Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod Mercy Thompson » sob bře 24, 2012 2:06 pm

yohi: Fajn...tak, já sbaleno mám, budu v dílně, kdyby bylo potřeba...*usměje se, chvíli lítá po lokále a hledá chlupatou kouli, nakonec narve s trochou síly Médeu do přepravky* si budu muset pořídit větší...*kouká na napěchovanou kočku v přepravce* Tak se tady mějte hezky..*rozloučí se, venku sedne do rabbitka a odfrčí*
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » sob bře 24, 2012 3:09 pm

(Díky Mercy - a lááách! Kočka metráková! To musí být vtipný! a beztak se jí od nás ani nechce! a vojáci ju budou postrádat!)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » sob bře 24, 2012 4:22 pm

(tak ona zas někdy dojede...bude chodit na tůry s Medeou, aby ju trochu vyběhala:D a jo, postrádat, bude muset asi přistavit nějakou boudu, do karavanu se jí Medea pomalu nevleze :lol: )
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Eric » ned bře 25, 2012 1:37 am

Nemládne nikto. +povie jednoducho a pokrčí ramená.+ Vy tiež nevyzeráte na dvadsať! +poznamená. Pri tej poznámke o láske sa len uškrnie.+ To viete, nikdy neviete, čo sa za tým skrýva. +usmeje sa.+ Tak to ďakujeme... možno by sme si mali vymyslieť vlajočky, aby bolo čím fandiť. +poznamená s jasnou iróniou v hlase.+ Zajvne ju už nejaký čas poznáte. +povie len tak mimochodom, keď dotyčný hovorí o strese.
Jak menuje nejaké vegetatívne príznaky, len nadvihne spýtavo obočie.+ Myslím, že si ma pletiete s nejakým úchylom. +zavrtí hlavou. Doje svoj koláč a zavolá yohannku, že bude platiť.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Engel » ned bře 25, 2012 2:29 am

yohannka: No jistě, že "zase" minerálku. Tady bych se musel bát, že mě ve chvilce nepozornosti nasekáte do boloňských špaget.

Eric: +pobaveně se zasměje+ Dvacet taky není zrovna perspektivní věk! Kdo vás bude brát ve dvaceti vážně? Nikdo! Ve čtyřiceti můžete být úplný idiot, a stejně si vás aspoň poslechnou. - To nemám z vlstní zkušenosti. +doplní rovnou+
Já bych věděl, co se za tím skrývá...dokonce to začínám vidět čím dál tím víc jasněji. No nevadí...
Až dojde na finální bitvu? +ty vlaječky - a pokýve hlavou+ Myslím, že pak budete chtít, abych vám mával...
Poznám všechny důležité lidi. Teda ty, kteří mě zajímají. Zbytek..+odmávne to rukou, že je to plebs+ ale tady...+samolibě se usměje+ tady se najde spousta zajímavých lidí. Nejspíš proto mě tu mají tak rádi. +kývne ke komandu+
+tomu úchylovi se ušklíbne+ Tak jste to označil vy...
Ale né, vy už nás chcete opustit? No to je škoda! Tady paní yohannka zrovna dvakrát zhovorčivá není, to se tu asi budu nudit! +zabubnuje prstama jak dojí, že to yohannka může odnést a koukne na ni+

yohannka: A teď, drahá dámo, je myslím na čase zavolat slečně Stein na osobní telefon.
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel

Příspěvekod Eric » ned bře 25, 2012 11:09 am

Tým chcete povedať, že nie ste úplny idiot? +zopakuje a aj keď sa neusmieva, kútikom mu predsa len trochu škubne.+ Naozaj? Bolo by zaujímavé, keby ste mi svoje postrehy prezradili, ale predpokladám, že si to necháte pre seba, rovnako ako svoje meno. +poznamená so sakrasmosm v hlase.+ Na finálnu bitvu snáď nedojde. +dodá potom.+ Hlavne už nie je, kto by bojoval a prečo. +neprestane sa držať scénára. Len dúfa, že tomuto týpkovi Bea o Krisovi nič nepovedala.+ To je dobré pre vás. +poznamená len úplne ľahostajne a vytiahne peňaženku. Tiež tak po očku pozrie na komando a uškrnie sa.+ Áno, všimol som si, že ste ich dostal do pozoru.... Možno by ste svoj odchod mali zvážiť aj vy! +že keď sa tam bude tak nudiť.+
Eric
Člověk

Příspěvekod yohannka » ned bře 25, 2012 11:30 am

Eric: +no radši se mezi ně dva moc neplete, tak jenom chudera přikývne a podá mu účet+

ten druhej: a co, vás tu mám jako bavit? +zamumlá, lituje trochu že tam není bárbí, ta by si s pánama určitě hezky popovídala, odnese talíř a volá bei na mobil+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Engel » ned bře 25, 2012 2:50 pm

Eric: No co byste hádal? +ušklíbne se, že Erica fakt přesvědčovat nebude+ Mhmm...nie, to nemožem, nebolo by to...ako bych to...vhodné. Ještě stále vás zaujímá moje meno? Čo sa zmení? Stejně ma nepoznáte.
Ale to se pletete, a moc dobře to víte. To je něco jako..."the winter is coming..." +označí to poeticky+ na to vždycky dojde a důvodů je vždycky dost na to, aby člověk nenechal postřílet ty, na kom mu záleží. +podívá se na Erica, že i on má někoho takovýho, i když se tváří, že ne+ (Nn, od Bee nic neví...ale to neznamená, že "neví".¨)
Máme tu takový...zvláštní vztah. +uculí se na vojáky+ To opravdu nemůžu, práce je práce...a tady mě jí čeká spousta. +skoro až stylem, že na jeho bedrech leží dobro celé země+

yohannka: Tak..nestěžoval bych si...+kdyby ho bavila a pozorně sleduje yohannku jak telefonuje a zapálí si k tomu cigaretku+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel

Příspěvekod Beatrix » ned bře 25, 2012 2:50 pm

+U Bee to zvoní, zvoní, zvoní a najednou to lapne+ Jo?! +trochu udýchaně, páč se beztak zrovna rochnila v bazénu a telefon měla vevnitř+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned bře 25, 2012 2:56 pm

no tak si klidně stěžujte +zamumlá +

ahoj.. mmm je tady takovej divnej chlápek a shání tě.. a vypadá že asi neodejde +popíše jí jak vypadá asi+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince