Styx: Musím vám odporovat +mírně zakroutí hlavou+ Nemáte pravdu že se snažím ženy zaujmout, vlastně bych řekl že jsem spíše samotář co má rád společnost +chvilku to vypadá jakoby se nad svím prohlášením hluboce zamýšlel, než rozvážně kývne+ Ano, přesně tak to je. Sice to zní trochu jakobych si protiřečil, ale takoví už je život a hlavně lidská mysli +ozvedne obočí+ Omlouvám se, ale já teqylu nepiji, je to na mě moc silné +přizná se k tomu že neholduje alkoholu. Hrozný to prohřešek+
Neferet: Říkal jsem že se mi podaří vám na tváři zase vykouzlit úsměv a slyšet váš smích. Těší mě to a já vždycky dostanu to co mě těší +tohle jeho prohlášení zas tak moc milé není, má v sobě nádech toho že jde přes mrtvoli+ Líbí, ale zatím jsem neměl možnost se moc rozhlédnout. Určitě to napravím, když mi někdo pomůže +těká pohledem mezi Styx a Neferet+
Spike: Zdravím tě Williame +kývne mu na pozdrav+ Myslím že to není tak dlouho, i když pravda že tenkrát v Římě jsem pouze já viděl tebe +přizná se k šmírování+ Ach starý dobrý Řím, sice už má svá slavná léta zasebou, ale stále z něho dýchá domovské kouzlo +podívá se přátelsky na Spikea+ Docela by mě zajímalo co s Angelem v Los Angeles podnikáte? +ptá se jen ze zdvořilosti, dávno už je má v merku+