Hrad Pána Zla

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Memory » ned říj 23, 2011 8:36 pm

Amon: "Ani nevieš, akú múdrosť si teraz povedal." povie, ale netvári sa pri tom veľmi veselo. "Ešte si dáte panáka?" pozrie na oboch a než by niečo vôbec stihli odpovedať, už všetkým nalieva. "Viedeli ste sa v poslednom čase s Beou?" opýta sa, keď mu podáva pohárik.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon říj 24, 2011 5:33 pm

Amon: +Tváří se v kuchyňce, jakoby varnou konvici viděla prvně v životě. :lol: + Jsi trochu zchudl, ne? Že nemáš na personál. A nebo nemáš nikoho v rámci utajení. + A jak se Memory ptá, taky po Amonovi tázavě koukne.+ No jo, viděl jsi teď někdy Beu? Na Mýtince se dějí různé eskapády...+ A nakonec přece jen začne kafe připravovat. :pii +

Mem: Teda, to jsem ráda, že nebudeš patřit do žádného spolku. Zdá se mi to pro nás bezpečnější. Panáka bych si ještě jednoho dala.. ;)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon říj 24, 2011 10:02 pm

Memory:
Asi by ses divila, ale já mám docela přehled o svých poddaných...člověk se musí občas dívat kolem sebe, sbírat zkušenosti, poznatky. To si piš, že dáme! S Beou? +docela tázavě se na Memory zadívá, že zrovna ONA se ptá.+ Jo, vidíváme se docela často...

Tak na zdraví holky!+hodí to do sebe+

Moll:
No no no! Sekretářka má dovolenou a yohannka stávkuje, tak co mám dělat? +rozhodí rukama+ Jááá vařit kafe kolegům fakt nebudu.
Taková péče o Beatrix? Co provedla? Jo...mám docela podrobný informace...+sjede pohledem k Memory+ o všem.
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Memory » pon říj 24, 2011 11:44 pm

Amon: "Prečo ten tázavý pohľad?" pozrie naňho zaujato. "Len ma tak napadlo, či sa vídate a tak. Videla som nomináciu na soulmates, že ste tam boli nominovaní." vysvetlí. Pripije si s nimi. "Na zdravie."

"Prečo yohannka stávkuje?" nedá sa jej neopýtať a prekvapeně na Amona pozerá, keď položí prázdny pohárik na stôl. Pochopí Amonov pohľad, tak len previnilo sklopí oči. "Ja za to nemôžem." zamumlá potichu.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte říj 25, 2011 3:16 pm

Amon: Tak na zdraví!+ Pozvedne sklenku od kávovaření.+ No jo, to jsi musel Yohanku nějak namíchnout, ne? Ta jen tak stávkovat nezačne! Ovšem Beatrix - spřízněná duše...taky jsem to četla....Mimořádně vyvedené!

Memory: +Koukne a Amona a pak zpátky na Memory.+ Koukám, že tady se všechno rozkecá. A nebo Amon má prostě přehled o všem.. :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » stř říj 26, 2011 1:59 pm

Memory: Prečo, prečo...po tom vašem dobrodružným půlroce se s ní nedá vydržet, preto.
+zavrtí hlavou+ Netuším, kdo si o nás dvou může myslet, že sme spřízněný duše? Vypadáme tak snad? +zadívá se na obě a čeká samozřejmě potvrzení, že ne-e+

+pokrčí ramenama+ Vím já? S tou je to ještě snadnější než s Beou..+ušklíbne se+ Kdyby ty dvě byly skládačky, mají puzzlisti co dělat na sto let! Prostě sem nechce chodit..tak jí to posílám dom..+uculí se tomu spokojeně, jak nad ní vyzrál+

Já vím všechno! +ujistí molly+ Zvlášť to, co bych ani vědět rači neměl... Nemůůůže, tady preventivně rači nikdo za nic nemůže...kéž by jednou někdo za něco mohl! +blejsknou mu hezky rudě očka+
Amon
Mág

Příspěvekod Memory » čtv říj 27, 2011 12:36 pm

Amon: Prekvapene zamrká a chce niečo namietať, no nakoniec si len potichu pre seba zahundre. "Ja som to tiež nemala zrovna ľahké." a ide radšej Molly pomôcť s kávou. Na ten jeho spýtavý pohľad len pokrčí plecia. "Ty máš snáď pocit, že nie ste?"

Jak Amon na ne zablýská očičkami, aj v tých jej zaiskrí, ale hnevom.... to má asi z toho todeskussu.... a skôr, než by sa stihla zaraziť, nahnevane odvrkne. "Dobre! Tak je to teda všetko moja vina! Najskôr som vyhnala Kristiána a potom aj Christophera! Je to tak lepšie!?" hľadí mu nahnevane do očí nedbajúc na to, že za toto asi príde o hlavu.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Amon » čtv říj 27, 2011 2:08 pm

A čím bysme mohli být? Že bysme byli tak spříznění, že sme se rači rozešli, aby to vesmír vůbec ustál? +oždibrává tam medovník, protože holkám to vaření na jeho vkus trvá nějak dlouho...aby jim nepošel zatím na nedostatek cukru..+

+Zvedne jedno obočí, dojde pomalu k Memory a dívá se na ni tak majestátně zvrchu, že fakt budí dojem, že po ní hodí avadu, zakroutí jí krkem sám vlastnoručně, nebo ju brzo spálí rudým pohledem, jak mu planou oči. Po docela dlouhé napjaté chvíli se ale tak až jakoby blahosklonně usměje a vezme ju kolem ramen+ No není ti líp? +ignoruje jakýkoliv možný překvapený pohledy, či námitky+ Když se člověk přizná, vždycky se mu uleví! +mávne rukou na důraz svých slov+ Musíš se s tím smířit, víš, vina není vůbec nic špatnýho! +pokyvuje moudře hlavou a pak se k ní nakloní a tak jakoby tlumeně, jakoby jí vykládal tajemství:+ Vím, že za toho tvýho cucáka nemůžeš - +zarazí se, ne snad proto, že by se to označení mohlo Memory dotknout, ale proto, že by mohla mít zmatek v tom, o kom zrovna mluví+ - jako tvýho bratra. +upřesní+ Za to může Beatrix. Já se divil, že to vydržel vůbec tak dlouho, ale stihl to tak tak, ještě chvílu a ještě by si ho chtěla brat a doví co...+vrtí hlavou, že to by dobrotu nedělalo - pro Kristiána+ Ale Jerry...+povzdychne si. bere to tak, že Jerry by Memory kopačky nedal, kdo by takové ženské taky dával, takže z toho usuzuje, že ho pryč poslala fakt ona+ Tíms mně sice hezky nahrála, ale protože je Bea taková...+nadechne se, aby zahnal zvířecí označení+ tak pro mě dělat nebude. Škoda. Bral bych ho hned.
Amon
Mág

R.e: Hrad Pána Zla

Příspěvekod mollyz » čtv říj 27, 2011 9:48 pm

Amon: +Naštestí stihne kafe dovařit dřív, než se s Mem povražděj. Podá oboum hrnečky.+ Trochu jsem mimo situaci, přátelé. Ale musím uznat, že ty a Bea jste opravdu jako oheň a voda. Nedávno jsem byla na Mýtince, když tam Beušce zrovna vybuchlo nějaké čerstvě dodané zboží či co, a byl to docela nářez. Nejvíc jsem byla v šoku z té její armády. To víš...výbušniny, třaskavina a jiné kraviny znám od Fabiena, ale kupu pobíhajících mužských v maskáčích...to se dá zažít jen u Beušky na Mýtince... :lol:

Memory: +Podá jí hrneček.+ Netušila jsem, že tvůj přítel se znal i s Amonem.+

Amon: Jak tak poslouchám, máš prsty skoro ve všem...Najdeš mi Isamuna?+ Vyjede to z ní jako střela a ani nestihne uvažovat, co řekla.+ :oops:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned říj 30, 2011 10:40 am

To čo jej Amon hovorí sa jej rozhodne nepáči a chvíľu jej skutočne trvá, než prehltne všetky tie protiútočné slová, ale konečne jej tak nejak dojde, s kým sa to vlastne plánuje pustiť do hádky, tak ešte radšej prehltne aj poznámku na margo toho cucáka. Sklopí pohľad, aby si to všetko náhodou Amon neprečítal v jej hlave. "Ok, hneď mi je lepšie." zamumle, ale ten sarkasmus sa jej úplne skryť nepodarí. Tak si radšej vezme od Molly hrnček kávy a je potichu. Počúva, čo hovorí Molly a zas ju skoro pichne pri srdci, keď si uvedomí, že na Mýtinke pri tom výbuchu sa vlastne s Chrisom videli naposledy.

Molly: "Ja sama netuším, s kým všetkým sa vlastne poznal." povie potichu, opäť s tým náznakom sarkasmu, ale potom sa na Molly malinko, vďačne usmeje, keď jej podá tú kávu. "Ďakujem."
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord