I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 30, 2010 5:50 pm

John Wilmot: Ovšem, že je to vaším charizmatem. A možná také... Dělá, že přemýšlí, ale v očích jí jiskří. Tou obrovskou skromností? Usmívá se. Takže mými rty? Hmm... Koukne na něj spod řas a rychlým pohybem špičky jazyka si olízne horní ret. Přiblíží rty k jeho uchu a zašeptá. A někdy bývají ještě rudější... Jako krev... Dýchne mu na krk a zase se narovná. Podívá se mu do očí, ale je zatím hodná holka a i svou moc drží na uzdě:))
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob led 30, 2010 5:52 pm

Asher: tak bez námahy...to abych vám to nějak ztížila*zasměje se* jen tak, to není ono...

Styx:to bude asi obdobím, nikomu se nic nechce...*uculí se*no, mám...přece bych nešla sama...*tváří se jako nevinnost sama* jen plní přání mého.. Postracha..*pokrčí rameny a přimhouří s úsměvem oči*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » sob led 30, 2010 5:55 pm

Styx: Usmívá se, je rád, že se dárek líbí. Je to šperk z doby mého...hmm...mládí. Uculí se. Takže opravdu velmi starý. Jsem starý přítel Jean-Clauda. Jmenuji se Asher. Nedávno jsem přijel ze Států, není tam teď pro nás zrovna přívětivá atmosféra. Tak jsem zvolil nejlepší možný způsob obrany, když už vše ostatní selhalo. Usměje se. A to útěk. Slyšel jsem, že ráda navštěvujete Provinilé slasti. Zeptá se jako by okrajově.

Manori: Tak jen do toho, miluju výzvy. Koukne ni těma svýma husky očkama, které ale hřejí jako plameny pekelné. Je nějakej rozdováděnej, no:))
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 30, 2010 5:57 pm

Man: však tak je to jen dobře...není správné..nechávat épouse tak dlouho samotnou...což mi připomíná, že jsi u nás ani pořádně nebyla, kromě obchodu...doufám, že to napravíš...nerad bych ti zůstal dlužen tvou pohostinnost, z doby, kdy jsem tady byl nový..*mrkne na ni*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » sob led 30, 2010 6:01 pm

Asher: (tak rozdováděnej:))) tak to já něco vymyslím..*našpulí rty a pak se pousměje* něco vám na tělo...*slíbí*

J-C: no, když tak pěkně zveš...nebyl moc čas, ale co jsem slyšela, tak se přece jen budu muset stavit a omrknout vás..udělám vám tam přímo policejní kontrolu..*zahrozí s úsměvem*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 6:01 pm

Jean-Claude: (potkali, ale nemluvil s ní, alespoň si myslím:-)) +Chtěla jsem vám složit poklonu, jak skvělý podnik vedete. Moc ráda k vám chodím, je tam vždy co k vidění. Skvělá zábava, krásní lidé a zajímavá vystoupení. A i troška toho napětí a vzrušení

Asher: Ano, líbí se mi u vás, moc, zrovna to tady opěvuji před Jean-Claudem. Ale vás jsem tam ještě nezahlédla. Plánujete taky nějaký svůj vlastní program?

Remus: +trošičku se zachvěje, když ucítí jeho ruku na zádech+ To jsem ráda, že se ti dnes líbím. Taky jsem si na tom dala hodně záležet, aby sis to všiml +uculí se šibalsky+ Moc jsem se na tebe těšila +taky mu šeptá do ouška, aby to nikdo neslyšel+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 30, 2010 6:07 pm

Man: kontrolu né, mon amie,*zatváří se naoko zděšeně* to bychom tě nemohli už pak pustit ven...*zatváří se rezolutně*

Styx:(jo, to je klidně možné, už se ztrácím:)pochvala od krásné dámy všdy potěší..*usměje se* jsem rád, že se vám líbí, snažím se neustále zvyšovat standard*tváří se naprosto skromně, ale trochu zároveň i marnivě, holt Francouz* myslím, že toho napětí bude jen přibývat..*zatváří se tajemně*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » sob led 30, 2010 6:08 pm

Man: Už se těším. Podívá se jí přímo do očí a pousměje se.

Styx: Popravdě vlastně ano, plánuji. Slíbil jsem Jean-Claudovi, že mu pomůžu trochu okořenit pár vystoupení. Troufám si tvrdit, že něco takového hosté ještě neviděli. Usměje se trochu hrozivě, ale nikdo neomdlel hrůzou:))

(mno jooo, to víš po letech mezi tolika lidma:))
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » sob led 30, 2010 6:10 pm

*spokojeně se usmívá* to se nedá přehlídnout...jo záležet kvůli mě?*zatváří ještě spokojeněji*to bude třeba odměnit...i když dnes si budu muset dát pozor, kam lezu...*holt Et měla pravdu, je úplněk*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod John Wilmot » sob led 30, 2010 6:11 pm

Rebecca Altamirano: dal bych všechno za to to vidět. +skoro nedýchá vzrušením a šibalsky se usmívá+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky