od Postrach » ned zář 09, 2012 4:03 pm
Kristian: Bea: V tomhle souhlasím tady s Kristiánem...Beo, ty musíš jet, kvůli tobě to celé tady děláme...nedovolím, abys tady čekáním se ohrožovala a těmahle přesunama, kdo kde pojede se stejně nic nevyřeší...*zatváří se neústupně* Pokud Kristián bude chtít zůstat, já ho na ponorku nemůžu tlačit, ale můžu nabídnout, že s ním tady počká někdo od nás z Klubu. Jim můžeš věřit, že nedopustí, aby se někdo dostal do průšvihu. Osobně se za ně zaručím, pokud tě to uklidní...ještě chvíli počkáme a uvidíme, jestli se pan Eric ozve nebo dojede...ale pak budeme muset vyplout..s tebou na palubě.*podívá se na ni, že o tomhle se tady nebudou dohadovat*
Bea: No a když to tak máme hlídané ze všech stran, tak snad nebude nějaký velký problém ještě čekat...*koukne na Kocoura* no, mazlíček ani ne, i když je pravda, že co jsem změnil stravu, je přítulnější. Má můj druh docela v lásce. Asi příbuznost nebo co...Tak každá v posteli, jo?*zatváří se* vy jste fakt všechny stejné...*vrtí hlavou ale musí se pousmávat* Postrachů, nevyhazuj ho na chdobu....a nech ho tam ležet, jak pěkně spinká...nelomoz těma papírama, budíš ho...nedýchej...*napodobí intonaci Man docela přesně* dýchat nemusím, ale fakt je to zvyk, kterého se blbě zbavuje...*mávne rukou a taky koukne na hodinky*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.