od Styx » sob zář 11, 2010 7:26 pm
Manori: Myslela jsem si to, že musíš mít ještě i nějaký další výcvik, než bystrozorský. Ten smrtijedský taky sice obsahuje lekce o zbraních, ale důraz klade především na kouzla, kletby a magii. Zbraním jako takovým jsem přišla na chuť až u Templářů. Tam mi ani nic jiného nezbývá. Neznají náš magický svět a kouzla +ušklíbne se+ Ale i tak jsem absolvovala pouze kurz na obranu, který nezahrnuje všechny zbraně a není tak hloubkový, jako kurz vyšší třídy pro bodyguardy a elitní vojáky +pokrčí rameny+ Tak teď už to chápu. Jako Postrachův žák musíš být opravdu dokonale vyškolena ve zbraních. To bys mi třeba někdy mohla i poradit +úcul+ Tak to je nesmíš za žádnou zklamat +pošeptá jí s úsměvem+ Co bychom si bez tebe počali?
Wilmot: Buenas noches, señor Wilmot +poklesne lehce v kolenou a kývne hlavou na stranu, jak to dělají šlechtičny+ Konečně první člověk, který mě pozdravil stylově +zasměje se+ Děkuji za nádhernou kytici +podá ji skřítkovi, který se o ni postará+ Señorita si s vámi určitě ráda zatančí. Ale až začne hrát nějaká hudba +ohlédne se po nějakém sluhovi a pošle ho za mariachi s příkazem začít, už ji nebaví poslouchat ta cédéčka+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)