od Jean-Claude » sob zář 04, 2010 9:59 pm
*zvedne obočí* karatisty?*trochu zmateně se podívá po Postrachovi, který se tváří jako sfinga, tak to nechá být* ach..díky..*nechá si donést sklenku na okoštování a dál poslouchá Amona..rudej záblesk ho malounko překvapí, ale tenhle mág se mu začíná čím dál víc líbit, když ho tak poslouchá* výborně..pak si naprosto rozumíme..*koukne ještě na Postracha, jestli něco nemá, ale ten jen přikývne* myslím, že tahle vzájemná spolupráce se vyplatí nám všem..v mnoha směrech..*usměje se a ochutná vzorek, zatváří se uznale* opravdu výborné..tohle jsem...*okoštuje to podruhé* neochutnal snad nikdy..a to jsem tady dost dlouho...snad jen..*matně se vybaví* možná, když jsem byl u vás na návštěvě..*zadívá se na Postracha a tak nějak automaticky mu také nalije, když zjistí, že původní ma dopito* tedy, máte můj obdiv..*otočí se zpátky na Amona* takže na náš malý, ale mocný triumvirát?*navrhne přípitek*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."