od Postrach » čtv dub 15, 2010 8:10 pm
To je fakt. Nemohu tady vést otevřený boj. A přece nezastřelím vlastní ženu. Pořád to je moje žena. Jen se řídím pravidlem, že nejdřív je nutné protivníka dobře poznat a zjistit co nejvíc, pak je "úder" daleko přesnější a efektivnější....a taky jsem docela trpělivý, někteří říkají až moc. Ale koneckonců já mám času dost. *pokrčí rameny* další vrásky mi nepřibydou, spíš ubyly, takže...ale zdaleka to není konec, to si buď jista.*dodá bez jakékoliv pochybnosti* Ale ať tak nebo tak, nemíním dělat rozruch, je to koneckonců naše věc, tak proč s tím obtěžovat okolí. A taky, i kdybychom se k sobě nevrátili, úplně se od sebe vzdálit nemůžeme. Protože Man ví příliš mnoho.*trochu smutně se usměje*
A k Druhé rase...dalo by se říci, že je to jakýsi vývojový stupeň nad upíry...disponují většinou upířích výhod, co se týče fyzických schopností,spíše je i předčí, ale živí se normální stravou. Taky upíry považují jen za zvířata vhodná buď k otročině a nebo jako lovnou kořist*nehezky se mu zableskne v očích* Mně díky jejich "pokusu" přibyla jejich síla a odolnost, ale pořád zůstávám tím, čím jsem*naznačí rukou špičáky*. A mezi náma, pořád jsem rád, že spadám do téhle kategorie upírů, než co jsou jiní tady.*usměje se* má to hodně výhod.
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.