od Beatrix » pon pro 20, 2010 7:26 pm
Jak chceš...+šeptne, že nevadí, když zůstane, ale vzápětí se zamračí, co slyší z telefonu, že ani nesleduje kam Kris kouká+ Cože? To ses zbláznil ne? Jasně sem ti říkala, že tohle nechci! Ptali ste se Abruzziho? A jako, že je má dovolenou znamená, že neplatí co řekl?! Ne, to teda nechcu! Jestli to prodáte, dete ke zdi! Vy i ta vaše povedená banda! +už stojí a otočí se ke Kristiánovi zádama, aniž by si všímala toho sajrajtu na zemi+ Ne, ne, ne, ne, neee! Co? Jako já to budu platit? Za vaši blbost?! Sakra! Zavezte to na Mýtinku a nějak mu vysvětlete, že to nedostane. No to teda nedostane...leda přes mou mrtvolu! +načež se trošku zarazí+ Tohle zboží neopustí mýtinku. Je to dost jasný? Co já vím..slibte mu třeba vánoční dárek! +típne to+ Scheissarbeit! +zafuní a otočí se ke Krisovi+ Emm...+všimne si na co kouká a jak se tváří+ To je Chrisova...+zvedne Chrisovu pistoli+ Tahle je má...+rozhrábne bordýlek a vytáhne svou. +a jako by mu četla myšlenku mu odpoví s trochu otráveným výrazem ve stylu: jestli si snad myslí, že kdyby ho chtěla zabít, neudělala by to už dávno+ Mám s sebou snad nosit zlatou cihlu, a když po mně budou střílet, tak ji po nich hodit? +udělá na něho ježčí oči, že to už přece vyřešili+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.