od Sirius Black » čtv zář 22, 2011 8:39 pm
Jojo, Krátura tě měl vždycky rád *pobaveně koukne na skřítka* Bych jí spíš nic moc nedával, bo ti to všechno zlikviduje *cuknou mu koutky* Když ji hodíš Kráturovi, tak bude nejspokojenější, protože je zyklá na naši skřítku..tak nějak si s těmito tvory dost dobře rozumí..sice nevím proč *pokrčí rameny* Nebo jí klidně dej to, co jsme měli my...ta se zabaví s čímkoliv, co jí dáš... *přikývne a upije whisky* Já na nostalgii moc nejsem *ušklíbne se* Ale stárnem, hochu a zavíráme se tam, kde máme klid.. *souhlasně přikývne* Já sám si na dítě připadám starý...*povzdechne si* Tohle už jsem fakt neplánoval *zavrtí hlavou* A mít partnerku o 20 let mladší, to je teprve dílo *potutelně se chechtá* Je fakt, že s ní si připadám zase mladší, to je fakt...*usmívá se, pak se trochu zakaboní* No...*dlouze se nadechne a vydechne* byl jsem...všude možně po světě...a dělal všechno možné, co mi přišlo pod ruku...a taky věci, na které opravdu nejsem pyšný... *mračí se ještě víc* A co ty? Kde ses flákal? *trochu změní téma, ale nebrání se tomu, aby povídal dál..někdy to už musí ze sebe dostat a komu jinému by to měl říct než svému bratrovi, se kterým toho má hodně společné..aspoň co se týká né moc extra dobrých věcí, co za život udělali*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.