od Isamun » sob říj 30, 2010 1:25 pm
Molly: když ji vidí vlající, zauvažuje, že by ji měl krýt vlastním tělem a vlastníma rukma -ještě cítí tvar jejích bradavek v prstech. ale motýlek odlétá i se svými křivkami, které se mu míhají před očima a nechávají po sobě pod víčky kaleidoskop tvarů, ze kteých se Samovi přivírajícímu oči před sluncem točí hlava. nemám jít s tebou? a vem mi taky dolů nějakou celou košili, prosím. a oblíkni si něco... hm... přiměřeného, hlavně s knoflíkama! volá za Moll mizející do domu. sám protřepe deku od trávy a mravenců, obalí se jí jako tógou a narovná na tác zbytky hodování. je rád, že Nicol nepotloukl nádobí. přemýšlí o vhodném konverzačním tématu. poslední společné téma je jeho nahý zadek, hm, tak o tom by konverzovat nechtěl. myslí na Mollyina ňadra. o těch by konverzovat chtěl. ale ne s Nicolette. promyslí, s kým by se o nich dalo povídat a všechny zavrhne. kromě Molly. ovšem s ní je zase škoda povídat si na to téma, když se může přímo dotýkat. je rád, že v hlubokém filosofickém zamyšlení nezakopl o cíp deky, vchází francouzkým oknem (jakým taky jiným, že? ) do kuchyně. a usměje se mile na Nicol. řekne si, no co, zadek už viděla, teď už ji nemůže nic rozhodit.
Nicol: dobrého odpoledne přeji, milostivá paní! mohu vám složit poklonu a obdiv, jak krásně vám kvetou mečíky? dělá trochu blbosti. a rovná nádobí na táce ke dřezu. taky přenese pár zbylých mističek s pudinkem na velký stůl. a vidí ty záplavy jídla a kafe, co zase Nicol přichystala. na chvíli vypadne z role. no to je skvělý! úžasný! sem budeme chodit! pak se na Nicol zaculí, přistoupí k ní a vezme ji za ruku a políbí ji. nelekejte se mne, ani mého neformálního úboru, madame. ale nelze jinak - když zřím tuto tabuli... nemám dále slov, jež by vyjádřila mou vděčnost. a mlsnost. zašklebí se na Nicol tak, že ta musí mít pocit, že má najednou doma ne jednoho, ale dva uličnické synáčky. omlouvám, se, ale Moll mi za chvilku přinese něco na sebe. dodá už normálně, když pustí její ruku.
Naposledy upravil
Isamun dne pon lis 01, 2010 4:36 pm, celkově upraveno 1