Nautilus - přístav

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Nautilus - přístav

Příspěvekod Kristián » ned zář 09, 2012 3:50 pm

Eric má svou hlavu, nemůžeš ho donutit aby jel taky, když nebude chtít. Ne! ty pojedeš za každou cenu, rozumíš? Já mám jiný cesty jak zmizet.. +přecejenom to nemá tak jednoduchý s tím bossem, kterej si ho hlídá a má určitý povinnosti vůči němu, takže to nezáleží úplně na bei+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Postrach » ned zář 09, 2012 4:03 pm

Kristian: Bea: V tomhle souhlasím tady s Kristiánem...Beo, ty musíš jet, kvůli tobě to celé tady děláme...nedovolím, abys tady čekáním se ohrožovala a těmahle přesunama, kdo kde pojede se stejně nic nevyřeší...*zatváří se neústupně* Pokud Kristián bude chtít zůstat, já ho na ponorku nemůžu tlačit, ale můžu nabídnout, že s ním tady počká někdo od nás z Klubu. Jim můžeš věřit, že nedopustí, aby se někdo dostal do průšvihu. Osobně se za ně zaručím, pokud tě to uklidní...ještě chvíli počkáme a uvidíme, jestli se pan Eric ozve nebo dojede...ale pak budeme muset vyplout..s tebou na palubě.*podívá se na ni, že o tomhle se tady nebudou dohadovat*

Bea: No a když to tak máme hlídané ze všech stran, tak snad nebude nějaký velký problém ještě čekat...*koukne na Kocoura* no, mazlíček ani ne, i když je pravda, že co jsem změnil stravu, je přítulnější. Má můj druh docela v lásce. Asi příbuznost nebo co...Tak každá v posteli, jo?*zatváří se* vy jste fakt všechny stejné...*vrtí hlavou ale musí se pousmávat* Postrachů, nevyhazuj ho na chdobu....a nech ho tam ležet, jak pěkně spinká...nelomoz těma papírama, budíš ho...nedýchej...*napodobí intonaci Man docela přesně* dýchat nemusím, ale fakt je to zvyk, kterého se blbě zbavuje...*mávne rukou a taky koukne na hodinky*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » ned zář 09, 2012 4:37 pm

Kristián: Nemůžu?! Si piš, že můžu! Navíc ho nenutím, měl tu být! Nerozumím! +prskne na něho+
(a to nechápu já - co nemá jednoduchý, to sem myslela, že vyřešil nějak, aby mohl odjet - může teda odjet, enbo ne?)

Postrach: +zafuní, ale moc dobře ví, že jednoduše jet musí, protože to celý dělají kvůli ní+ ale já nechci! +dupne si teniskou lehce zoufale, jak ju to štve+ Já si pojedu na ostrov, zatímco Erica tu budou někde čtvrtit! +mračí se čím dál víc a už jí z toho začíná být i do pláče, ale sklopí hlavu a přikývne, že jo no+

+Musí se usmát tomu, jak napodobuje Manori+ No jo, máme rády němý tváře. Na ty totiž JE SPOLEH! +podívá se důrazně na kristiána+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » ned zář 09, 2012 9:18 pm

(ospravedlňujem sa za meškanie, bola som v horách bez internetu)

+Prístavom sa ozve zvuk motora uháňajúceho auta, ktoré má už zjavne niečo za sebou, lebo popri každom hlasnom "vrrrr" sa ozve aj chrapotivé "chrrrrrr". Zo zákruty sa odrazu vynorí čierny jeep, ale v trochu inom stave, než ho Kris mohol vidieť naposledy na mýtinke. Čelné sklo povolilo, len zopár črepín na bokoch prezrádzajú, že tam kedysi bol. Celá kapota je posiata dierami po guľkách a spod kapoty nebezpečne zasyčí, keď Eric zaparkuje neďaleko ponorky, vystúpi a aj s cestovnou taškou zamieri k nim. Na auto sa ani neobrie, akoby na ňom nebol ani najmenší škrabanec. Usmeje sa na Beu, v náznaku jej kývne. Keď pozrie na Krisa, len ospravedlňujúco pokrčí ramená, že za to meškanie naozaj nemôže a zrakom sa nakoniec zastaví na Postrachovi, ktorého si premeria so zjavnou nedôverou.+ Ospravedlňujem sa za to meškanie, mal som... menšie nepríjemnosti.+ konečne sa obzrie na auto a zas k nim.+ V požičovni mi ho už ai späť nevezmú. +zas len pokrčí ramená a potom pozrie na Postaracha.+

Postrach: Vy ste určite Postrach. +napriahne pravicu k pozdravu.+ Ďakujem za vaše pozvanie.
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned zář 09, 2012 9:31 pm

+zírá jak puk+ Co..to... +a jen se tam Eric objeví, nejrači by mu flákla, jakej o něho měla strach, ale jenom výhružně zvedne ukazováček a bodne do vzduchu směrem k němu+ Já vás zabiju! Zabiju! +zaječí vyšším hlasem z toho stresu, otočí se na podpadku a zamíří k ponorce, hned se ale vrátí pro Zuzu, kterou nenápadně popostrčí správným směrem a ona se kupodivu i nechá chytnout za ruku a vést do ponorky+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned zář 09, 2012 11:25 pm

*nehne ani brvou, když si to tam dorazí kus šrotu ala bývalý džíp, jen si udělá mentální poznámku, že tomuhle chlapci Drobka nepůjčí - Postrach taky jezdí džípem totižto:D*

Eric: Ano, to jsem...Vy musíte být Eric...*stiskne mu pravici* nemáte zač, popravdě jsem rád, že jste dorazil...*trochu přimhouří oči, jak Bea vyjekne, takový zvuky nedělají upírskýmu oušku dobře :D* tak snad vyrazíme...*kývne mu směrem za Beou a sám ji dojde, aby je dovedl do jejich ubytování*

Bea: no, to i na některé, co umí mluvit...*koukne na ni, ale nemyslí to nijak zle*tak za mnou, panstvo...*otočí se přes rameno, aby už nastoupili, že hádat se můžou aji uvnitř*

(dál Dustojnické kajuty, hnědé patro)
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » ned zář 09, 2012 11:31 pm

(To aby se postrach v následujících hodinách držel od bee co nejdál...bude vyřizovat telefonáty a má pošramocený nervy...)

Postrach: Ovšem jen některéé. +ušklíbne se, ale taky spíš mile, hodně se jí ulevilo, že se Eric objevil. Nechá se navést do ponorky, tam voči navrch hlavy čeká na postracha kam je povede+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » pon zář 10, 2012 6:29 am

Eric: no konečně +koukne na jeho auto+ cos proboha vyváděl +zamračí se, že mu to musí eric říct a.. nechá se asi ubytovat - teď nevím vás budu stíhat číst, nebude moc času+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Eric » pon zář 10, 2012 10:26 am

(Postrach sa nemusí báť, nie každé auto zdemoluje :D ...iba tak každé druhé :mrgreen: )

Keby som bol mrtvý zakaždým, keď to povie, s najväčšou pravdepodobnosťou by pred vami stála už pekne dlho hnijúca mrtvola. +zamumle skôr len tak Krisovi, aby to Bea nepočula, no Postrach to určite počuje tiež. Ale pri tom sa musí tak trochu milo uškrnúť, že je rád, že Beu zas vidí živú a zdravú. Prehodí si tašku, ktorá evidentne váži viac, než by sa mohlo zdať, do druhej ruky a popri Krisovi pokračuje smer ponorka, na ktorú hodí ďalší zo svojich nedôverčivých pohľadov.+ Neskôr. +povie len Krisovi, keď sa pýta na auto a tvári sa pri tom dosť vážne.+ Kto je tamto? +kývne hlavou smerom k Zuzke, keď ju akurát Beu tlačí do ponorky a o chvíľu po tom aj on vchádza do útrob tej železnej potvory (predpokladám, že je zo železa). Ešte sa naposledy poobzerá naokolo, či svojich prenasledovateľov naozaj striasol a potom asi za nimi niekto zavrie poklop. Presunie sa smerom, kam ukazuje Postrach a všetko si to tam cestou pozorne obzerá. Ťažoba zbrani na opasku ho trochu ukľudňuje (keby len vedel, kto sú jeho hostitelia :D )+
Eric
Člověk

Příspěvekod Postrach » pon zář 10, 2012 11:04 am

(lach..keby věděl, že i Nautilus je upravený do bojové podoby, tak by mu ta taštička vypadla z ruky...no jestli se zatoulá po Nautilu během cesty třeba, tak to zjistí, až zakopne o nějaké torpédo nebo tak :mrgreen: ...a doufám, že o Hostiteli to nezjistí...Postrach si nechal popravčí sekerku doma :smich: a jo, ponorka je zvenku železná - pancéřovaná...prostě klasická, z čeho se dělají.)
Postrach
Upír

Předchozí

Zpět na Nautilus