Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Nesmrtelný » pát zář 10, 2010 9:39 pm

Styx: Musím vám odporovat +mírně zakroutí hlavou+ Nemáte pravdu že se snažím ženy zaujmout, vlastně bych řekl že jsem spíše samotář co má rád společnost +chvilku to vypadá jakoby se nad svím prohlášením hluboce zamýšlel, než rozvážně kývne+ Ano, přesně tak to je. Sice to zní trochu jakobych si protiřečil, ale takoví už je život a hlavně lidská mysli +ozvedne obočí+ Omlouvám se, ale já teqylu nepiji, je to na mě moc silné +přizná se k tomu že neholduje alkoholu. Hrozný to prohřešek+

Neferet: Říkal jsem že se mi podaří vám na tváři zase vykouzlit úsměv a slyšet váš smích. Těší mě to a já vždycky dostanu to co mě těší +tohle jeho prohlášení zas tak moc milé není, má v sobě nádech toho že jde přes mrtvoli+ Líbí, ale zatím jsem neměl možnost se moc rozhlédnout. Určitě to napravím, když mi někdo pomůže +těká pohledem mezi Styx a Neferet+

Spike: Zdravím tě Williame +kývne mu na pozdrav+ Myslím že to není tak dlouho, i když pravda že tenkrát v Římě jsem pouze já viděl tebe +přizná se k šmírování+ Ach starý dobrý Řím, sice už má svá slavná léta zasebou, ale stále z něho dýchá domovské kouzlo +podívá se přátelsky na Spikea+ Docela by mě zajímalo co s Angelem v Los Angeles podnikáte? +ptá se jen ze zdvořilosti, dávno už je má v merku+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 10, 2010 9:40 pm

Styx: Řekla bych, že docela dost. Zamrká na ni. Já? Samozřejmě, nikdy nikam nechodím neozbrojená. Usměje se. Síla zvyku no, jsem na to tak zvyklá, že se bez aspoň jedné zbraně cítím jako nahá. Vysvětlí s malinko rozpačitým úsměvem. Ví, že její vztah ke zbraním je už malinko nezdravý.

Eternity: Heh, nemá, dělá to strašnej binec:D
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát zář 10, 2010 9:41 pm

+Bílá látka bolera se jí sveze po ramenou a zastaví se na pažích. Vidí, že je teď Styx v plném obležení a tak počká, dnes má času dost. Dívá se za obzor a usrkává ze své Tequily Sunrise. Sleduje kolik nových lidí se tu objevilo zatímco byla pryč a trochu si povzdechne, kolik jí toho zase ušlo. Jeden člověk ji docela zaujme, ale očumuje ho jen, dokud si nevšimne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pát zář 10, 2010 9:43 pm

Nef: °Pokývá hlavou° Promiň, ale tobě nic moc říkat nebudu, možná časem... °Naznačuje že by se z Neferet ráda přátelila°

Styx: °Obejme Styx, jemně jí hladí po zádech° Kdyby to bylo tak jednoduché Mazlíčku... °povzdechne si dlouze° Je to prostě hodně složité ty naše vstahy °cucá pitivo a kouká někam na vodu ztracená v myšlenkách°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát zář 10, 2010 9:46 pm

Khurrem: Jé, moc děkuji +vezme si od ní dáreček+ My se ještě neznáme. Jsem Styx a teď mi pověz, kdo jsi ty. Jsi tady asi nová, že ano, že tě neznám +vyzvídá+

Syr: +zahlédne ji v davu a přiskočí k ní+ Ahooj, zlatíčko. Jak ráda tě vidím +obejme si pevně a až teď si všimne, že už netlačí před sebou buben+ Co to vidím? Potomci už jsou na světě?

Man: +obejme ji a líbne+ Děkuji moc, zlati. Páni, to je darů, to si ani nezasloužím +hihňá se vesele a čuchne si ke kytkám+ Zajímalo by mně, kdes je sehnala? +jestli je tahá až z Anglie, nebo jsi dala tu práci proběhnout zdejší město+

(kdybych někomu zapomněla odpovědět, houkněte na mně)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát zář 10, 2010 9:47 pm

Nesmrtelný: Tak v tomhle jste měl pravdu. +usměje se+ Tomu se říká upřímnost. +zasměje se, vůbec jí nevadí, že to vyznělo, že jde klidně i přes mrtvoli+ Tak kdybyste neměl nikoho kdo vám to tu ukáže, klidně se obraťte na mě. +usměje se+

Spike: +na vteřinku se zarazí, když si všimne, že k nim míří a donutí se zase usmívat+ Ale jistě, proč by ne. +řekne naprosto klidně s úsměvem na tváři, možná až moc sladkým, těká mezi těmi dvěmi a ani se neptá jestli se znají, je jí to aspon trochu jasné+ Omluvte mě na chvíli. Půjdu si to tu jen prohlédnout. +omluví se Spikeovi a Nesmrtelnému, vůbec se jí nelíbí Spikeovi pohledy, takže se rozhodne zkusit zmizet z dohledu a zamíří pryč+

Et: Já? No posledních pár dní bylo trochu perno. Jako vystoupení ve slastech, Becca s Man otvíraly nový obchod... +vyjmenovává vynechávajíc setkání s Angelem a Spikem+ Takže můj plán je vlastně dost podobný tomu tvýmu, jen se budu přesvědčovat, abych toho nepila moc a nakonec to prohrála. +usměje se+ A kde máš ostatní? Taky dorazí?

Styx: Tak doufejme, že to nebude tak hrozný. +zasměje se+ Vážně, příjmené? +povitáhne obočí+ Tak to jsem na to zvědavá. +vrátí jí culení+

Lana: Nemusíš se omlouvat. +usměje se+ Možná časem. +přikývne+ Tak já vás nechám v klidu to probrat a půjdu si to tu prohlédnout.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pát zář 10, 2010 9:49 pm

Styx : Mno stará nová :D Jmenuji se Hasseky Khurrem, byla jsem tu u zakládání Loska a pak jsem se musela na čas zdejchnout, to je dlouhá story*uculí se na ni* stačí když mi budeš říkat Khu než tu ohavnmost na začátku:D
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Manori » pát zář 10, 2010 9:50 pm

Styx: darů není nikdy dost, jak by řekl jeden náš aristokratický přítel kouzelník..*ušklíbne se vesele* ty jsou místní, pravé mexické...v tom počasí v Anglii teď neroste ani pořádný trávník...*zavrtí hlavou a spokojeně nastavuje tvář teplému větříku* tohle teplé, mořské podnebí mi tak chybí...*povzdechne si*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát zář 10, 2010 9:52 pm

Styx, zlato gratuluju ti, všechno nejlepší +olíbne jí tvářičky a pak se zasměje+ no jo, už je to pár týdnů +culí se+ ale to je teď jedno, dnes se nebudu bavit o mých starostech. Kde máš drahnou polovičku a +spiklenecky se k ní nahne+ kdo je tam ten chlapík +zašušká jí tichounce do ucha a mrkne směrem k nesmrtelnému+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát zář 10, 2010 9:53 pm

Nesmrtelný: +Jeho dojem že se mu ten chla vysmívá nejen přetrvává, on dokonce sílí s každým jeho slovem a gestem+ Ty moc dobře víš šmejde co tam děláme, protože jedinou tvou náplní nekonečného, ubohého života je strkat nos do věcí cizích lidí a ptáka do cizích ženskejch +rychle dýchá jak se vzteká, nebýt toho že se Neferet omluví asi by mu jednu pořádnou vrazil+

Neferet: Lásko počkej! +zavolá zaní, chtěl si tu sní promluvit, usmířit se nebo něco takového, ne ji zase naštvat+ Slyší! Počkej na mě! +rozběhne se za jejími vzdalujícími se záda a chytne jí za předloktí, takže si jí ksobě otočí čelem+ Odkud znáš toho chlapa? +zeptá se místo toho aby si to u ní začal žehlit+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Večírky