Kuchyň

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Kuchyň

Příspěvekod Fabien » ned led 02, 2011 10:52 pm

Tir: +Pokyvuje hlavou, jaký je chudáček ubohý, nechá se chlácholit a neprohlídne, že si z něj Tir trošku utahuje.+ :roll: To bych ti taky neradil...abys počítala a abys někam chodila s nějakym supermanem! Už jsem velkej kluk a jsem hrozně...hrozně zamilovanej ...a hrozně žárlivej! :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned led 02, 2011 11:00 pm

Fab: přeleze ho jako neohrabané medvídě, aby se mu natulila na bříško. pěkně ho olíbá. bych s ním nešla nikam! culí se trošku. a takly hrozně žárlím. pak ho drží kolem krku a otírá se tváří a nosem o jeho obličej a krk. a do koho jseš zamilovanej, Fabísku? pokouší ho a nevinně se usmívá, tak že Fab vidí, že zase vymýšlí nějakou vypečenou kulišárnu.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » ned led 02, 2011 11:27 pm

Tir: +Pochopí, že si z něj chce dělat šoufky.+ Nóó...+protáhne.+ Já dost miluju jídlo...rolády, koláče a tak. A taky miluju zvířata- králíky, ještěrky...+slede jí rukou mezi nožky a uhnízdí se tam.+ A taky miluju spíš vlhko než sucho...+zkoumá v jejím klíně, zda je tam patřičné klima.. :twisted: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned led 02, 2011 11:34 pm

Fab: chytí ho za ruku oběma svýma a odtáhne ji do bezpečné vzdálenosti. to teda ne! musíš odpovědět správně na mojí otázku! chápeš, správné heslo. jinak se sezam neotevře! a tunel taky ne! chechtá se.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned led 02, 2011 11:59 pm

Tir: Tak to je vydírání! To se mi neřeklo! +Začne se s ní kočkovat, ale jen tak - žádné praní, jen jako.. :lol: + Odpovědět správně na otázku? +Dělá, že hrozně přemýšlí. + Co bych tak ještě mohl milovat..ttsss...jak jen se to jmenuje? Vůbec si nemůžu vzpomenout...takový to bylo...+škádlí jí taky.+ :*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon led 03, 2011 12:07 am

Fab: no, jen vzpomínej... tváří se přísně. a když ji škádlí, tak kvičí a uhýbá a drží nohy u sebe :lol: . a pak vylítne jako čertík z krabičky. jaký TO?! nadskakuje rozčíleně, až jí poskakujou prsa. a chce mu vyhrožovat, že mu to spočítá, ale pak si to raději rozmyslí :lol: .
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon led 03, 2011 12:21 am

Tir: +Chňapne po ní a stáhne jí pod sebe.+ Něco ti tu poskakuje...+olíbne bradavky.+ Jo...už mi to spíná, jaks to řekla...to TO...Toráž se jmenuje! Ne!...Ale už sem blízko...+znovu olíbne bradavky vzpouzející se ještěřičky.+ Tirage! +Zařve Vítězně:+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon led 03, 2011 12:57 pm

Fab: pere se a brání. a když Fab konečně řekne její jméno, povolí a nechá ho, aby ji držel a ležel u/na ní. pohladí si jednoňadro, bradavku. že by stimulovaly i paměť? podiví se. a pak ho pohladí a plíbí do vlasů. že ti to ale trvalo. myslela jsem, že si mě pamatuješ, Casanovo. řekne tiše a zarmouceně.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte led 04, 2011 11:26 pm

Tir: +Něžně následuje jejího příkladu a taky pohladí Tir jedno ňadro a bradavku.+ To je můj všelék...i na paměť, lásko. + A pak ji ještě popíchne.+ Když to je těžký...pořád ještěrko a králíčku a pak člověk zapomene...+ale kouká na ní tak, že je jasný, že on nezapomene nikdy.+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte led 04, 2011 11:30 pm

Fab: vezme ho za ruku a položí si ji na srdce a políbí ho. a taky je to pořád lásko a miláčku... Fabísku... políbí ho znovu.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette