Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod John Wilmot » sob zář 11, 2010 7:14 pm

+nějak se tam dostane, nejspíš se nechá od někoho přemístit, hned vyhledá hostitelku+
Buenas noches, bella dama. +políbí jí ručku a podá jí velkou nádhernou kytici+ Jaká krásná párty. Zatančí si se mnou později doufám. +usměje se na ni+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 7:26 pm

Manori: Myslela jsem si to, že musíš mít ještě i nějaký další výcvik, než bystrozorský. Ten smrtijedský taky sice obsahuje lekce o zbraních, ale důraz klade především na kouzla, kletby a magii. Zbraním jako takovým jsem přišla na chuť až u Templářů. Tam mi ani nic jiného nezbývá. Neznají náš magický svět a kouzla +ušklíbne se+ Ale i tak jsem absolvovala pouze kurz na obranu, který nezahrnuje všechny zbraně a není tak hloubkový, jako kurz vyšší třídy pro bodyguardy a elitní vojáky +pokrčí rameny+ Tak teď už to chápu. Jako Postrachův žák musíš být opravdu dokonale vyškolena ve zbraních. To bys mi třeba někdy mohla i poradit +úcul+ Tak to je nesmíš za žádnou zklamat +pošeptá jí s úsměvem+ Co bychom si bez tebe počali?

Wilmot: Buenas noches, señor Wilmot +poklesne lehce v kolenou a kývne hlavou na stranu, jak to dělají šlechtičny+ Konečně první člověk, který mě pozdravil stylově +zasměje se+ Děkuji za nádhernou kytici +podá ji skřítkovi, který se o ni postará+ Señorita si s vámi určitě ráda zatančí. Ale až začne hrát nějaká hudba +ohlédne se po nějakém sluhovi a pošle ho za mariachi s příkazem začít, už ji nebaví poslouchat ta cédéčka+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob zář 11, 2010 7:38 pm

Styx: +usměje se na ni+ Nechci vás odvádět od ostatních hostů. Půjdu zatím okusit něco z pikantní kuchyně, už se na ni těším. +mrkne na ni, ukloní se a jde ke stolům s občerstvením+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 7:46 pm

Wilmot: Jistě, berte si, co hrdlo ráčí +rozloučí se zatím s ním a dojde do baru za kapelou, aby jim dala instrukce. Mariachi začnou hrát. Ozve se typická mexicko-španělská temperamentní hudba, doprovázená trojhlasným zpěvem, zatím jenom k poslechu, než hosté zaregistrují, že tady něco brnká+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob zář 11, 2010 7:49 pm

Styx: Kdo jsem? To se dá těžko říct, děla jsem už za život spoustu věcí. Byl válečník, umělec, rebelant, oběvitel, ale ponejvíc se věnuji obchodování, nebo jak se říká v dnešní době busny +vpoklidu sní kráčí po palubě+ Let mi je už... hodně +pohlédne na ni koutkem oka trochu rozverně+ Schválně kolik byste hádala? +zeptá se zvědaví na její odhad+ Přijel jsem sem na dovolenou +upije vína+ Mě plavba nevadí, pamatuju si na první cestu do Nového světa... Ameriky, tehdy plavba trvala nekonečně dlouho, ale stálo to zato. Tenkrát tam ještě nebyla žádná technická civilizace, jen původní obyvatelé. Bylo to tam stejně poklidné a divoké jako kdysi všude +opře se o zábradlí a nakloní se tak aby viděl do vody+ Moje poslední žena zemřela při bombardování Berlína. Byla velkou příznivkyní Hitlera a odmítala opustit Velké Německo, zato já utekl do USA +mírně se na ni pousměje+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod John Wilmot » sob zář 11, 2010 7:52 pm

+něco uzobne z občerstvení a pak si nechá nalít tequilu, potutelně se usmívá a obhlíží materiál+
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Lanevra » sob zář 11, 2010 8:01 pm

+Usadí se taka by na ní až vyjde slunce nepadl ani paprseček, nehodlá se totiž zvedat na to je moc líná. V ručce si ochraňuje sklenku a lahev má poruce. Rozhlíží se co, kdo, kde dělá, zejména pak vyhlíží Neferet a blonďáka se kterým odešla a Styx s podivným mužem+
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 8:07 pm

Nesmrtelný: +zaujatě ho poslouchá a zdá se jí být čím dál víc zajímavý+ Tak, hádala bych vám tak kolem čtyřiceti, ale jelikož jste zažil ještě Kryštofa Kolumba, tak vám bude nejspíš něco kolem šesti set let. Úctyhodný věk +zasměje se+ Vaše vyprávění je moc zajímavé a skvěle se poslouchá. Když jste prožil celý středověk, která éra se vám nejvíc líbila? A... dá se to vůbec porovnat s dvacátým prvním stoletím? Ten náš hektický život, války, moderní zbraně, pokrok, věda... co bylo lepší?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob zář 11, 2010 8:21 pm

Styx: +Nanejvíš pobaveně se suměje+ Celích šest století nakládáte na má bedra? +malinko si z ní utahuje, ale jen tak přátelsky+ Oh káž bych mám drahá měl na hřbetě jen šestrát století +pozvedne sklenku do vzduchu a zapije ty svoje roky+ Každá měla něco do sebe. Nejstraší byla mím domovem, středověk zdrtila mnoho mích přátel panovačnou rukou církve, moderní věk zas uvedl v úžas že lidé jsou stále stejní i přes pokrok všdy +mírná hořkost je z jeho hlasu přeci jen znát+ Války nejsou ve dvacátem a jednadvacátém století o nic horší než byli dřív. Propagantisté tvrdí že moderní diktátoři jsou horší než ti minulí. Nejsou, jejich mentalita a zhoubná touha po moci je stejná, jen jim do ruku vložili vzdělaní lidé mocnější zbraně. Nejprve se lidé zabíjeli kameny, ale jeden poprvé bodl železem. Pak se bodali železem, ale jednou první střelil zbraní. Dlouho se stříleli zbraněmi, teď vynalézají chemické zbraně. Je to pořád to stejné.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod John Wilmot » sob zář 11, 2010 8:26 pm

Lanevra: +nenápadně se k ní přitočí+ Dobrý večer, krásko. +usměje se na ni+ Musím říct, že ty šaty vám nesmírně sluší. +přejede pohledem po jejích křivkách+ Bavíte se?
John Wilmot
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky