Zimmer Nr. 3 - Businesszimmer

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Zimmer Nr. 3 - Businesszimmer

Příspěvekod Eric » úte bře 06, 2012 11:28 am

Neviem, niekam do koša. +pokrčí ramená.+ Kúpite si nové. Beztak neboli moc pekné. +trochu si ju doberá, no. A vôbec to nevyzerá, že by chcel kamkoľvek bežať.
Ešte chíľu na Beu tak neveriacky pozerá, že či chce na toto naozaj počuť odpoveď.+ Môžete mi povedať, prečo vás to tak zaujíma? A prečo sa na to pýtate práve mňa? Ale pre váš lepší spánok... +pokrúti hlavou, že jej na to vôbec odpovedá.+ Neviem, aké to je, žiť bez toho, takže vám nemôžem povedať, čo by mi vyhovovalo viac. A nosím ho vľavo. Ale nie pre to, že by som bol zabiják. Spokojná? +zamračí sa.+

Nie, neprešpikoval som Mýtinku štenicami.+ pokrúti zamietavo hlavou.+ Toľko materiálu jednak nemám a jednak je to zbytočné.+ Pri jej ďalšej vete sa musí pobavene uškrnúť.+ Beatrix, Beatrix... +pokrúti hlavou.+ ...o vojerskych úchylkách by ste mi mohla rozprávať skôr vy, nemyslíte?+ následne však zvážnie.+ Vyhrážate sa mi? +po tom pobavenom úškrne nie je naraz ani stopy.

Po tom, jak sa Bea zatvári si povie, že ani ona nie je celkom pri zmysloch.... z čoho cítiť poriadny prúser. No nepovie nič. Len keď ho Bea začne zas objímať, tak nejak automaticky vyskočí, aby bol z jej dosahu a trochu pri tom zneistie. No celkom dobre sa mu darí tú neistotu maskovať.+ Cením si toho, že sa snažíte rozobrať moju osobnosť, ale verte mi, som zmetok, jak ste povedali a toho by ste sa mali držať! +nekompromisne.+ Nechcem vás vyhadzovať, ale budem musieť odísť. Dokončíme náš rozhovor niekedy inokedy, dobre?
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » úte bře 06, 2012 12:12 pm

Do koša?! Já nechci nový! +nakrčí nosík+ Teda z koša taky ne, ale...měla sem je na sobě když se Kristián vrátil! A...byly červený! A pohodolný!
+viditelně zainteresovaně ho poslouchá a pokrčí ramenama+ Vás by to nezajímalo? +rozhlídne se+ Nikdo jinej tu nenííí! +koho by se zeptala a spokojeně se usměje, že jí na to odpoví+ Vľavo. +spokojeně se spiklenecky zachichotá+ Ale určitě jooo! +proto, že je zabiják+ Mhm. +přikyvuje, že spokojená je+

+Udělá pusou kačenku+ Neprešpikoval...no jak vás znáám..né, že byste teda musel...+že tam má ty svoje kamery+ Já? Já to dělám jen pro bezpečnost našich hostů! Jejich zdravíí mně leží na srdci! +koukne na něho trošku vyjukaně+ Vyhrožovat vám? Proč bych to dělala? Ste přece Kristiánův kamarád, a já vás nechci zabíííít! +fňukne, jakoby právě dostala takovej úkol a kouká na něho, že přece ví jak to tam funguje a jak by to dopadlo, kdyby něco uniklo ven.+

+Jak jí zdrhne, tak asi padne na postel-sedačku, nebo kde to sedijou+ Humpf...au..+nadzvedne se a ublíženě smutně na něho koukne+ Vy mě nemáte rááááád! +začne fakt nešťastně popotahovat na pláč, ja malý dítě, no když ju vyhazuje, tak tak nějak rezignovaně sklopí ramena, nejistě se postaví a teď už s regulérním pláčem se sune ke dveřím+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » stř bře 07, 2012 11:54 am

Takže ste ich rada nosila? +spýta sa. Toho Kristiána radšej prepočuje.+
Iste, že len pre bezpečnosť... aj tie sprchy na základni, máte len pre bezpečnosť, že? +prekecne sa, no než si to uvedomí, je už asi neskoro.+ To dúfam, že nechcete, Beatrix. Ja by som zas veľmi nerád zachraňoval svoj krk na úkor vašeho. +povie a aj keď sa usmieva, je absolútne jasné, že to myslí vážne. No potom ešte dodá.+ I keď som si istý, že niektoré informácie by sa predávali samy za celkom slušné peniaze. Nič také neurobím. Máte moje slovo.
+Jak je jasné, že sa Bea púšťa do plaču, prejde si rukou po tvári a krúti pri tom hlavou štýlom, že čo má s ňou robiť...+ Bea, ja vás mám rád. Naozaj. A som rád, že sa máte s Kristiánom radi. Len prosím neplačte. +snaží sa jej dohovoriť.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř bře 07, 2012 7:51 pm

+Přikývne, že jo+ Ale obnošený nebyly! Jenom na speciální příležitosti, schůzky a tak. +joo Ericu, ty toho už viděly...+
+našpulí pusu+ No ty sou taky kvůli bezpečnosti! Co kdyby tam někdo někoho znásilnil? Na to já musím dohlížet! Takový společný sprchy nejsou pro provozovatele žádná sranda! +ona asi ani nečeká, že by eric už dávno neviděl všechno na mýtince zevnitř+

+Chvílu na něho kouká, jak se snaží přebrat si to se zachraňováním vlastního krku, no stejně jí to moc nedojde, tak se na něho jenom tak mile usměje+ Já vám věřím. I když lžete! +udělá takovej káravej výraz+
Všechno se prodat nedááá! To by bylo mooc mooc baaad! +souhlasně+

+posmrkne a koukne na něho teď už megaublíženě+ Nemáte! Pořád mě jenom vyhazujete! Nejrači byste se mě zbavil! A nesnášíte, že se máme rádi! Kdybyste mohl, tak mě vygumujete ze světa! +to už posmrkování nabere na otáčkách a pěkně srdceryvně se mu tam rozbrečí, protože ju to tááák mrzíí+ A přesvědčíte Kristiána, aby sem už nechodil a on zase utečééé! Já nechcu brečeeet...+zaskučí a stojí tam se skloněnou hlavou a svěšenýma ramenama jak hromada neštěstí+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » stř bře 07, 2012 9:23 pm

Beatrix! +bezradne, jak tam tak stojí a plače... Chvíľu váha, no napokon k nej podíce a opatrne, váhavo ju objíme.+ To nie je pravda... ja znášam, že sa máte radi a odnikiaľ vás nechcem vyh´gumovať. Kristiána o ničom presviedčať nebudem... A mám vás rád. +umienene.+ Tak už prestaňte plakať. +dohovára jej.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř bře 07, 2012 11:15 pm

+Docela překvapeně na něho koukne uslzenýma očima, ale ani se nehne, páč má hrozně hrozně lítostivou náladu, ale tak trošku se o něho opře - aby si to náhodou nerozmyslel a neodstrčil ju zase+ Nemááte! Vyhodil ste mi lodičky! +fňukne+ A nedáte mi ani napít když dojdu!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » stř bře 07, 2012 11:56 pm

(mimochodom, to musí byť dobrá scéne... už len chýba, aby tam nabehol Kris :pii )

+Len si povzdychne, ale nepúšťa ju.+ Aj tak si predsa vždy tu mínerálku vezmete... dobre, viem, že som hrozný hostiteľ. Nabudúce vám ju už ponúknem, dobre? A teraz pekne prestaňte plakať. +uškrnie sa na ňu, ale tak milo, pobavene.+ Čo by na to povedal Kristián, keby nás tu takto našiel?
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » čtv bře 08, 2012 12:42 am

(Láách! to by bylo vtipný!)

Ale to není fér! Proč si musím vždycky všechno udělat sama? Já tu chcu být vítanáá! +opře se o něho i ledovýma packama a trošku se k němu přitulí jakoby se chtěla skovat snad i před ním a chvílu se tak nějak zapomene smyslama mimo, no pak na něho koukne nahoru a posmrkne zase, páč má soplíík..né moc, neboj, ale už neplače+ Kristián by povedal..."hněváš sa?" +a začne se tomu skrz slzy smát, ale s takovým láskyplným výrazem+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » čtv bře 08, 2012 1:07 am

VIete ako to je... všetko si človek aj tak najlepšie spraví sám. +A teraz sa už pobavene usmieva naozaj. Prituliť ju nechá sám ju o čosi mocnejšie objíme, ale nie zas moc, no keď sa jeho holej kože dotkne tými ľadovými rukami, strasie sa dostane husiu kožu, ale nepustí ju. (Kapesník žiaľ po ruke nemá... s tým chodí Kris ;) ). Tiež sa začne smiať, celkom uvoľnene.+ Skôr by povedal... "hnevám sa"... smeroval by to mne, pretože ja som ten polonahý, čo navyše nemá ani spodky.... +a teda nutno poznamenať, že ako sa k nemu Bea tak tisne, bez toho aby to chcel, jeho prirodzenie si tak nejak robí, čo chce...ehm... ale on si to teda nejak zvlášť nevšíma.+ ... potom by vytiahol svoju berettu a odstrelil by ma. +dokončí s pobaveným úsmevom.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » čtv bře 08, 2012 1:19 am

No jooo...+povzdychne si a už vypadá poměrně "zabydleně" u něho+ jenže né všechno je vlastnoručně nejlepšíí. +nakrčí čelo, ale jak se směje, tak se směje taky, páč i trošku odskakuje, jak je o něho opřená+ Já to slovo miluju! "hněvat se" +řekne to takovým vtipně vážným hlasem+ to prostě nemá konkurenci! Nééé, to on by neurobil! +vrtí vehementně hlavou+ Ale za ty spodky by vám asi nadal...on nosí trenýýrky! +směje se tomu puberťácky a plácne ho do ramene+ Což je furt hygieničtější než naostro! +chudák kristián asi škytá... a pak se bea tak nějak zamyšleně zastaví a přesně v těch místech se o něho zkoumavě otře+ To je vlevo? +zaujatě koukne se na pravou ruku, na levou ruku, no nějak jí to nesedí - věčný problém se stranama+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty