od Styx » úte led 11, 2011 10:23 pm
+jak tak na něj kouká, pozná, že se zlobí+ Věděla jsem, že se ti to nebude líbit +řekne provinile+ Ale pochop, nemohla jsem ti to říct dřív. Určitě bys nesouhlasil s tím, co chci udělat a já to udělat musela. Nemohla jsem tě ani vzít sebou, protože bys tam nebyl nic platný, nedostal by ses dovnitř. Mne tam André musel propašovat jako svou milenku +rychle zarazí jeho protest+ Přísahám, že jenom jako +vztáhne k němu vlídně ruku+ Nechci tě v žádném případě obcházet. Vím, že bys mi dokázal kdykoliv pomoct, jsi skvělý kouzelník. Ale někdy je prostě lepší, když nevíš, do čeho jdu. Nechci ti totiž přidělávat starosti, nebo tě dokonce vystavovat nebezpečí. Příliš mi na tobě záleží +lehne si mu do klína, jak je tam opřený, pod hlavu si dá pro jistotu polštářek a chytne ho za ruku+ Na druhou stranu... chápu, že se zlobíš. Já bych se taky zlobila, kdybys mi nic neřekl a odešel beze slova na nějakou nebezpečnou akci... Bylo to ode mne pošetilé... +dlouze mlčí, než konečně promluví+ Ode dneška se ti svěřím se vším, vše budeme řešit spolu. Slibuji +políbí ho do dlaně+ Ale zase tak nebezpečné to nebylo. André měl jeho důvěru, takže bylo snadné se k tomu bastardovi dostat. Horší bylo dostat se odtamtud, ne pro mne, ale pro Andrého, neumí se přemísťovat bez prstenu. Nedostala jsem se k němu včas, abych se s ním přemístila do bezpečí. U dveří, kde hlídal, se na něj vrhly gorily a já mu nemohla pomoct, hůlku mi ochranka vzala už u vchodu. Musela jsem se rychle přemístit, jinak by mě dostali, mířilo na mně několik hlavní +zachvěje se jí hlas a na chvíli se odmlčí+ Myslela jsem, že ho na místě zabili a že mu není pomoci +pokračuje po chvíli+ Spletla jsem se. Žije... Nevím ale, jestli by smrt pro něj nebyla milosrdnější.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)