Memorina spálňa a horná kúpeľňa

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Memorina spálňa a horná kúpeľňa

Příspěvekod Chris Devon » pon kvě 09, 2011 11:28 am

+Její ruky na jeho těle v něm budijou ještě větší chtíč, že už se nezvládne ovládat a začne ji pěkně razantně milovat. Postupně si ji bere rychlejším a rychlejším tempem až postel zavrže a čelo začne narážet do zdi. Sehne se k jejím rtům a vášnivě ji skoro až kousavě líbá, jako by to měl být jejich poslední polibek.+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon kvě 09, 2011 9:46 pm

Medzi prudkými nádychmi mu bozky opláca, spustí ruky povedla tela a v dlaniach zovrie plachtu, div že jej neprastkne pod nechtami. Vypne sa proti nemu v náhlej vlne rozkoše, z hrdla sa jej vyderie dlhý, vzrušený vzdych a svojím vnútrom sa zovrie okolo jeho mužstva, než vyčerpane pod ním klesne do perín.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte kvě 10, 2011 11:07 am

Jho! +chytne výraz nejvyšší spokojenosti, sleduje Memory při orgasmu a doslova ji hltá očima. ještě chviličku si ji bere a s hlubokým zavrčením ji následuje+ Grrrhffgrrr! +nachvilku oči zavře a pak je s úsměvem zase otevře, sehne se, trošičku ji i zalehne a procítěně ji láskyplně líbá+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte kvě 10, 2011 6:43 pm

Drží si ho pri sebe, chvíľkami mu oňufáva krček a hladí ho jemne prstíkmi po chrbte. "Milujem ťa." šepne mu tíško do vlasov a pobozká ho na ušný lalôčik.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » čtv kvě 12, 2011 1:25 pm

+převalí se s ňou, aby ju měl na sobě, páč co chvíla čeká, že uslyší rupnutí a Memory pod ním bude na placku, sjíždí jí rukama po těle a ňufinká ju pěkně+ A já tebe. +zašeptá snad poprvé od té nehody(?) a něžně jí olíbává krček+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv kvě 12, 2011 10:50 pm

Nevadilo jej byť ani pod ním, i keď bola dosť primačknutá do matraca, no ani toto nie je zlé. Spokojne sa mu stúli k boku, hlavu si položí na jeho hrudník a chvíľku len tak počúva tlkot jeho srdca. Ten pravidelný zvuk by ju vždy ukľudnil spoľahlivešie, než akýkoľvek prášok. Natiahne sa po perinu a oboch ich do polky tela prikryje, aby im nebolo zima. Dá mu pusinku na hrudníček a potom mu pozrie do očí. Tie jej sa milinko zalesknú. "Myslela som, že to už od teba nikdy nebudem počuť." povie potichučky a hlas sa jej trochu zachveje.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát kvě 13, 2011 12:00 am

+Dá jí pramínek vlásků za ouško a jemně jí hlavičku ohlazuje, přitom se na ni láskyplně kouká+ Potřeboval jsem..čas...jistotu...není to snadný...po tom všem co se stalo...+trošku se zamračí, když si vzpomene na jejich rozchod, a aby to zahnal, tak ji naprosto dokonale políbí a zase se usměje+ ták, lepší.
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob kvě 14, 2011 9:21 am

"Ja viem." zešepká potichu a smtne sklopí oči. "Ublížila som ti." pokrúti hlavou a zamračí sa sama nad sebou. "Správala som sa hlúpo. Nikdy som ťa v skutočnosti nechcela stretiť." pozrie mu opäť do očí a po líci sa jej skotúľa malá slza. "Milujem ťa....veľmi....odpustíš mi to niekedy?" zašepká potichučky cez zovreté hrdlo.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob kvě 14, 2011 10:12 pm

+POzorně ji potichu sleduje, chvilku mlčí a pak jí slíbne slzičky z tvářičky+ Nemáme si co vyčítat...Jsem rád, že je to jak to je. A detaily doladíme. +mrkne na ni a něžně jí olíbne rtíčky zase+ Mmm..co třeba..teď? Myslím, že je ta nejvhodnější možná chvíle k odpouštění..+zašeptá a potvrdí to jemným polibkem na její rtíčky+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned kvě 15, 2011 9:36 am

Pozrie naňho šteňacími očkami, ale potom sa malinko usmeje a prikývne. Nežne mu bozk opätuje a zdá sa, že sa od neho ani nemieni odtrhnúť, no napokon sa zas trochu odtiahne, znovu sa naňho usmeje a potom si mu položí opäť hlavu na hruď. "Som tak rada, že ťa mám." zašepká potichu, pohladí ho po boku a po tehličkách na bruchu. Zívne si a pomaly začína cítiť, ako na ňu padá únava.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Loch house