Filmový klub - debatní kroužek

Široké veřejnosti přístupné, veřejné kino.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Filmový klub - debatní kroužek

Příspěvekod Manori » úte dub 26, 2011 10:55 pm

tak především je to fantasy, čili nějaké historické podhoubí nečekat...asi něco jako LOTRa spíš...
mě se osobně líbí představitelé všech, jak jsou zahraní...a rozehraní:D, celkově ta propracovanost, kdo s kým, rody, magie..chm..(opravdu to srovnání s Lotrem není tak mimo) a telenovela to nebude určitě...je tam hodně náznaků prý i do budoucna..ovšem zas...do miniserie narvat dooost velkou knižní ságu, to bude asi i problém...a trochu mi vadí zbroj těch vojáků v družině..taková trochu..no, jak ukradená z jiného seriálu...ale jinak musím říct, že to zatím vypadá hodně nadějně..i prostředí, hudba..fakt komplexně pojaté...
Pokud, jak píše Meg, apriori nevadí někomu tohle dirty prostředí...a špinaví jsou hlavně na Severu, v Přístavišti se budou koupat myslím normálně:D to bych se nebála...a král Robert je ovšem pěkné hovado:D ale to se mi právě na tom seriálu a sérii líbí, že si nehrajou na "má princezno...*kec na zadek s hrstí růžových okvětních lístků* ale ukazují drsnou dobu a drsné muže...třeba jako Khala (Jasona M., který je tedy démonický) na druhou stranu, Daenerys se nedivím, že byla z toho paf...když si to vezme člověk, že ju bratr v podstatě prodal a jak řekl, klidně by nechal osouložit celou armádou i s koňma, pokud mu to pomůže dostat korunu... a Khal by ju klidně přefik, at už by souhlasila nebo ne...(čili spíš asi "znásilnil", ale tak..oni to tak neberou, že..jednou je jeho žena, tak mu dá, kdykoliv se mu namane)...stejně jako se nepárají prostě někoho odkrouhnout, přizabít, zkusit zabít...to udržuje napětí.
nevím, kdo viděl 2. díl, tak radši...
Spoiler: show
osobně jsem číhala, co ve 2.díle se bude dít, když "stará Starková" bojuje s nájemným zabijákem..když chytne do ruk tu kudlu, aby ju nepodřízl, a byla tam červená...tak se mi dělaly mžitky, fuj fuj, nechat si tahle uříznout třeba prsty, ale zas jsem spokojená, bo chytit do ruky ostří a nepořezat se, jak to v některých filmech a tak je...jasně, někde je rating (a kvuli tomu omezujou krev, ale pokud už si tam narvou souboj s noži..., tak je to stejně fuk)

no, a taky vypovídá i to, že je ohlášená druhá série a to od odvysílání prvního dílu, čili opravdu to má jak divácký tak u kritiků úspěch..což je až s podivem, většinou se rozchází:D
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » pon zář 12, 2011 12:39 pm

Tak jsem koukla na gag reel...myslím, že z toho snad vytřískali maximum..ty poslední stály za pytel..jejich taneček v lese byl dobrý, Misha s modrou péřovkou přes baloňák, to jsem se pobavila, ale nejvtipnější mi přišel ten chlápek v nemocnici, jak tam Dean a Sam vedli dialog a on napakoval do těch dveří :lol: To jsem myslela, že padnu! A ještě Deanova manželka, jak přišla s bičíkem za ním..to bylo supr:)))
Ale co bych udělala fakt s chutí je, že bych Jareda nakopala zepředu i zezadu..já už ho pomalu nemůžu ani čut..pan "vtipný"...to i Jensena teda zkousnu...ale je fakt, že ta bílá košile Jaredovi fakt sedí:))))
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon zář 12, 2011 12:59 pm

lááách, jo, jak chlápek mrdnul do dveří čelem, to jsem byla pod stolem...(škodolibá holt no:D) jinak Misha tradičně cvok, tak s tou žížalou místo knírku byl dobrý...rozmluva s Bobbym ("touch it") to bylo hezky udělané...jj, Jared mi než vtipný příjde spíš..no trapně násilný, jak to vynucuje, ty xichty..Jens je přirozenější...a manželka-bičík, dost dobrý...:D i maličko Baltík tam byl, to jsem koukala, i když teda netuším, proč po té Bobbyho kuchyni všeci tře tak pobíhali.. :D taneček super, takové lesní baletky...muheh..no a na konci ty fotky štábu..jako hezký připomenutí, že tam nejsou jen herci a tak..ale zas to moc neřekne..a v gag reel..radši bych i klidně nějaké záběry za kameru, než jen fotky teda...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » stř lis 16, 2011 9:27 pm

Ad trailer na Hunger Games - jsem zvědavá...knížka je to docela fajn na čtení, tak jak se s tím poperou v adaptaci...

Kdo neví, může kouknout sem, o co jde:

Kód: Vybrat vše
http://www.hunger-games.cz/
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob pro 03, 2011 1:08 pm

Tak jsem si teprve dnes všimla ten trailer na vizuální efekty ke Games of Thrones :roll: Fakt dobré!
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob pro 03, 2011 5:59 pm

hih...tak hlavně, že sis nakonec všimla, i to se počítá:)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » ned pro 18, 2011 2:52 pm

Ad Megin poslední přídavek...Finchera jako režiséra mám ráda...především jeho Fight Club:D nicméně, dočtu si Larssona a pak se uvidí...nicméně hodnocení jsem neviděla špatné...kontroverzní, ano, ale že by byl shazován....když teda nepočítám to srovnávaní s předchozí verzí...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » úte pro 20, 2011 9:29 pm

batmaaaan :P
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » stř pro 28, 2011 3:30 pm

Man: Četla jsem hodně příspěvky od lidí, kteří nadávají už jen na to, že to do rukou vzali amíci...kritikou je ten film chválen, co jsem zase četla...
Jinak na Batmana jsem zvědavá...
A hobit? tak na toho ještě víc..vypadá to, že aspoň část staré party se vrátí, což bude tahákem...uvidíme, jak se s více financemi Jackson popral:)
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř led 25, 2012 9:43 pm

Waw, Hra o trůny 2! :Love Man, díky za upozornění. Nevydržím do dubna. To zase bude závislost! :Love
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kino