Útulek

Prodej a chov zvířat - útulek pro zvířátka bez domova

Moderátoři: yohannka, Britta Voight

Útulek

Příspěvekod yohannka » 13 pro 2012 00:57

Útulek pro zvířátka

Obrázek Obrázek

Na rozdíl od zverimexu zde máme především kočičky a pejsky nejrůznějších ras a barev, kteří vám budou vděční, že si je vezmete domů. Pokud najdete zatoulané zvířátko a nevíte co s ním, pak nám ho doneste a my se o něj dobře postaráme.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Re: Útulek

Příspěvekod yohannka » 01 dub 2013 11:28

+staví se za Britou a pomáhá jí s přípravou jarních výběhů pro zvířátka a s novou várkou přírustků+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » 02 dub 2013 15:14

*zastaví před útulkem a jde dovnitř* Dobré odpoledne...*houkne, jak neví, jestli jsou někde vzadu nebo tak*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » 02 dub 2013 19:00

+vykoukne tam ze zadních dveří+ ahoj! Přišla sis pro pséka? Nebo dva.. tři.. čtyři.. +uculí se nevinně+ čím víc tím líp.. a kočičku jako bonus!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » 03 dub 2013 10:30

Ahoj! No přišla jsem si pro nějakého kamaráda pro Fenrira...ale asi nezůstanu u jednotného čísla....*uculí se* koukám, že děláte jarní úklid...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » 03 dub 2013 17:16

no úklid.. dá se to tak říct, tak poď +kývne ať de dál a projdou k výběhům+ tak jako.. kdybys chtěla k Fenrirovi vlčka.. tak ti to můžu zařídit. Jinak jestli chceš spíš nějakýho pesana podobnýho.. tak buď vlčák.. československý nabo saarlosův, ten by měl být klidnější... a neboo.. ovčáka, těch je taky docela výběr a jsou moc pěkní. Chceš nějaký ščeně nebo něco odrostlejšího? +koukne na ni+ aa.. mm.. jak se vůbec máš? +nenápadka a kouká jí po zubech, ehm+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » 04 dub 2013 11:39

*následuje ji dál* jezííís...no sem jsem fakt měla vlézt...*kouká z jednoho chlupáče na druhého* hm, spíš odrostlejšího..a československý bude fajn....tak mě napadá, když můžete sehnat vlčka...co tak fenku? Aby měl Fenrir do páru někoho...*napadne ji* no ale pséka si odtud odvedu určitě taky...místa máme dost...*zarazí se u kotce s karakaly* no a co vy tady...*dřepne si a karakálci se hned ženou nechat se drbat*já? Docela to jde...čekala jsem horší věci...*zazubí se na ni-slušně a jak tak na ni kouká, tak schválně udělá upíří oči* a konečně se ke mě zvěř lísá stejně, jako k Postrachovi...*uculí se spokojeně*
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » 05 dub 2013 19:03

ani mi nemluv, já bych si je domů nejradši vzala všechny.. úplně jsem ulítla na právě na těch saarlosákách.. a maliňákách! +ukáže na krátkosrstý ovčáky+ a karakálci.. těch bych si domů vzala celou smečku! Jsou naprosto úžasní, takoví plyšoví +dřepne si tam a dlachmá koťata+
Obrázek

mhm, vlčecí fenečku budem mít.. ti jsou víc vzádu aji s vlčákama +že se tam snad časem dostanou než to všechno otulijou+. A fakt nechceš ščeňátko toho vlčáka?
No tak to je hustý +zírá na ni, že zapomíná hladit číčata+ kde se to prodává, to chci taky! všichni jsou buď zubatí.. nebo smrtijedi.. já chci taky něcoo +zašklebí se+ a.. jaký to bylo? bolelo to?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » 06 dub 2013 11:45

Ne, to je hrozné, fakt by jeden odešel s celou smečkou...*drbe karakala za uchem* no ale ty siii, takový malý, sametový...*dlachmí ho tam a povídá si s ním* bez tebe asi taky neodejdu...a ty štětinky...*zamyslí se* já bych si štěně vzala, jenže nevím, nakolik bych na něj měla čas...proto spíš koukám po větším. Ale když jsou tak hezcí...zas nechat nějaké v útulku když to není třeba...i když se tady mají koukám víc než dobře...*zamyslí se* to jsem chtěla dojet jen pro nějakého kamaráda pro Fenrira...a nakonec odjedu s vlčicí, karakalem, vlčákem...co tady ještě máte?*rozhlídne se okolo* jsem měla přijet v náklaďáku...*uculí se* jo, to se musíš nechat ožužlat...ale jen těmi správnými zuby..*uchechtne se* a dostaneš to jako bonus. Všichni? ale néé...to zas..*zamyslí se*spíš každý máme něco...třeba ty seš hotová zvířecí máma, to je taky dobrý ne?*mrkne na ni* nooo...nic moc teda. Postrach neumí ty hrátky s myslí, jak skupinka ve Slastech...tedy kromě toho někho vyděsit k smrti, to mu jde přirozeně...ale tohle..takový větší odběr krve..a následná transfuze...*pokrčí rameny, že nic, co by se nedalo přežít* spíš ta sranda kolem byla docela...divná.*přizná*
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » 06 dub 2013 16:47

takže karakálka bereš taky, jo? +směje se+ stačí si vybrat!
noo zas když si vemeš štěně, tak si ho můžeš líp vychovat.. takhle už si pesana moc nepřevychováš. A radši pejska nebo fenečku? +vede ji dál, jak se odtrhnou od karakálků+ hele pak máme ještě príma polární lišky, to jsou taky mazlíci...jo a bengáský kočky dívej +ukáže jí další kočičky flekatý+
Obrázek

no aa.. ty teď budeš něco jako Postrach, co? Jakože ti nebude vadit světlo.. a budeš taková.. silná... a vůbec, jaká je krev, dobrý? zvykla sis?
dívej, támhle.. +jak dojdou dál k výběhům, tak ukazuje mezi stromky+ co tamta slečna, ta by byla pro toho tvýho vlčka?
Obrázek
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Další

Zpět na Zverimex