Hrad Pána Zla

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod mollyz » stř lis 02, 2011 11:02 pm

(Mem: Neblázni, já i Amon jsme zhruba tak stejně rychlí jako ty.. :lol: A jestli mě necháš s Amonem o samotě, tak...tak...tak začneme smažit řízky!! :o )

Memory: +Trochu překvapeně se na ní podívá a doleje jí sklenku.+ Pokud víím, tak ve službě je Fabien...a slíbil, že vyvenčí i tu tvou havěť....Když už mluvíš o těch elixírech lásky...Vyzkoušela jsi ho někdy na někoho?

Amon: +Vyprskne smíchy, když řekne Kraft.+ No...těsně vedle, ale když budeš hodnej, tak ti to prozradím.. :pii + Zaze se zakouká z okna.+ Ne, myslím, že jsi Sama nikdy nelanařil, jen mě tak napadlo...Sam je architekt a cestovatel a taky hudebník a malíř...+Pak radši mávne rukou.+ Myslím, že tu nejsme na smuteční slavnosti. Vážně jsem netušila, že jsou na tom kouzelníci tak mizerně a že mezi mudly je tolik potenciálu. Před časem jsem se ptala na nábor...Jak to vlastně s mudly děláš? Jak poznáš, že je to tvůj člověk - tedy myslím, že se ti bude hodit? Přece jen kouzelníci mají svoji magii, kterou ty můžeš přečíst...jak to čteš u mudlů? Třeba já jsem měla vždycky trochu problémy léčit mudly - ne proto, že bych nechtěla, ale hlavně proto, že některé moje metody se zas tak moc nehodí na mudlovské tělo. Myslím, že jsou mudlové v tomto směru křehčí a míň vydrží... :dead:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » stř lis 02, 2011 11:21 pm

Mem: (bych to taky nehrotila, jak odpovíš, tak odpovíš, já taky odpovídám podle nápadu a nálady a zase s amonem mluvíte každej o něčem jiným - on říkal, žes mu nahrála, páč kdybyste se nerozešli, tak by Jerryho nemohl lanařit k sobě, protože by dělal furt naplno pro beu) To není tvá chyba zlato, +obejme ji a druhou tlapou obejme Molly, takže je každou drží pod jedním křídlem+ No to nám teda bude vadit! Podívej na ten medovník! Vidíš jak smutně se dívá? A volá - Memory, vem si mě! Prosííím! +zaxichtí se mile a lepne jim každé pusu na tvář+ Hlavu vzhůru holky! Každá tu svou teda...chystáte se vůbec na tu sobotní slavnost? +zvědavě+

Moll: Já su hodnej pořád! Náhodou ty se směješ, ale Kraftovi se chce do postele dostat každá. Zašlo to už tak daleko, že sestřičky kromě životopisu posílají i fotky v plavkách! Sem slyšel teda...+zakecá to rychle, jako by je vůbec neměl tu čest vidět taky...+
á další architekt? to je dnes nějaká oblíbená činnost! +poznamená+ takže multifunkční, joo kdo umí...+uznale+
Jak kteří kouzelníci, samozřejmě. Proč by nebylo? Mudlové jsou vynalézavější, víc se musijou snažit. Neříkám...+gestikuluje u toho důležitě rukama+ krev není voda a kouzelník bude mít v určitých ohledech vždycky navrch, ale šikovnej mudla...to se vždycky hodí. A někdy je obzvlášť dobrý mít lidi zvenku.
Nenabírám mudly na ulici, většinou jde o známýho známýho nějakýho smrtijeda, někoho z Beiných žoldáků a podobně. Zajímám se o výsledky jejich práce, toť vše.
Chápat mudly jako..komplexní osoby je problém, vlastně kdybych nežil s Beou, asi bych je ani pochopit nechtěl...ale ona s nima má hodně společnýho...což se v pravým měřítku projevilo až po našem rozchodu, ale řekni sama - copak je tady Jerry neschopnej? Nebo Adelstein, nebo Abruzzi. To sou samo kousky, který bych bral k nám všema deseti. No bohužel...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Memory » čtv lis 03, 2011 12:25 am

(By ste potom zopár doniesli do Munga ;) :D )

Moll: Chvíľu sa zdá, že bude protestovať, no nakoniec si nechá doliať sklenku a niekam sa tam usadí. "Tak dobre. Nebudem teda trhať partiu." usmeje sa a dokonca celkom potešene, že ju odtiaľ nechcú pustiť. Pokrúti hlavou. "Nie, nezkúšala. Ale vždy som si hovorila, že by som to niekedy skúsiť mala. Lenže potom je problém, ako sa dotyčného, očarovaného zbaviť." zasmeje sa. "Čo ty? Už si ho na niekoho použila?" pozrie na ňu spýtavo.

Amon: (Však hovorím, že som seknutá....vidíš? Aj význam slov mi uniká :roll: :pii ) Aj keď je najskôr dosť napnutá a prekvapená, ako ich Amon objíme, nečakala to... no po chvíľke sa uvoľní a je rada. Tak sa naňho vďačne usmeje. "ďakujem." šepne. Keď ju začne lákať na medovník, musí sa rozosmiať. "Tak ja si teda ešte kúsok dám, keď ma tak pekne prosí." uškrnie sa a mrkne naňho. "No, ja sa tam chystám a mám aj nachystanú masku." povie hrdo a ukusne si kúsok medovníku. "Čo ty, Amon? Stretneme ťa tam?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv lis 03, 2011 9:42 pm

Memory: +Vymaní se z Amonova objetí a taky se posadí.+ Nóóó....abych pravdu řekla, ale ty Amone neposlouchej!!! + Otočí se po něm, takže je jasné, že bude špicovat každé slovo.. :lol: + Jednou jsem nápoj lásky uvařila a dokonce i použila! Bylo mi sedmnáct a byl aplikován na spolužáka ze školy. ovšem - přesně, jak jsi řekla...Zbav se jich pak! Zase mě z toho vysekal Fabien. Ten chudák kluk, co se toho napil, se choval jako ovce, nebylo na něm už vůbec nic přitažlivého...Jednou ho dokoncem málem přejel vlak. Ještě, že znal Fab protilék...+ Povzdechne si.+ Jooo...bývala jsem taky adolescentní telátko...kdo ne?

Amon: Je tu snad víc architektů? O tom nemám ponětí. + A pak překvapeně hvízdne a omylem si típne cigaretu.+ Fakt? Netušila jsem, že by byl Kraft tak žádanej. No, asi je nějak přitažlivej...duchovně nebo dobře souloží, ale na první pohled...no, řekni sám! A už vůbec jsem netušila, že všichti ti Beatrixini milenci byli mudlové...Dokonce i Abruzzi...To jsem z toho vedle! Co s nimi vlastně je? Máš o tom nějaký přehled, když je Bea ta tvá spřízněná duše?...Promiň, že si z toho utahuju, ale já Fabien tu nominaci vyfasovali taky... :ss
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » pát lis 04, 2011 12:51 am

Memory: +přihraje jí ten medovník a při té příležitosti si taky uzme no+ Já se tam taky chystám..stretneme, stretneme..aleee nevím jak poznáme, že sme to my. Já se bojím, že ani sám sebe nepoznám! A vůbec, slavíme! +lapne flašu a dolije jim všema+ Na zdraví tady paní doktorky! +připije memory, ťukne si s nima a řádně na ex to vypije, aby byla teda fakt zdravá+

Molly: Chmchm...+nespokojeně, že mu zdrhla+ Já neslyšííím! +špicluje jak jen může+ Jáá ne! Já adolescentní tele teda nikdy nebyl...+to, že z toho asi nikdy neopak nevyrostl ponechá stranou..+
Mhm, tady soudruh bratr +kývne k memory+ o sobě rozhlašoval, že je dokonce bytovej architekt. +udělá xicht, že netuší co to jako je moc+ Jak netušila? Kraft je místní playboy! Co já? Já nemůžu říct ani ň, Kraft není můj obor! Joo kdyby byla nějaká paní Kraftovááá..to už bych možná něco říkat mohl.
Ty ses s nima nikdy nepotkala? No tak..ono se s tím, že je někdo mudla moc lidí nechlubí..+a sám rači pomlčí+ No Abruzzi pro Beu dělá dál, víceméně teda v Itálii, měl i svoje kšefty...Mário se vrátil do své branže..kdo tam byl dál...Adelstein, ten pro ni dělá furt, i s paní ex Adelsteinovou...no všichni to nějakým zázrakem přežili. +pokrčí ramenama, že nechápe+ Jo vlastně, vy tééž, ale vy k tomu máte aspoň předpoklady! Schválně! Kolikrát ste se pokusili vzájemně zabít? hm?
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » sob lis 05, 2011 7:54 pm

Amon: Néé...vážně nikdy jsi ani neuvaqžoval o tom, že někomu ten lektvar podstrčíš? +Směje se, jak Amon špiucuje uši, upije ze sklenky a udělá mu místo vedle sebe na kanapi, aby tolik netrpěl :lol: .+ Věřil bys tomu, že jsem fakt nikdy o Kraftovi v souvislosti se ženskejma neslyšela? Nikdo z mých kámošek o něm nebásnil...Ani Bea, ani Manori, ani Tirage, ale ta dlouho básnila o někom úplně jiném.. :mrgreen: ...od vás...Fakt nevím. Zato jsem hodně slyšela o té jeho řezničině, co vydává za medicínské znalosti...to víš, profesionální řevnivost.
Z Beatrixiných milenců jsem viděla jen Abruzziho - jednou na nějaké slávě...a myslím, že to bylo někdy těsně po tom, co se ke mně nastěhoval Fabien a on si na Beu dost myslele, takže jsem ho musela před Abruzzim zachraňovat, aby ještě něco nevyvedl. :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned lis 06, 2011 1:53 am

Molly: "To by som nepovedala, že Fabien má tak rozsiahlé vedomosti." musí sa malinko pobavene uškrnúť. Potľapká ju priateľsky po pleci. "Kto z nás nebol?" mrkne na ňu.

Amon: Zasmeje sa. "Keď sa nepoznáš sám, tak čo potom my, chudáci?" (a ja som sa tam teda skutočne nespoznávala :pii ) Ťukne si s ním a napije sa a potom urobí nakrčený xichtík, chvíľku lapajúci po dychu. "Čo to vlastne pijeme?" opýta sa, teda dosť skoro.... Keď Amon hovorí o Krisovi, tak sa len trochu previnilo uškrnie. "Na jeho obranu musím povedať, že keď bol malý, naozaj chcel byť architektom."

Počúva Molly a musí sa ozvať. "Ja som sa s Kraftom stretla a zas taký řezník sa mi nezdal. Povedala by som, že medicínu aj lektvarčinu celkom ovláda. V porovnaní s tým řezníkom, čo má Bea v pivnici...." spomenie si na to, ako raz zachraňoval Chrisa a trochu posmutnie. No hneď tie myšlienky zaženie.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned lis 06, 2011 10:12 am

Amon: A kolikrát jsme se s Fabem skoro zabili?+ Směje se jako blázen.+ Pokoušíme se o to každou chvíli...a děláme si naschvály...čím dál větší. Fabien je nemožný, krade Samovi oblečení, vždycky vykouří všechny moje cigarety, myslí si o sobě, že je nejlepší, posmívá se mi na veřejnosti, krade mi jídlo z hrne...+Ale že by byz něj byla nejspíš už dávno po smrti a že je bez něj poněkud ztracená, to neřekne.. :P +

Memory: A čím je tedy pan bratr, když není architekt, jak říkal Amonovi?...No, on má Fab opravdu dost rozsáhlé znalosti, i když na to nevypadá. Proto je to vrchní léčitel. Počítám, že ti taky připadá jako pošuk.
Vážně jsi Krafta viděla? Já ani nevím, jak vypadá...slavný milovník. :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned lis 06, 2011 5:02 pm

Molly: Já žádný lektvary nepotřebuju, mě už od přírody všichni milujou! +zatváří se výmluvně a ochotně si sedne k holkám+ To není možný! yohannka s ním jednu dobu taky spávala, Styx udělal něco s rukou a kamkoliv dojde, tam po něm ženský šílijou. Bea ne, je to kouzelník, kdyby byl mudla..zato mu jak ona, tak yohannka vděčijou za život a za vizáž. Nejen svou. Mh..Tirage...+zamrmle, o tom přece jen něco ví+ Jaké řezničině prosímtě? To by mě zajímalo kde? On asi člověk nemůže dělat vedoucího doktora na profi klinice, když bude úplnej debil.
Fabien na Beu? +zakroutí hlavou+ do čeho se to ti chlapi dobrovolně ženou!

Memory: Vy? Vy si budete myslet, že su někdo jinej. +upíjí spokojeně kafe+ Nějaký zbytky z palírny, asi meruňky...+očuchne skleničku, moc se nezabívá tím co pije, dokud to teče+
keď som bol malý já, chcel som byt krotitelem lvů, no a vidíš...+rozmáchne rukou+
Celkom ovláda...+nestačí kroutit hlavou+ Holky, ten chlap by měl už čtyři nobelovky, kdyby nedělal pro nás.

Molly: To sou všechno radosti života! Například já Bei prostřelil nohu. Ona mě jednou trefila hrnkem do oka...pak sem po ní hodil televizu...+zatváří se ala starý dobrý časy a napije se+
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » ned lis 06, 2011 8:07 pm

Amon: Jak jsi po ní mohl střílet? +vyděsí se.+ Vážně tě trefila hrnkem?...To já jednom po svým bývalým hodila whiskovku, ale netrefila jsem jsem se. Vždycky jsem na házení byla dost mizerná. Sklenka rozbila okno a přistála ve skleníku jedné staré dámy, která tam zrovna jednotila salát...
Kdo by měl čtyři Nobelovky?+ Zatváří se zmateně.+ To jako Kraft nebo Abruzzi? + A pak ještě podrbe Amona pod krkem.+ Ále veď ty si krotitelom lvou, nie? ;)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord