Útulek

Prodej a chov zvířat - útulek pro zvířátka bez domova

Moderátoři: yohannka, Britta Voight

Re: Útulek

Příspěvekod Manori » 06 dub 2013 18:15

No toho tady nemůžu nechat...*kouká za micinkama štětinatýma, jak jdou dál*hm..to je fakt, a ono asi i u vlčáka by bylo lepší si ho vychovat odmala, přece jen je to napůl vlk...náš Fenrir je takový..hodně na volno, takže tam to ani nevadí...ale u psa..*přikyvuje*a z Grima už je velká číča, tak by možná...asi to i šlo*dojde nakonec k něčemu* asi spíš fenku...aby Fenrir nežárlil.*uculí se*ježííš, no ani mi to neukazuj...*kouká na lišky a hned na bengálky* Postrach mě zabije...žádné lišky..*drží se za hlavu* ale těm by asi u nás i bylo horko...*a drbe mezitím bengálku* ale ty jsi krásná micinka....uf..*narovná se a jde radši k výběhům s vlčkama* No světlo mi nevadí...žádné odpadání přes den...žádná nemrtvá...*mávne rukou* ale tak úplně jako Postrach ne-e. Jednak jemu se nemůžu v síle vyrovnat, vzhledem k tomu, že on už jako člověk byl...mno, trochu jiná kategorie. Pořád mě přepere...*ušklíbne se* ale mi zase zůstalo kouzlení, tak ho rozčiluju tím...i když, je to docela sranda, nějak se nemůžu srovnat..takže buď jsem zrovna "upíří" a nebo "čarodějka"..nefunguje to tak, že bych mohla využívat obojí zároveň.*pokrčí rameny*takže když zazmatkuju, je to docela vtipné.*kouká směrem, co jí ukazuje* no ta je úplně úžasná....ta se mu bude líbit...musí, mě se líbí!*směje se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » 06 dub 2013 22:09

takže ščeňáátko +uculí se+ tak se na ně pak půjdem mrknout. Je to hrozný co, jak ty berušky tak koukajíí, člověk byje umazlil! +směje se+ takže kouzlení ti zůstalo, to je supr.. ale tak, s tím se asi naučíš tak nějak žít. aa ta krev? +na to jí neodpověděla, žejo+

nojo to je naše bílá krasavice.. chudinka měla zraněnou tlapku a moc to s ní dobře nevypadalo, navíc byla hrozně plachá, ale už je to lepší.. no poď za náma +mlaskne na ni a vytáhne tam z bedny, co mají nachystaný na krmení, nějaký masíčko+ no neboooj +a vlčička začuchá, chvilku váhá, ale tak je tam yohannka, kterou zná i z té vlčí stránky, tak doťape k plotku a zaňufá zvědavě směrem k Manori, jakože kdo to přišel+ Jak budeš chtít všechnu tu havěť dopravit k Vám, máš tu něco, nebo je máme přivýst?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » 06 dub 2013 22:38

No právě...to bych si mohla zařídit utulek na zahradě...*natáhne ruku a nechá vlčku čichat, ta kupodivu přijde blíž a drcne jí do ruky nosem, tak ji lehce pohladí mezi ušima* no..jsem si myslela, že to nezvládnu, ale je to vlastně...přirozené...ted si nedovedu představit, že by jedla něco normálního...vypadá to hezky, voní to pěkně, ale to je všechno...není na to chut...tekutá strava není tak špatná, ted nás zásobil Amon, tak nemusím běhat a shánět..*uculí se* no...*zamyslí se* karakala se štěnětem poberu, ale ji asi bude lepší, když dovezete...to bude pro ni lepší...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » 07 dub 2013 10:59

no ty seš hodná holka +hodí vlčičce kusanec masa, tak si ho chňapne a pádí se s ním schovat+ tak to je dobrý, když na to není chuť, aspoň tě to pak tak neláká.. mmm... a. co.. choutky někoho zakousnout? +koukne na ni opatrně+
Tak jo.. tak.. tady jsou ščeňátka +veme ji dovnitř do výběhu+ fenečky jsou tamty dvě +ukáže jí pesany+
Obrázek asi jich tam bude i víc.. (jinak doporučuju tady tyto fotečky, nádhera http://czertice.deviantart.com/art/Ice- ... -201502203)
a tady máme maminu +přižene se k nim pesan - třeba jak je fešanda v tom odkazu - oňufne je a hned jim chce olízat xichtíky a ruce+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » 07 dub 2013 11:50

Myslím, že z ní Fenrir bude mít radost...a ona asi taky, když bude mít se za koho skovat...*poznamená a jde do výběhu a kouká na ty malé hopsálky jak u vytržení, k fence natáhne ruku na seznámení, chvíli drbe ju, aby pak nekoukala, že jí šmatá po dětech* to jsou takové malé kuličky rozkošné...a jaký velký pes z nich vyroste...*okukuje fenky* noo, budeš velká slečna, budeš?*drbe je tam na přeskáčku, zvedne se, jde podrbat i ten zbytek, at jim není líto a jedno ščeně utíká za ní* á, myslím, že už si mě vybrala...*otočí a počká a na kuličku* tohle je fakt nebezpečný podnik...*dřepí tam na sněhu mezi psama* choutky někoho zakousnout?*zazubí se na yohi přes kožichy kolem* máš strach? Né..ani ne, spíš je to takový..divný pocit, představa, že bych měla třeba někoho cizího ohryzávat...*nakrčí nos* ale v nouzi...tak bacha na to, aby byla vždycky na akci zásoba náhradní tekuté stravy*uculuje se*

(jo, ta má krásné fotky na DA, to je tak krásný pes...potkala jsem dva v Brně v hospodě:D obrovští, vlčí...a kamarádili by se:))
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 07 dub 2013 12:12

(moje kámoška chová čévéčka, jsou neuvěřitelně krásní, vlčí, pokaždé si vzpomenu na Remuska :D Teď má nádherné štěňátko, asi čtyřměsíční, Connor z Černých lesů se jmenuje :) , je rozkošný a trochu divoký :D )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 07 dub 2013 12:52

(a tady má slečna stránky http://raksa.certik.cz/home ty jejich články jsou boží, jsem nad tím a nad těma fotkama strávila pár hodinek)

No vida, tak už máš vybráno +směje se a ohlazuje maminu, která jí jemně okusuje ruku+ ta bude jenom ráda, když budou ubývat, co...
mhmtak jako na mýtince jsou zásoby pořád, takže je to v klidu! +směje se+ jenom nechoď hladová ke mě domů! Tak co, berem ju? +kývne na ščeně, ať si ho Man vezme+ budeš k ní potřebovat asi nějaký obojky, vodítka.. misky a tak, že
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » 07 dub 2013 13:29

(nj, pésci, hned bych si pořídila, kdyby to šlo...ale na to není čas ani místo...)

To víš, že berem...*zvedne ščeně, které ji olízne nos* určitě...a i pro toho karakálka...taky výbavu a krmení, aby měli každý svoje...*pohladí velkou po hlavě a vyjde z výběhu* dobře, tak před návštěvou najíst...*směje se*
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » 07 dub 2013 13:58

tak jo +otevře jí vrátka, a jdou ke karakálkům+ ideálně pesana krmit masem.. třeba celý kuřata a tak... aby měla i vnitřnosti a kosti. I když teď spíš tak mletý maso než víc vyroste. Granulky ti dám taky, ale ty spíš tak na výcvik jsou dobrý +dojdou ke karakálkům znova+ tak kterou číču? +dřepne si k nim a odrbává je+ všechny? +culí se+
no možná si domů vezmu nějakou amonovu flašku.. pro návštěvy!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » 07 dub 2013 15:20

Dobře...*nese si ščeně* hm..kterého karakálka vezmeme domů?*zeptá se psáka a dřepne si s ním...karakálci koukaj, co že kdo že...nakonec jedno kotě sebere odvahu a jde si ho očichat* tak...tohle...*usměje se* to budou kamarádi...*přendá si ščeně do jedné ruky a zvedne karakala do druhé* a už mám plné ruce, tak stačilo...*směje se* noo, to není špatný nápad, železná zásoba je dobrá...a nikdy nevíš, kdo hladový se ti objeví za dveřma...jinak... na mě ta věc, že musíš upíra pozvat dovnitř neplatí...ale na jiné jo.*poznamená*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Zverimex