Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jean-Claude » sob zář 04, 2010 9:59 pm

*zvedne obočí* karatisty?*trochu zmateně se podívá po Postrachovi, který se tváří jako sfinga, tak to nechá být* ach..díky..*nechá si donést sklenku na okoštování a dál poslouchá Amona..rudej záblesk ho malounko překvapí, ale tenhle mág se mu začíná čím dál víc líbit, když ho tak poslouchá* výborně..pak si naprosto rozumíme..*koukne ještě na Postracha, jestli něco nemá, ale ten jen přikývne* myslím, že tahle vzájemná spolupráce se vyplatí nám všem..v mnoha směrech..*usměje se a ochutná vzorek, zatváří se uznale* opravdu výborné..tohle jsem...*okoštuje to podruhé* neochutnal snad nikdy..a to jsem tady dost dlouho...snad jen..*matně se vybaví* možná, když jsem byl u vás na návštěvě..*zadívá se na Postracha a tak nějak automaticky mu také nalije, když zjistí, že původní ma dopito* tedy, máte můj obdiv..*otočí se zpátky na Amona* takže na náš malý, ale mocný triumvirát?*navrhne přípitek*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Amon » sob zář 04, 2010 10:22 pm

+no van damme, ne? ;o) + Jo..z krvavýho sportu..nebo v čem to...+máven rukou, že to asi není jejich obor+
Mám rád lidi, se kterýma si rozumím. +upíjí alk+ A ještě rači nelidi. +zazubí se+
Jooo já umím tvořit jenom originální věci....příchutí mám celou škálu...určitě budete mít co objevovat...jenom pozor...občas je to silnější..+s todeskussem+ aby vás pak někdo omylem nesejmul... ále..raději než váš obdiv bych...trošku jsem to tu sledoval...a neuniklo mi jak po vás dááámy toužebně zírají...+nakloní se tak trochu spiklenecky+ vynechte z konečné fáze (=nepřefiknout!) támhletu...osobu..+ukáže z balkonu dolů na Beatrix+ je to čistě osobní záležitost...+stylem, že to nic neznamená, a i přesto, že mu to JC ještě neslíbil si s ním přiťukne+ Abysme dlouho žili!
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » sob zář 04, 2010 10:28 pm

*já vím, ale J-C ne-e, asi není jeho fanda:D...sleduje pohledem, kam Amon ukazuje a uznale se pousměje*dobrá, to vám mohu myslím slíbit...*a přituknou si, pak se na chvílu ztratí aby jako ukončil představení*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Amon » sob zář 04, 2010 10:34 pm

+napravíme... - Amon se spokojeně uculí+ Vrním spokojeností +ušklíbne se v souvislosti s kočkou a pesanem dole a dopije až do dna+
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » sob zář 04, 2010 10:46 pm

*taky dopije svou sklenku* jo...a zdá se že máme dole happy end...no, pomalu budu muset..*zvedá se* mám ještě nějaké schůzky s dodavateli zbraní..měli nějaké námitky s cenou, tak je půjdu přesvědčit o opaku...jsem rád, že jsme se dneska viděli..*mrkne na Amona*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » sob zář 04, 2010 10:50 pm

Tomuhle říkáš happy end? Nechci vidět bad end...+škleb a pustí se do topinky co mu donesou+ Doufám, že se brzo uvidíme, chybí mi stará parta. Dej jim to sežrat! +kývne na něho, aby ukázal, kdo je pááánem+
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » sob zář 04, 2010 10:54 pm

bad end..hm..předložky před krb? *navrhne, mávne mu, v šatně si vyzvedne věci a hurá za dalšíma povinnostma*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Neferet » sob zář 04, 2010 10:58 pm

+dojde si to pomalu k baru, pozdraví pány pokývnutím hlavy, na baru si vezme novou sklenku s vínem a pohodlně se tam usadí do křesílka, čekajíc jestli nahoru dorazí i holky+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob zář 04, 2010 10:59 pm

+musí se tomu smát, dožere topinku, utře si pusu a zabije to pivečkem, kývne na Neferet a obhlídne co dole+
Amon
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob zář 04, 2010 11:05 pm

+chce poprosit barmana o další velkou vodku, ale pak si to rozmyslí a nechá si přinýst celou lahev+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti