(Mem: Neblázni, já i Amon jsme zhruba tak stejně rychlí jako ty.. A jestli mě necháš s Amonem o samotě, tak...tak...tak začneme smažit řízky!! )
Memory: +Trochu překvapeně se na ní podívá a doleje jí sklenku.+ Pokud víím, tak ve službě je Fabien...a slíbil, že vyvenčí i tu tvou havěť....Když už mluvíš o těch elixírech lásky...Vyzkoušela jsi ho někdy na někoho?
Amon: +Vyprskne smíchy, když řekne Kraft.+ No...těsně vedle, ale když budeš hodnej, tak ti to prozradím.. + Zaze se zakouká z okna.+ Ne, myslím, že jsi Sama nikdy nelanařil, jen mě tak napadlo...Sam je architekt a cestovatel a taky hudebník a malíř...+Pak radši mávne rukou.+ Myslím, že tu nejsme na smuteční slavnosti. Vážně jsem netušila, že jsou na tom kouzelníci tak mizerně a že mezi mudly je tolik potenciálu. Před časem jsem se ptala na nábor...Jak to vlastně s mudly děláš? Jak poznáš, že je to tvůj člověk - tedy myslím, že se ti bude hodit? Přece jen kouzelníci mají svoji magii, kterou ty můžeš přečíst...jak to čteš u mudlů? Třeba já jsem měla vždycky trochu problémy léčit mudly - ne proto, že bych nechtěla, ale hlavně proto, že některé moje metody se zas tak moc nehodí na mudlovské tělo. Myslím, že jsou mudlové v tomto směru křehčí a míň vydrží...