšlí esi si tam ustlat+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 25 úno 2013 15:44

takže na zámku! seš jasnáá

nejsou tu? mmm mám už asi halušky +zatřepe hlavou a snaží se obraz koťat v hlavě nějak zapudit+

no to by byla prdel! by se pak ostatní chtěli přidat +zašklebí se+

coo? kam bys chodila.. tu můžeš přespat! se to dá rozdělat.. tady toto +poplácá sedačku+ jenom nevim jak
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek